Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B3AST
tag
Sziasztok!
Ez a gépem van:
Gigabyte GA-MA770T-UD3P (rev. 1.0)
AMD B55 + Freezer13 Pro
Kingston HyperX Blu 2×4GB DDR3 1666MHz
Gigabyte R5850 OC
Samsung 120GB SATA2 HDD
Codegen táp (igen, tudom, még nem tudtam megvenni az újat)Ma költöztem. Előző lakásban tökéletesen megy, lekapcsolom, elcsomagolom. Másik lakásban kicsomagolom, összerakom, indulás után hosszan sípol, nincs kép. Az alaplap használati utasítása szerint a vga nincsen rendesen csatlakoztatva. Kivettem, megtakarítottam, visszatettem. Továbbra is csak sípol.Ezt megcsináltam még párszor, megcseréltem a tápcsatlakozókat a videokártyán. Továbbra is csak sípol.
Mivel nem tudtam mit kezdjek vele, így inkább teljesen szétszedtem, kitakarítottam, paszta a procira, mindent összeraktam újra. Most már sípolni sem sípol. Csak felpörögnek a ventillátorok és nincs kép.Mit kellene még ellenőriznem / csinálnom vele?
Köszönöm szépen előre is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - MMO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- Ár-érték bajnok pc 5070/7600x16gb DDR 5 Minden új bontatlan!
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Gamer PC-AMD Ryzen 5 7500X3D/ Asus RX 9060 XT 16GB/ B650M / DDR5 / Gen4 M.2 NVMe SSD - Garanciás
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest