Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
Igaz elindul a gép, de az alábbi a baja a gépnek. Adatlapomon szereplő konfig.
Húzva semmi sincs!
1.PL. USB eszközt helyezek be és nem reagál sem a billentyűzet sem az egér.
2.nem tudom összefügg -e a fentivel, de; a kép elmegy (monitor kiírja, hogy akkor ő most power saving módba kapcsol) gép semmire sem reagál csak a reset segít.
Event viewerben semmi hasznos info.
Most pl. akkor csinálta ezt, amikor az egyik ház ventilátort leszedtem majd vissazhelyeztem.
Táp vagy alaplap? -
Szevasztok ! Egy ismerősömnek raktam össze gépet az Iponbol ,ami meg is jött pár napja. Ott le is tesztelték ,de sem win telepítésnél sem utánna nem látható az 1TB-os merevlemez csak az ssd amire az oprendszer felment . Hol lehet a gond ?
-
Gyick
őstag
Hali.
Adott egy Asus H97m e lap ami nem megy tovább a boot screennél. Bejon az Asus logó és ott megall. Memóriákat probaltam mashova rakni meg probaltam csak eggyel is. Próbáltam clear cmost bár nem tudom sikeres volt e mert abban a jumper állásban a gép el se indult semmit. Otletek?
-
Brave_86
aktív tag
Sziasztok !
Gép indítással(szülők gépe, nem egy mai darab) van valamilyen problémám, ami néhány hete kezdett jelentkezni.
(alaplap, vagy tápra gyanakszom)
Tünetek.
Bekapcsolás után nem indul el megfelelően. Odáig sem jut el, hogy a biosba beléphessek. A Monitor próbál bekapcsolni, de nem kap jelet. Kb 5 perc után elindul és megy rendesen, betölt a rendszer. Nem fagy le, nem indul újra. (Most is erről a gépről írok.)
Ha újraindítom azonnal betölt a rendszer. (nincs a korábbi indítási probléma)
Ha leállítom elindítom betölt a rendszer. (nincs a korábbi indítási probléma).Leállítom hosszabb ideig nem kapcsolom be (1-2 óra) újra jelentkezik a probléma. vagy ha
előzőleg alvó állapotba helyezem, majd 1-2 óra múlva felkelteném újra jelentkezik a probléma.Olyan mintha be kellene melegednie valaminek!?

A monitort kipróbáltam laptoppal azonnal van jel, működik.
A gépet szétszedtem minden felállásban próbáltam. Memória modulokat felváltva, hdd-t, ssd-t leköltve, és minden más külső perifériát is. VGA most nincs is a gépben. Alaplap resetet is. A portól is kitakarítottam a tápot is.
Az első indításkor várni kell pár percet, mire elindul és eljut a bios-ig, majd a boot-ig.
Sajnos nincs csere táp itt, amivel ki tudnám próbálni.Mi lehet a probléma szerintetek?
-
-
KaZaA
tag
Sziasztok!
Uj konfigot állítottam össze: z370 asus f gaming és i5 8700k 1060 gtx asus vgaval 650 corsair full moduláris táppal! Ventik rgb nzxt hue + cpu hűtő kraken x51 és se kép se hang... ventiket ha osszedugom erre a vezérlőre akkor nem mennek de amigy alaplaprol felpörögnek.
Táp vagy alaplap vagy cpu a hunyó?
Kiszűrni sehogy se tudon itteni szerviz nelkül mert menne gariba vissza ha ugy van.
Köszönöm a segítséget!
-
Kódos
aktív tag
válasz
ntonny
üzenetére
Szia,kérdéses ha a powerled világít az azt jelenti hogy kap áramot a lap viszont nem tudja továbbítani az áramot a többi alkatrész felé lásd pl ventilátor.Nehéz megmondani próbád ki egy másik táppal ha van rá lehetőséged de én az alaplapra tippelnék így első nekifutásnak
-
ntonny
csendes tag
Sziasztok!
Játék terhelés közben hagytam a gépet 1-2 órára mikor visszatértem már nem müködött.bios reset után sem indul a gép.egyik ventilátor sem viszont a powerled folyamatosan világit a táp bekapcsolása után.szerintetek a táp vagy az alaplap szállt el? -
Hunork
veterán
Semmi gond, csak írtad, hogy 400W helyett 600W, az már 200W, ami felesleges. A 100W plusz teljesen elfogadható. Vagy, ahogy én szoktam ajánlani, megnézem az ár/érték mutatót, és manapság az 550 / 650W tápok a jó árasak, minőségben, hatékonyságban. Így akár 150W plusz is lehet, ami későbbre is elég. Csak ennél az FSP sztorinál elméláztam, mert önmagában vinnie kéne, ezért gyanakodtam más okra.

-
Kódos
aktív tag
válasz
Hunork
üzenetére
Figyelj pont ezért írtam én is feltételezve hogy nem biztosan a táppal van baj önmagában az FSP egész jó márka szerintem és ha a gép megy csak nem ad képet akkor nincs szó túlfeszültségről mert akkor lekapcsolná az egész gépet.Sok féle ember,annyi féle gesztus gép építés terében én mindig is kb 100W-al többet szoktam rakni a gépbe és sose volt egyikkel se baj mindig eljutottunk a windows-ig. Egyszerűen nem szeretem kicentizni mert bármi lehet 1x volt egy olyan hogy nem indult a gép mert azt hittem elég lesz a táp Pedig silveres EVGA volt ami bíka 80+ hatásfokkal,Nem vették vissza cserére szaladgáltam 1 egész napot majd 1 hétbe került amíg valaki megvette tőlem innen az oldalról.Halottam olyanról is aki ugyanígy kicentizte és már akkor lehetett hallani halk hangokat a tápból,adott rá egy kis kakaót a procira el is szált a gép.
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Adott a következő probléma:
A gép random időközönként (hol 5 percenként, hol 40 percet is bír) kikapcsol és nem kapcsol vissza, csak ha megnyomom a bekapcs. gombot. Semmi előjel nincs, Windows nem omlik össze, hőmérsékletek is rendben lévőnek tűnnek (bár az alaplap kicsit gyökér, mert a CPU kupak 51 fok max., míg a 2. mag meg 108 közben...).
Én első körben egy újrapasztázással fogom kezdeni és egy tápcserével, mivel most egy Mercury van benne...(FSP 350APN megy a helyére).Mi okozhatja még ezeken kívül, ha netán nem oldódik meg?
A gép egy nForce 430-as chipszetes J&W lapon alapul, 65nm-es 5600+ AMD Athlon, 2 GB ram, 320-as SATA vinyó és szinte friss Win 10.Köszönöm a segítséget!

-
storm4
aktív tag
válasz
Hunork
üzenetére
Üdv!
Köszönöm Neked is a választ.

Igen, osztott 12V-os, áganként 17A terhelhetőséggel.
Ha jól láttam külföldi tesztben, akkor a kártya TDP-je 120W, tehát "röhögve" vinnie kellene....Próbáltam mindkét csatlakozóval is, sajnos akkor is ugyanaz a tünet

Még egyszer köszönöm a segítséget, egyelőre megy a gép szervízbe, aztán majd ott mondanak valami okosat, mert itthon nem tudok másik táppal próbálni.
-
Hunork
veterán
válasz
storm4
üzenetére
Biztos nem magával a táp "méretével" van a baj. (460W) Röhögve kéne vinnie ezt a rendszert. Plusz 40W nem számít. (mármint ha 500W tápot teszel be) Nekem egy i7-GTX1080Ti muzsikált 500W mellett.
Egyik opció: melyik kábellel van rádugva? Mármint a VGA? Mert kettő van, egy 6 és egy 6+2 pin. Cseréld meg elsőre. VGA ki, majd be. A probléma inkább az Amperben keresendő esetleg. A táp osztott 12V ágas, áganként 17A. Azt nem tudom, hogy pont ez a VGA mennyit kér. De maga a teljesítmény elégnek kell, hogy legyen. Ott valami más van.
Kódos: elég érdekes vélekedés. Egy tápot nem szabad alul méretezni, kicentizni, de túlméretezni sem, mert nagyobb lesz a holtjárat. De te tudod. A hiba abban van, hogy kéne egy minőségi 500W, és vesz az illető egy kukába valót. Nálam az alapelv, hogy Bronze alatt semmit, de inkább a Silver/Gold minősítésű táp az ajánlott.
-
storm4
aktív tag
-
Kódos
aktív tag
válasz
storm4
üzenetére
Szia,szerintem igen 400-as tápot javasol a gyártó ami szerintem okés csak hogy a tied nem sokkal nagyobb,tudom sokan mondják márkás táp FSP kicsit többet ír bír stb,stb viszont nem hinném hogy a további 60W elég lenne mindenre.Viszont ha túlfeszültség lenne egyben le is kapcsolná a gépet nem csak képet nem adna szóval érdekes,ha van lehetőséged próbálj meg egy 500-as tápot ha nincs akkor szokásos RAM modulokkal való játszadozás rakd másik foglalatba és próbáld 4gb-val.Ha továbbra sem jó próbálj meg egy másik monitor/tvt mivel nekem is hasonló problémám van.A ventikkel meg ne törödj tudtommal az új kártyákban már csak új kapcsolnak be ha terhelés alatt vannak.Enyém is kb a windows után kezd el pörögni
-
storm4
aktív tag
Sziasztok!
Lenne ez a konfig:
Alaplap: Asrock B150M-HDV/D3
Cpu: Intel i5 6500
Ram: Crucial Ballistix Sport XT 2x4GB DDR3 1600MHz
Táp: FSP460-60HCNami most kapott egy új Gigabyte GeForce GTX 1060 Windforce OC 3GB videókártyát.
A tünet: a gépben a ventik felpörögnek,látszólag minden elindul,aztán a kártyán megállnak a ventik és nem ad képet,illetve a bios bootig sem jut el. A bios-ban be van állítva elsődlegesnek a videókártya.Esetleg kevés lehet a táp?
A válaszokat előre is köszönöm!

-
Zizmand
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos van egy kis probléma tesóm Acer E1 571-es laptopjával. Konkrétan nem kapcsol be. Zsanérja korabban szarakodott, ezért én szét szedtem, hogy megcsinálom. Videó alapján szét szedtem, mindent lépésről lépésre csináltam, majd össze raktam, most meg nem akar bekapcsolni.
Bekapcsoló gombra reagál, venti el kezd forogni, de időnként abba hagyja, majd újra forog. Képet semmit nem ad, semelyik billentyűre nem reagál. Ha töltőre bedugom csippan egyet, ha merül az akksi, akkor is csipog miatta és a LED visszajelzője is villog, külső monitorra rádugva nem ad képet.
Mi lehet a probléma?
-
Petya XT
senior tag
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Azt miért csinálhatja a gépem, hogy néha mikor bekapcsolom, akkor totál fekete a képernyő, hallom, hogy a gép "működik" tehát elvileg bekapcsolt de totál fekete a kijelző. Majd egyszercsak leáll, néhány másodpercet vár és utána megint bekapcsol magától, de ekkor már tökéletesen működik és bootol.
Néztem CPU meg CoreTemp-ben de nem állítja vissza magát, ugyanúgy megvan az összes OC, beállított cuccok, szóval elvileg nem az a "gond", hogy túl nagy az OC, mert beállítások maradnak a régiben.
Ezt a jelenséget mi okozza?
Gépben OC-olt 2600K, SSD, Asus Z77-es alap és GTX 1080 van.Válaszokat előre is köszönöm.
-
whited
addikt
üdv emberek
tápcsere történt a PC-men de van egy kis bibi.core i5 750
12gb ram ( 4 db ram modul )
500gb 100/100-as hdd (aida64 szerint)
HD5850Friss w10 telepítés után csak üresjáratban megy a gép, erre egyik pillanatról a másikra
-->non paged area blue screenelkezdtem ram tesztet futtatni rajta az aida64 segítségével, meddig futtassak és ha nem hoz eredményt, mi lenne a következő lépés?

up: 6 perc után az alábbi hibával indult újra a gép
execute no execute memory
-
Kódos
aktív tag
válasz
nightvison
üzenetére
Lehet,köszi megnézem viszont az integráltat nem értem mért kéne letiltani,mivel ha az általam leírt metódussal inotitom át kapcsol a vga biztosan mivel egy 512-es kártya nem viszi mediumon a R6 siege-et 140fps-el.Ezért is tudom gyakorlatilag a gépet használni keveset kapcsolom ki és ha mégis boot elött bedugom a lapba a régi monitort
-
BRIKLY
veterán
válasz
BRIKLY
üzenetére
Emlékeztek erre a sztorira?
Rápillantottam ma az egyik haverom itt heverő lapjára,ami egy GA-MA770-DS3 (rev. 2.0) rev. Mondom csak megnézem,hátha támogatja az X3 450-et. Hát támogatja. Beteszem,indítom,megy. Kinyomom,indítom, megy. Mondom akkor vinyót neki,mehet egy winfos. Indítom,sípol. leállít,indít,sípol.. Vissza a 6000+-os proci ami benne volt, indul. Vissza az enyém,sípol.. Tehát úgy tűnok,ez a ritka alkalmak egyike,mikor a proci döglik meg,nem a lap.

-
Kódos
aktív tag
Sziasztok lenne egy kérdésem a gépemmel kapcsolatban ugyanis valami lett vele és ált megszoktam oldani a problémámat magamtól is de nem jövök rá mi lehet a baj.Nos tegnap előtt este kikapcsoltam a gépet ahogy szokás és tegnap reggelre hiába kapcsoltam a gépemet be nem adott képet.Tv-n használom a gépet HDMI kábellel a gtx 950-be.Minden ami a gépbe van nincs fél évnél öregebb nem rég raktam össze magamnak,vissza térve próbáltam ki be venni a ramokat hátha az romlott el de ugyanúgy semmi hiába veszek ki 1-et vagy cserélem őket,próbáltam szimpla vga ki-be rakást ugyanaz,próbáltam a lap elemét kivenni BIOS reset miatt de továbbra is csak a feketeség.Mind ezek után vga hibára gyanakszom de azért kipróbálok még valamit.A tvmet azért használom HDMI-vel mert a vga csatija rossz,így gondoltam azt hogy DVI-VGA átalakítóval rárakom a tv-t a gépre hátha kábel gond van ami amúgy is 1 a 100-hoz de nem találtam meg egyenlőre de mivel nagyon ritka így nem annyira izgat ez a része.Akkor elő vettem a régi CRT monitoromat és bedugtam az alaplapba mert ugye ott van mind 2 csati DVI és VGA is,és eközben ugye a tv rávolt kötve a kártyára éss mit látnak szemeim miután felált a rendszer 1/2 kép arányba lesz kép amit nem értettem mert ha rossz a kártya vagy a kábel/tv nem is tudná át rakni a képet a tv-re.Ez után kihúztam a régi monitort hogy Fő képnek a tv-t ismerje el a gép és nem ment el a kép nyomtam gyorsan egy GTA 5-öt hogy végül is most mi van melyikről megy a kép de szokásos FPS számot láttam.Azt nem értem hogy a tvm mért nem mutat képet amúgy se mind addig amíg fel nem áll a gép és kiírja hogy felhasználó név jelszó lehet be jelentkezni,a kis monitor meg még a lapot is kiírja milyen és szépen be bootol látom mi történik Most akartam monitort venni de ezek után nem tudom hogy most kényszerböl új vga vagy vehetek monitort és azzal menni fog mert a tv szarakszik?Egyébként a tv egy StarLight szóval nem egy nagy márka

Bocsánat ha kicsit hosszú lett -
Lavar
aktív tag
válasz
Walter_White
üzenetére
Én is gondoltam rá és valószínű ez lesz belőle, mivel teljesen véletlenszerű, hogy mikor hogy fut. Kikapcsoltam a vírusirtót BF1 alatt, attól jobb lett, majd visszakapcsoltam, és ugyanúgy jó volt, nem volt fps drop, szóval fogalmam sincs, hogy mi okozza.
Köszönöm a leírást!
-
Walter_White
senior tag
Szia! Nem lenne jó, ha a Media Creation Toolsal leszednél egy Windows 10-et, a legfrissebb buildel?, rufussal (GPT - UEFI gépekhez opcióval) ráírnád egy pendrivera, majd letöltenél minden Win10-es drivert a gépedhez, kihúznád a netkábelt, és egy teljes tiszta telepítéssel feltennéd a Win10 64 bitet. Majd szépen sorban - Chipset driver-lan driver-audio driver- (sőt lehet ezeket alapból fel is teszi a Win10) - majd legvégül a legfrissebb nvidia driver, és kész. Vissza a netkábel, bemész a frissítések kereséséhez, és ami még esetleg van frissítés (biztonsági) azt lekapod. Majd mehetnek fel a programok szép sorban amiket használsz.
-
Gergo28
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van amire a napokban figyeltem fel, hogy amikor leállítom a gépem valamint alvóállapotba megy a merevlemez előbb meg áll mint a táp, meg az alaplap és nem tudom aggódjak-e miatta! Gyakorlatilag a jelenség az, hogy leállításnál a merevlemez "pittyen" egyet és leáll, a tápegység, a ventilátorok és az alaplap csak utána pár másodperc múlva (az alaplap körbe "red ledes" amin vizuálisan is látszik hogy később áll le
)Táp: Thermaltake smart se 630w
Alaplap: Msi B250M Mortar (legfrissebb bios a mai nap (12.13-án) telepítettem m-flash-el)
Proci: Core i5 7400
Ram: Hyperx Fury 2x4gb KHX2400C15D4/4G
Merevlemez: Western Digital WDC WD10EARS-00MVWB0 ( nem mai darab sata2-es, ill. a hd sentinel 99%-nak írja és egy szerkort hibásnak talált, de ez már régóta így használom)
Vga: Nincs /Prociba integráltat használomEz a konfig még nincs egy éves kb 10 hónapos lehet újonnan lett véve minden!
Segítséget, válaszokat előre is köszönöm!

-
Lavar
aktív tag
Leszedtem ddu-val a régit, feltettem a legújabbat, úgy tűnt, hogy jó, de aztán megint beesett... Nem hiszem, hogy driver gond ez. Azt elfelejtettem említeni, hogy a menüből látszik már, hogy nem fog jól futni, mert már ott beszaggat, darabosan működnek az animációk. Ablakos mód egy kis ideig megoldja, de az sem megoldás.
Állítsam megint vissza a rendszert, és tiltsam le a frissítést?
(Win 8.1 64 bit) -
Lavar
aktív tag
Sziasztok,
1,5 éve raktam össze a gépet, de ilyet még nem tapasztaltam.
Eddig minden rendben volt, de pár napja leginkább BF1, de más játék alatt is tapasztaltam, hogy a GPU és CPU kihasználtság együttesen összevissza ugrál, így okozva 20-30 fps-t ott, ahol eddig 60-70 volt.
(Nem throttling, eddig nem volt gond ezzel a párossal, a hőfokok is rendben vannak, GPU max 65 fok, CPU max 60, ez eddig is így volt, konfig az adatlapomon.)Nem nagyon találtam megoldást, avast-tal teljes ellenőrzés semmit nem mutatott ki, malwarebytes talált két gyanús fájlt, az el lett távolítva, de nem az volt a gond.
Kétségbeesésemben adtam neki egy rendszer visszaállítást tegnap, egy legutóbbi windows frissítés előtti időpontra. Ettől úgy tűnt, hogy megjavult, újra normális fps-eket kaptam.
Ez a frissítés tegnap este megint megtörtént ugye és látom, hogy megváltozott a vga driver, úgy hogy én nem nyúltam hozzá, ráadásul nem is a legújabbra frissített. Lehetséges ez?
A windows frissítés előtt 385.41 volt a driver, most 388.13, az elérhető legfrisebb pedig 388.59.Csak erre tudok tippelni, érdemes DDU-val letakarítani, majd visszatenni azt a drivert, amivel látszólag nem volt gond, vagy inkább a legújabbat tegyem fel?
-
Kelecar
aktív tag
Sziasztok!
Építettem egy PC-t unokatestvéremnek a #lowbudgetgaming jegyében.
Működik is szépen első összeszerelés óta, azzal az "apró" szépséghibával, hogy az eddig általam tesztelt játékok mindegyikénél 2-10 perc játék után becrashelt az összes játék. (PUBG, GTA V, Fortnite)
Utánanéztem a neten másoknak hasonló problémával, de nekem egyik megoldás sem segített.
Eleinte Win10 volt rajta, mindenből legfrissebb driverrel, de próbáltam régebbi nvidia driverekkel is. Végül ujratelepítettem immár Win7-tel és megint ráraktam a PUBG-t, de ugyan úgy crash.(Bár most már olyan sokáig bírta, hogy azthittem megjavult)
Segítsetek kérlek.Config:
MB: MSI B250M Mortar
CPU: Intel Pentium G4600
RAM: Samsung DDR4 8GB 2400MHz
VGA: Gigabyte GTX 770 OC Windforce 2GB
PSU: Cooler Master G550M
HDD: Seagate Barracuda 7200RPM 1TB -
KaZaA
tag
Sziasztok!!!
Segítséget szeretnék kérni, netezős gép lett összeállítva családtagnak és valami nem klappol!
Setup: ASRock FM2A68M-DG3+ Alaplap , AMD Athlon X4 845 3.5GHz FM2+ Processzor , HyperX 4 gb DDR3 , MSI GeForce GT 710 1GB GDDR3 64bit , Chieftec ECO 500W Táp!
Mindent összerakva, se kép se hang, még bios-ig se megy el, kipróbáltam másik Táppal, hátha de semmi, másik monitorral de szintén semmi. Lehúztam a perifériákat, plusz HDD-ket de semmi, se csíppanás, ventik mennek csak, azon kívül semmi más reakció!
Szervizbe telefonkonzultáción azt mondták, hogy BIOS update kell p2.4-re de azt néztem hogy az alaplapon van egy p2.6, de tanácstalan vagyok, neten olvastam külföldi oldalakon, hogy régi az alaplap és akkor új volt a proci
Véleményeiteket és segítségeket előre is köszönöm!!
ui: Ha nincs megoldás vissza küldöm, csak hát.. a szállítást is és az update-ért is fizetnem kell, (Comkerbe lett rendelve)
-
MrDerekas
addikt
válasz
Putyin90
üzenetére
Simán okozhatja a csökkenő sávszélességet a kábel vagy a csatlakozó maga. Ha egyértelmű próbával nem zárod ki, még ott van, mint hibaforrás. Ha másik és garantáltan hibamentes kábellel is ezt csinálja, esélyes, hogy az integrált lan foglalat vagy vezérlője adja meg magát. Vagy kifogtál valami driver gyilkos vírust, esetleg szoftveres hibát.
-
Oropi
csendes tag
Sziasztok!
A gèpem rendszeresen leáll a tápra gyanakszom. Egy FSP hexa 400 került bele előtte egy zalman 500-as volt.
A videókari: gigabyte gv 7770. Kicsi lenne hozzá a táp??
asus m4a77 alap, csx memó 4x2gb -
Putyin90
senior tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Nem hinném, hogy a kábel a ludas. Ha a kábellel lenne baj, akkor vagy lenne net, vagy nem. De itt sebességcsökkenés (is) van, és ha letiltogatom az alaplapi kártyát, akkor utána jó lesz. Ez a kábel volt a régi gépben is és azzal soha nem csinált ilyet, csak ezzel a géppel.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Táp lehetne? Unigine heaven benchmark fut...eddig gondtalanul. Alaplapot nézzem meg rendben vannak -e a kondik?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Konfigomban szereplő gép tegnap óta csinálja az alábbit.Windows 10 64 bit.
R6 Siege ben megakad a kép, semmire sem reagál csak reset gomb. Ma egy másik játék alatt is egyszer. Szokásosnál magasabb hőfokok se CPU, se GPU HDD ben mindenhol a szokásos. BIOS, win legfrissebb update -ek. VGA driver is.
Valamint AIDA64 system stability teszt nél pár másodpercre nem reagál az egér.
Az event viewerben az alábbi üzenet fura:
The system firmware has changed the processor's memory type range registers (MTRRs) across a sleep state transition (S5). This can result in reduced resume performance. De ennél az időpontnál nem volt restart.
Előre is köszi. -
Lujo416
tag
Sziasztok
Állandóan megzuhan az fps és már nem tudom mitől lehet
Pl 72ről 36ra vagy 40ről 20ra kb 25-40másodpercenként
Bármilyen játékot próbál mindegyiknél ez a helyzet (1366x768 és fhd-ban is)
A gép:
Amd a10 7850k (raijintek leto hűtő)
Gigabyte f2a88xm-ds2p
Kingston ddr3 8gb (singel channel)
Fsp hexa+ 400
Toshiba dt01aca100 1tb
Gigabyte rx560 2gb (17.9.3as driver)
Tápot most cserélt mert azt hittük az baj de nem javult
Friss win10 64bit hivatalos
Driverek fent, videokártyánál hiába cseréljük le a drivert nem javul semmit
Igp-vel is ugyanez a helyzet
Segítsetek ha tudtok mert szegény gyerek szívrepedést kap annyit szívott vele -
Demizson92
aktív tag
Sziasztok!
miközben porszívóztam a szobában, a gépem hirtelen megallt és azóta se kapcsol be.
FSP HEXA+ 400as táprol van szó, elképzelheto hogy megadta magát?
Valami más hiba lehet esetleg?
Károsodhat ilyenkor más is??
Köszönöm előre is -
Frod
addikt
válasz
MrDerekas
üzenetére
Az is lett volna (cpu hűtő), de most még nem bontottam szét a gépet.
Most tényleg csak egy OS reinstall volt.
Ma reggel is 5 percbe telt bekapcsolni ssd mellett, mert először megint Windows Update-elni akart valami frissítést amire persze megint kiírta utána hogy sikertelen, hogy utána újra megpróbálja.
Kezd nagyon telelenni a hócipőm vele.... -
Putyin90
senior tag
Sziasztok! A gépem alaplapi hálókártyája már egy jó ideje az idegeimre megy. Hiába van fent a legfrissebb elérhető driver hozzá, mégis random időközönként (legtöbbször játék közben) megszakad a net. Először azt hittem a szolgáltató a hibás, de nem. Ilyenkor azt írja ki, hogy egy hálózati kábel nincs bedugva, holott be van dugva. Ezt csak úgy lehet orvosolni, hogy letiltom a hálókártyát, majd pár mp elteltével újra engedélyezem. De ez sem 100% megoldás, van, hogy többször el kell játszani ezt, hogy újra legyen net. Ha sikerül ez a módszer, akkor általában megint el kell játszani, mert a net valódi sebességének a fele érhető csak el. Win 10 és Win 7 alatt is csinálja és nagyon bosszantó már. Minden bekapcsolás után azzal kezdem, hogy mérek egy sebességet, hogy a teljes netet használom-e vagy csak a felét. Ha veszek egy hálókártyát megszűnnek ezek a problémák?
-
vagabor
aktív tag
Sziasztok van egy 7éves toshiba l505 gépem ami szerintem beadta ma a derekát, ugyanis ilyet kezdett el csinálni.[link]
Szerintem nem proci és nem vga mert akkor el sem indulna a gép illetve csak a képpel lenne baj. Próbáltam a ramokat cserélgetni de semmi.
Szerintetek van értelme kinlódni vele vagy kuka? -
Frod
addikt
Sziasztok!
Indulni éppenséggel indul a gép, de nem találtam más topicot, így maradt ez.
Tegnap újratettem a rendszert (ssd formázás, szűz telepítés)
Azóta az alábbi dolgokat produkálja a gép:
- lassú (ssd, szűz rendszerrel, 40mp alatt jön be a Win)
- kikapcsoláskor is lassú, hang alapján olyan mintha újra felpörgetné a hdd-ket (mintha bekapcsolnám éppen) mielőtt hajlandó leállni
- a Windows Update-ek elsőre sosem mennek fel, mindig kiírja hogy hiba a frissítésben, és újrapróbálkozik, elvileg akkor szokott menni
- a ledes világító billentyűzet van, hogy nem 'alszik ki' miután lezárt a gépHDD Sentinel szerint 97%-os, de eddig is ennyi mutatott rá. /Kingston V300 120 Gb/
Biztos hogy valami user error van a dologban, de kérlek segítsetek benne, nem szívesen tenném megint újra + szedném le a játékokat rá megint.
Ami változás a korábbi újratelepítésekhez képest, hogy most nem kapcsoltam ki azokat a dolgokat az ssd-n amiket régen mindig tanácsoltak - esetleg ez számítana ennyit?
Köszi -
vaakuum
addikt
Gears of war4 alatt random fagyás. A proci alapon megy már, de még így is.Kép kimered, hang megmarad, de semmire nem reagál a gép.
Semmi más programnál nem tapasztalok hasonlót. -
raczger
őstag
Véletlenszerűen le szokott mostanában fagyni a gépem. Mindez azóta, mióta lefrissítettem a videokártya driverét.
Hardverek:
Intel i5-4690
Gigabyte GTX 970 G1 Gaming
Asrock H97 Pro4
2x8gb ddr3 G.Skill SNIPER 1600MHz DDR3
FSP RAIDER 550W
ASUS Xonar DXWin7 Pro 64 bit van rajta
Teljesen véletlenszerűen (böngészés, videónézés, játék közben) fagy le a gép.
Fagyás után kétféle dolgot játszik el:
- lefagyást követően próbálkozik az újraindítással, de képet nem ad, van hogy 5mp, van hogy 1 perc múlva újra-újraindítja magát, amíg ki nem húzom a konnektorból
A megoldás ilyenkor eddig ez volt: ram csere vagy vga ki-be
- fagyás után bejön a win, viszont 1-2 percre rá újra lefagy
A megoldás az volt, hogy kikapcsoltam, áramtalanítottam és utána újra ment a gépVolt, hogy 2 fagyás között 1 hétig tökéletesen működött, van hogy naponta csinálja. Ismertebb vga, proci, memória teszteket csináltam, azok nem jeleztek hibát, nem fagyott le közbe.
Lehetséges, hogy szoftveres oldalon lenne a hiba? Nekem az azért lenne fura, mert akkor újraindításkor mindenképpen kellene képet adnia, vagy tévedek?
Van valami ötletetek hogyan tudnék közelebb jutni a hiba forrásához? (Hardvercserére elég korlátozott lehetőségem van, főként így, hogy nincs olyan teszt ahol biztosan elhasal a gép.)Jó lenne kiderítenem januárig mi a gond, mivel a legtöbb hardverre még van garancia.
Előre is köszönöm a segítséget
-
Buncaman
tag
Sziasztok!
Öcsém gépe az elmúlt héten másodszor fogta magát és újraindult. Ilyenkor belassult, de leállítás és indítás után jól fut. Mi lehet a probléma? Ő szoftveres hibára tippel (vírus/windows hiba) én meg hardveresre.
Az újraindulás program futtatásától független.
Előre is köszi!
-
Zoli133
addikt
Hali, nos a problémám a következő, az utóbbi időben bekapcsolás után csak olyan 5-10perccel lesz kép a monitoron (addig stand-byban villog mintha nem kapna jelet), ez egy régi Samsung 244T, sajnos egy régi 5850-es radeonból kapja a jelet, nem tudom biztosra eldönteni melyik lehet a hibás. Ma egy bő negyed óra volt mire bármi megjelent a monitoron. A desktop betölt, remote desktopal be is tudok lépni máshonnan csak a gépre kötött monitoron nincs kép.
A monitor vagy vga hiba lehet a reálisabb? A monitorra azért gyanakszom talán mert a monitor menuje se jön be ilyenkor és semmi életjelet nem tudok kicsikarni belőle. -
Buncaman
tag
Törölt bejegyzés, már nem aktuális.
-
törölt tag
Fater kihúzta a gépet a konnektorból, azóta Win betöltéskor kékhalálozik. Próbáltam BIOS-t defaultra rakni, de nem segített.
Mondom ok, akkor újratelepítem, erre ilyen gyök2-vel ment fel a telepítés, kb a megszokott sebesség huszadát hozta. Ki se vártam....
Ti mire tippelnétek mi romlott el?
Szerintem az alaplap kuka, hm?!
-
De4d
őstag
Na utolért egy hardveres hiba.
A hiba az, hogy tegnapról mára nem akart rendesen indulni a gép. Bekapcsolom felpörög minden venti, de kép nincs.
5 restart után mégis lett, sőt igazából mondhatni gond nélkül ment a gép, játék is ment netezés is. Pont netezés közben egyszer csak "letisztult" a web oldal (csak a háttérszíne maradt meg) minden más eltűnt. Ezután már egy restart után se jött be a win.
Szépen lassan kezdtem szétbontani a gépet.
Ramok ki be slotcsere, ssd kihúzva optikai megható, belső hdd.
Alaplapra gyanakodtam illetve tápra. DE amikor kivettem a vga-t és az integráltra tettem, ment minden, (most is úgy írok.) szóval így alaplap kizárva (egyébként foglalatot is néztem a vganál is)
Szóval vagy elszállt minden előjel nélkül a vga, vagy a táp fáradt el, és így már nem viszi eléggé a vga-t. (itt néztem táp kábel cserét a vga-ra de semmi)
Egyébként ha bent van a vga simán felpörög a ventije annak is. (volt már olyanom hogy a táp elfáradt és ugyanígy nem ment a gép) de akkor nem néztem meg külön hogy integrált vga-val ment e volna.
Szóval melyik lehet az esélyesebb? vagy kiszűrhető valahogy, a nélkül hogy másnál kéne tesztelni a vga-t esetleg tápot?
Létezhet hogy így elszáll a vga, minden előjel nélkül (lassulás, grafikai hibák stb.) vagy esetleg a táp fáradt el szépen lassan?
Egyidősek 3,5 évesek
r9 280x giga windforce 3as a vga a táp pedig egy cooler master gx lite 700as(azt hallottam igazából ez is vacak táp) -
Apollo_21
addikt
Sziasztok,
család "kis" gépébe lapcsere volt 4napja, illetve proci csere is.
Előtte azt csinálta h fogta magát és egyiknapról másikra lekapcsolt.
Nemakart indulni, néztem a lapot, 1kondi púpos volt..mondom jó az nem maradhat. Csere.
Vettem hozzá dolgokat, én amíg raktam össze/teszteltem ment kb 4-5órát.
Azóta eltelt 2nap....Most ismét "gáz" mert újra leáll minden.
Gép paraméterei...
Msi k9a neo v2
Phenom x3 8450
4x512mb Geil ddr2
HD5450 1gb ddr3
Táp egy Corsair VX550Mi a répa üthetett ismét belé?
Csak egy szobát "utazott" az újraösszerakása óta
-
kukucsakakuk
csendes tag
Sziasztok!
Újra szerettem volna rakni egy régi IBM ThinCetre gépet (alaplapon rev2.6 van, p4 3ghz proci). A gép nem hajlandó bootolni dvd ről. Próbáltam több dvd meghajtóval (ami biztos hogy jó, nem a sajátjával). Kivettem a hdd-t(van benne sata meg IDE is). Mind a kettőre felraktam másik géppel a wint, de így bootolás közben újraindul hibakereső módban a win ami ha lefut sem javul meg. A bios sajnos német. Próbáltam megkeresni a ahci IDE konfigurációt benne hátha az a baj, de még hasonlót sem találtam. A dvd IDE kábele elméletileg jó, mert a hdd ment vele(egy kábelen van a kettő, de mondom próbáltam a satasra is rakni). Mellékel pár képet a bios-ról. (CMOS reset is volt). Ha valaki tud ebben segíteni kérem írjon! Előre is köszönöm!
-
Drakoo
tag
Sziasztok! Segítségeteket kérném. Alaplapra gyanakszom, de már nem vagyok benne biztos

Adott egy gép: Gigabite GA-B75M-D2V alaplap, i3-3245 cpu, 8gb ram /4-4gb/ corsair cx550, ssd, hdd, gtx 560OM
Amit kipróbáltam vidkártya nélkül, másik táppal, ramokat egyesével, slotcserével, sajnos csipogót még nem találtam, h rádugjam, de nem tudom ér e még az valamit... cmos resetálva volt.
Hibajelenség: felpörög a gép, 8mp, leáll, és ezt csinálja .... most jelenleg 4-5 felpörgés után beindul igaz 1 rammal és vidkártya nélkül nem a tápjával... :S HELP!
Video a linken..... -
Backrau
aktív tag
válasz
Backrau
üzenetére
Nem tudom, hogy a fentebb említett konfigon ezek az értékek jónak számítanak-e. A 3DMarkba nem állítottam semmit, azonnal indítottam, a Stestestet szintén így csináltam extrémen.
TimeSpyPerformance3DMarkScore>2607<
<TimeSpyPerformanceCPUScore>1197<
<TimeSpyPerformanceGraphicsScore>3292<
<TimeSpyPerformanceGraphicsScoreForPass>3292<
<TimeSpyPerformanceCPUScoreForPass>1197<
<TimeSpyPerformance3DMarkScoreForPass>2607<
<TimeSpyPerformanceGraphicsTest1>21.58<
<TimeSpyPerformanceGraphicsTest2>18.79<
<TimeSpyPerformanceCpuSection2>4.02<
<timespyextremecomponentscorepfpsstability>93.6<
<timespyextremecomponentscoreploopdone>20<
<timespyextremeoverallscoreppasstest>0</
Holnap mindenesetre újrarakom a gépet. Annyi még, hogy a procim max 45 fokra ment fel, viszont a VGA 78 fokos volt folyamatosan.
-
Tomi0703
addikt
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Öcsémék gép olyan hibát produkál, hogy elindítom, majd bejön, hogy válasszak javítás és normál módú indítás között, de itt már nem tudok továbblépni mivel megfagy az egész. Biosba belépve is ezt csinálja, belép, kb 3-4 mp-ig lehet valamit csinálni. Már egyszer csinált, ilyet akkor ki be húzkodtam az összes kábelt, ramokat kiszedtem, kipróbáltam egyesével. Már feladtam mert folyton ezt csinálta. Aztán tesóm ezután nem sokkal bekapcsolta és lám, működött. Ez volt 1 hónapja, most újra előjött a hiba.
FSP 350-APN táp
AMD A8 5500 proci
Giga GA-F2A88XM-DS2 lap
Gainward GTX 650Ti
6 giga ram (2GB Geil 1333, 4 GB Kingmax 1333)
Hitachi HDS721050CLA362 500GB hddÖtlet?

-
oba
addikt
Sziasztok!
Már kezdem feladni, és nem tudom mi lehet a gond, hátha ti tudtok segíteni. Adott az alábbi konfigom, és windows 10 oprendszer. Asus H81M-K, Intel i3-4160, Geforce GTX 750 Ti 2 GB, 8 GB DDR3, 120 GB Samung 830 SSD
És ehhez adott egy Brother 1210WE usb nyomtató. A problémám az, hogy a gép úgy érzékeli, mint ha ki/be dugdosnám a nyomtató, de nagyon gyorsan egymás után. Amiket eddig próbáltam: kapott a gép új alaplapot, új tápot, friss windows telepítést, új usb nyomtató kábelt, kipróbáltam az összes usb portba dugni a gépen, de nem hozott ereményt, és a többi usb -s eszközöm hibátlanul működik. Próbáltam az energia gazdálkodási lehetőségeknél beállítani, hogy a gép ne kapcsolja le az usb portot soha.
A nyomtató vadi új, üzletben vásároltam. Hivatalos oldalról a legfrisebb driver van fent. Előtte egy szintén új Samsung nyomtatóm volt és az is ugyanezt csinálta. Akkor cseréltem tápot, alaplapot... amikor az sem hozott eredményt, vettem egy új nyomtatót, ezt a Brohtert.
Itt van egy videó a hibajelenségről: [link]
Emiatt a nyomtatás is kész rémálom, menet közben leáll, újra kezdi...stb.... magyarul így használhatatlan.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok. Én már feladtam...
-
Backrau
aktív tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy elindítok egy játékot (pl. Gta5, Wolf2) és egy kis idő után belassul az egész. Szépen megy 10 percig kb. 50-60 FPS-en utána leesik 20 alá. Nemrégiben vettem a GTX970et azt hittem az a baj, pedig driver újra lett telepítve. Másik GTX970-nel ami havernak van azzal is kipróbáltuk és ugyan ez volt a probléma.
Tudtok segíteni, mert nagyon idegesítő...Konfigom:
Asus M5A99 Evo R2.0
AMD FX 9590 + Artic hűtő
Gainward GTX970 4GB
Geil 8GB DDR3 1600Mhz -
ACR911
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap mikor rohantam a buszra, a gépet a betáp kapcsolónál lecsaptam, épp mikor a normál leállítási folyamat elkezdődött (Nem vártam meg míg leáll. Egyébként ikapcsolás után hátul is le szoktam kapcsolni a gépet.)
Ma a rendszer nem áll fel rendesen. Windows 7. Eljut odáig, hogy a Windows intéző betöltene. De ekkor folyamatosan, és állandóan, vég és szünet nélkül a következő folyamat ismétlődik:
"1. Windows intéző leállt. A windows megoldást keres a problémára.
2. Windows Intéző újraindul."Csökkentett módban ugyan ez. Több újraindítás után is ugyan ez. A Feladatkezelőben be tudom zárni az explorer.exe-t, ezzel elmúlik az ördögi kör, de a fájljaimhoz se férek hozzá.
Kérdés:
1. Mi a fene baja van a gépnek? Mitől lett ilyen? Nem okos dolog esetleg a gépet hátul lekapcsolgatni akkor sem ha már leállt?
2. Hogy lehet kijavítani a hibát? (Se mappák, se vezérlőpult, se internet nincs a gépem így nyilván. Bios betölt, és a gép felhasználói jelszót is kér, azok a funkciók normálisan mennek)
3. A mappáimhoz, fájljaimhoz hozzáférek-e valahogy? (ha pl. a merevlemezt másik géphez csatlakoztatom, és nem erröl a gépről fut a windows)
A válaszokat előre is köszönöm, kérlek írjatok kimerítően és minden részletre kiterjedően, ha tudtok megoldást! Köszönöm szépen! -
Cry0
őstag
sziasztok!
adott egy gép egyik napról a másikra nem ad képet. próbáltam alaplapi vga ba dugni de úgy se sikerült elérni hogy kapjon a monitor képet.
próbáltam másik vga-val is de azzal se sikerült jelet leadni.
alaplap hibára gyanakodom. gondolom ha a proci ment volna tönkre akkor a gép be se kapcsolna.
esetleg van még valami ötletetek amit megnézhetnék
-
MrDerekas
addikt
válasz
Anulu79
üzenetére
VGA-HDMI átalakítónál, magánál a VGA-nál keresd első körben. Alaplapi integrált vga-val is próbáld az indítást, ha van a lapodon.
(#36414) Kattt01 Szedd szét és rakd össze újra. De legalábbis minimum indítással próbálkozz meg. (Alaplap+proci+1db ram és igp vagy gpu) Ha így indul, akkor lehet szépen egyesével visszaépíteni, még elő nem jön a hiba. Lehet szerelési hiba is és testel valami a házzal.
-
Kattt01
tag
Sziasztok, nemrég vettem új gépet és sajnos nem felhőtlen az örömöm:
A probléma, hogy minden alkalommal, amikor bekapcsolom nem kapcsol be rögtön, hanem hallom és látom a ledeken, hogy felvillan, felpörögnek a ventik, majd csatt és leáll, elsötétül, majd ez újra pár másodpercenként, van, hogy tovább jut, de aztán a BIOS töltőképernyőnél, vagy a windows bejelentkezésnél jelszavam gépelése közben egyszer csak lefagy a kép és SEMMIT nem tudok tenni, egér, billzet, semmi nem mozdítja ki, mehet a hard reset. Viszont egy idő után, sok-sok próbálkozás után mindig bekapcsol és akkor több-kevesebb ideig tudom használni (van, hogy napokig is), de előbb-utóbb megint belefutok a képlefagyós problémába. A gépet magam raktam össze, elvileg minden jól be van kötve. A vas a következőkből áll össze:
- FSP CMT210 fekete-piros számítógép ház
- Gigabyte GA-B250-HD3P alaplap
- Gigabyte GTX1060 6GB GDDR5 AORUS GV-N1060AORUS-6GD videokártya
- Intel Core i5-7500 BX80677I57500 processzor
- Corsair Vengeance LPX Black DDR4 2400MHz 8GB (CMK8GX4M1A2400C14)
- Corsair 60GB Force LS CSSD-F60GBLSB SSD meghajtó
- Crucial 120GB SSD
- WD 160GB HDD (SATA2)
- Samsung 1000GB HDD (SATA2)
- Corsair 550W VS550 CP-9020050-EU tápegységNincs itthon még egy gépem, hogy nagyon sok próbálkozásra legyen lehetőségem, esetleg valamik nem kompatibilisek egymással, vagy talán a táp kevés a konfighoz?
Előre köszönöm a segítséget!
-
karasz007
csendes tag
Üdv nem tudom ,hogy jó helyen járok e !?
Van egy régebbi tipusú laptopom hp pavilion dv6 1200eh hd4500 integrált vgaval win10
Most a problémám hogy eltűntek a kijelző beállításaim ! csak 1024*768 800*600 maradt meg
"vízintesen nyujtott lett a kép" fényerő szabályzás sem működik meg egy csomó beállítási funkcióm eltünt
drivert probáltam leszedni amd s a hp oldaláról de csak win 7 driver van kompatibilitási telepítéssel felnyomtaam de nem lett 100% valami ferlakott valamit nem gondoltam ujratelepítem hát ha az megoldaj a hibát
beálítottam a boot sorrendet mindent megnéztem nagyon kevés beállítást enged !s amikor bebootol
No emulation system type :00
No emulation system type :00
rendszerlemez bent van persze többel is probáltam win 7 8 10 64/32 bites a lemezek asztali gépet már telepítettem ott prímán müködtek utána pedig nyomok valami gombotNon system disk or disk error
Replace and press any key when readyújjab bill lenyomásával tölti be a windost ugye ami vízszintesen nyujtott
ezekben szeretnék segítséget kérni vagy a képernyő vagy a telepítés részében.Mitól lehet mert eddig minden rendben ment talán a win befrisittet valami .?!
elnézést a fogalmazási hibákért még elég kezdő vok! -
Anulu79
addikt
Sziasztok!
A következő dologban kérném a hozzáértő segítséget ha létezik ilyen megoldás most.

Úgy kezdődött a problémám, hogy játék közben egyszer csak kifagyott úgy a gépen (monitor teljesen fekete lett), hogy nem reagált semmire. Restartolni nem tudtam csak úgy, hogy ha a power gombbal kikapcsolom. Után a gép bekapcs és egy pár percig működött majd ugyan ez a hibajelenség előjött. Aztán arra a napra felhagytam az egésszel. Másnap amikor újra próbálkoztam már be sem "kapcsolt" a gép. Vagyis nem tudom, hogy bekapcsolt-e. Akármit csináltam a monitoron nem jelent meg semmi. Mintha ki lett volna kapcsolva. A power led a monitoron csak villogott a gép bekapcsolásakor mint amikor ki van kapcsolva a PC. Próbáltam másik monitorral is de azzal is ugyan ez a hibajelenség. Amikor a gépet kikapcsolom a power gombbal akkor után mindig vissza kapcsol magától pár másodperc múlva. Amikor bekapcsolom a PC-t akkor hang alapján olyan mintha tölteni a Windows-t csak ugye nincs kép és nem látok semmit. Még annyit, hogy a monitorom sima VGA csatlakozóval rendelkezik és egy átalakítóval (VGA-HDMI) van rákötve a videokártyára. Szerintetek hol keressem a hibát? -
laskr99
addikt
válasz
MrDerekas
üzenetére
OTG-re dugva N7 tabon is ezt csinálta. Az első ilyen egérre visszakaptam az árát. Az első egér másik gépen is ezt tette. A mostani egér az 1000 forintos az okés.(kivéve,hogy olyan furán villog ha nincs használva,random pislákol,de ezt tabon is, habár van mikor simán lejjebb kapcsol a piros fény ami 1x fordult elő tabon)
-
MrDerekas
addikt
válasz
laskr99
üzenetére
A lányság nem akadály
Sőt!
A pc bolt meg attól függ, mennyire jófejek. Mindkét végletet megtapasztaltam már. A sica jelenség még szoftveres hiba is lehet, ahogy nézem a vidit. Nálam ez laggolásként jelentkezik. Amit te mutatsz, azt hibás billentyűzet produkálta nekem, bármennyire is egér gyanús a dolog. Persze ha másik gépen is produkálja ugyanezt, akkor egyértelműen az egér hibája. -
laskr99
addikt
válasz
MrDerekas
üzenetére
Huhh, az nincs, lány barátok vannak csak
A PC szerviz ezt kb mennyiért teszi meg? Van egy a közelben, valahogy lecipelem addig a gépem, VGA-t kivéve mert azt félteném,hogy leszakad a buszon 
Nekem a Sica ezt csinálta pontosan 4 hónap után:
Tekerek visszaugrik vagy ugrál. Fallout 4-ben inventoryban pl csak a gombbal tudtam tekerni.
-
MrDerekas
addikt
válasz
laskr99
üzenetére
Egy bütykölős cimbi is megteszi. Multiméter kell hozzá, meg pici tudás, hogy tudja mit is kell vele mérni
PC bolt/szerviz vagy műszaki bolt/műhely, vagy akár egy hobby villanyszerelő elég ehhez. Ha a tápot terhelés tesztelni akarod, akkor viszont pc szerviz, de alapesetben a multiméter is elegendő lehet az 5V-os ág leméréséhez. (Az nem szokott ingadozni nagyon általában. - Nemrég vettem sica egeret én is és bár nincs hibája, olykor belassul böngészés alatt. Pár másodpercig tart, de elég zavaró tud lenni, hogy maga a mutató mozgása belassul, mintha a dpi elmenne lefele a nullához közelítve. Én a szoftverére gyanakszom.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 26
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- FPSRaptor PC - i7-4790k / RX580 8GB / 16GB DDR3 / 1TB SSD
- Gamer PC i5-14400F RTX 2080 Ti 32GB DDR5!!!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

PC bolt/szerviz vagy műszaki bolt/műhely, vagy akár egy hobby villanyszerelő elég ehhez. Ha a tápot terhelés tesztelni akarod, akkor viszont pc szerviz, de alapesetben a multiméter is elegendő lehet az 5V-os ág leméréséhez. (Az nem szokott ingadozni nagyon általában. - Nemrég vettem sica egeret én is és bár nincs hibája, olykor belassul böngészés alatt. Pár másodpercig tart, de elég zavaró tud lenni, hogy maga a mutató mozgása belassul, mintha a dpi elmenne lefele a nullához közelítve. Én a szoftverére gyanakszom.)