Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
Üresjáratban tényleg sok picit a 60 fok. Ram hiba? Jártam úgy, hogy napokig szenvedtem két modullal egy lapban. Nem tudom hanyadik szétszerelés után, átnéztem a slotokat, és a kérdésesben (még jó hogy kék színű volt) felfedeztem egy 1x1mm-es akármit. Akár bogár páncél darabka is lehetett. Ez pont arra volt elég a slotban, hogy kisípolja a bios a modult, vagy fagyjon a rendszer. Szóval lehet erős fényű kislámpával bekukucskálni minden hova
A procinál meg az is elég, ha valakinek kissé zsírosabb a bőrtípusa és óvatlanul hozzáér a tüskék végéhez. Tehát ebben a két esetben is hiába a százéves rutin, a lehetőség benne van. Rengeteg hibába belefutottam már, meg sokba bele fogok, úgyhogy véletlenül sem a szakmai hozzértésed kérdőjelezem meg, csak próbálok rámutatni szélsőséges dolgokra
Mert egy pc esetében az mindig van.(#35018) Honzi Az komoly. Még kicsiben is látszik
Lényeg, hogy sikerült beüzemelni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A procinál meg az is elég, ha valakinek kissé zsírosabb a bőrtípusa és óvatlanul hozzáér a tüskék végéhez. Tehát ebben a két esetben is hiába a százéves rutin, a lehetőség benne van. Rengeteg hibába belefutottam már, meg sokba bele fogok, úgyhogy véletlenül sem a szakmai hozzértésed kérdőjelezem meg, csak próbálok rámutatni szélsőséges dolgokra
Lényeg, hogy sikerült beüzemelni