- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti1848
senior tag
válasz
hernor02 #11671 üzenetére
Hali.
A Chipset hűtővel gondolom semmi gond,de így nem tudom mire is gondolsz.Egy kép a lapról.
Egy kicsit nagy a mérete.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
hernor02 #11461 üzenetére
Bios reset megvolt, kapásból nincs elem a lapban (cserélni akartam, csak még az újat nem szereztem be). Videókari tápján megjön a 12 Volt. 4 tűs alaplapi csati rajta van. A házba behajtottam a távtartókat, rá az alaplapot csavarokkal rögzítve.
Szerintetek mi lehet a hibás? -
törölt tag
válasz
hernor02 #11440 üzenetére
Valóban szép levezetés,
érte, de vedd hozzá azt is, amit mellette írt: a tv, stb készenléte is fogyaszt. Ha ezek mellé hozzá teszed az eljegesedett hűtőket, a fel-le kapcsolgatott energia takarékos izzókat, meg a bedugva hagyott telefon töltőket, még több is kijöhet. De az 5 watt is mindenképp sok
Én nem szeretem fel-le kapcsolgatni a gép elosztóját, meg a felsorolt dolgokra ügyelni, inkább úgy gondolok erre az évi akár 30K-s + kiadásra, hogy "csak havi 2500 péz"
csak...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged