- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
1. A lökdösődés megszokás kérdése, de meg lehet szokni. Sőt, nem egyszer fordult már elő, hogy 3. helyről úgy lettem első, hogy az élen járok egymást ütötték
2. Ennek részben az az oka, hogy indulásnál jó fordulatnak kell lenni ahhoz, hogy perfekt rajtolj. Sőt, van is egy skill, ami megfelelő RPM esetén kinitróztat téged a rajtrácsról.
A másik, hogy bizonyos szintek után bejönnek olyan passzív skillek, amivel a kocsi teljesítményét dobhatod meg.
Ja, és itt egy jobb autó meg nem jelent automatikusan jobb sofőrt is3. A SpeedBoost a valódi dollárért vásárolható pénz a játékban. Egyelőre nincs sok értelme (hacsak nem akarsz 3-nál több kocsit), de ez szvsz a jövőben változni fog.
(#255) Thunderzolee A mágnest sokan nem szeretik, de én elfogadom a jelenlétét, még ha rám is nyomják. Legalább az élen járó játékosnak se fenékig tejfel az élete (max addig, amíg használja a pajzsot).
(#259) jagada A 240SX-nek ugyanazok a statisztikái, mint a Silviának.
A képen látható csávó meg vagy hacker, vagy nagyon tud vagy -ami valószínű- csak Single meneteket nyomott. -
Mr.Skynet
senior tag
"Részemről ez a játék ugyan akkora nagy 0, mint a Carbon óta kijött összesn NFS..."
Ezzel kapcsolatban mondasz valamitTöbbiek:
- igaz azt mondtam T3 alatt már nem fogok kocsit venni, hát mégis vettem egy olcsó 350Z-t, mert túl sokan emlegetitek...A nekem baromira nem bejövős EVO után, a 350Z észrevehetően jobban irányítható mint az EVO. (magánvélemény)
- A csóró Nissan Silvia viszont rájöttem miért tetszik nekem annyira, baromi könnyű, felkennek a falra és irányítható marad és nem olyan mint egy szikla, hogy nyomom neki -jobbra-balra és hát talán 1 év múlva el is kezd kicsit kanyarodni.
- Meg ami azt illeti baromira hiányolom a Most Wanted-ből a sok kocsi beállítást, ott ha beállítottam, hogy a kormány mennyire legyen érzékeny, akkor kanyarba akár az oldalamon bukfencezve ki is szálltam a mókuskerékbőlWorld-ben mi történik, nyomom kanyarodjon, erre semmi --- > száll bele a falba nyíl egyenesen
Kézifékkel meg a lovaskocsi színvonalára lelassul...
Szerintem ha én a pályán 170-nél elrántanám a kormányt, akkor nem lassan oldalazva egyenesen szállnék bele az előttem haladó kamionba, hanem 0,1sec alatt b.sznám neki a szalagkorlátnaka kocsit, vagy egyből az oldalamra fordulnék és még fél km-en át pörögnék az oldalamon. Ebben a játékban a fizika teljesen irreális
Csak erre meg ne, hogy azt mondjátok, hogy ez nem szimulátor, mert a MW se volt az és mégis jó volt.
ui.: komolyan mondom az tartja bennem a lelket, hogy csak találok egy normális kocsit, ami megfele az úgy tűnik ultra magas elvárásaimnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Trollok komolyan
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest