- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
válasz
Grave_444 #45377 üzenetére
Érdekes amit mondtál. Amúgy azok is ki lettek szedve és visszapakolva már legelőször is de a beep jelzésből erre nem gondoltam volna.
Kiszedtem egy modult és láss csodát bootolt a gép. Slotok és a memória modulok is meg lettek tisztítva.
Megnéztem az összes variációt és csak egyféleképpen indul a pc, de itt látható egy kis táblázatban és így jobban érhető:Csak a KINGMAX-al működik, de csak a II-es slotban. Még kíváncsiságból egy 1GB-os Kingston Hyperx modult is próbáltam az I-es slotban míg a KINGMAX maradt a II-esben.
Azaz rossz a Mushkin RAM és az I-es slot is. Gyanítom meghalt a memória (zárlat?) és vitte magával a slotot is (vagy fordítva).Szóval sem a táp sem a VGA-val (és a PCI slottal) nincs gond, ez már tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Konzol Screenshot
- BestBuy ruhás topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- Wise (ex-TransferWise)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Komplett PC eladó!/4060Ti/5600G/16GB/500GB
- Apple iMAC 24" M3 8/256 Green
- iMac27 5K, 2019, 3,7GHz, 1TB SSD, 32GB RAM, 8GB video - HIBÁTLAN - erősebbik kivitel
- ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II Alaplap + AMD Ryzen 7 5700X3D
- Dell EqualLogic PS4210E (SAN) szerver, 12x SAS 6TB tároló, két PSU, két vezérlő kártya, RAID, iSCSI
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged