- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
creed13
tag
Szervusztok!
1000 éve nem jártam itt, mondjuk pár hétre pihentettem a játékot és most újra előszedtem.Csak hogy van egy kis gondom, a barát listámon mindenki offline.Haverral akartuk tolni, és egy időben voltunk fent azonos channel-en, de semmi, nem látom őt /és senkit/, és általában ő sem engem.Nem értem én ezt...
Nem tudtok erre valami okosságot?Köszi
-
creed13
tag
Srácok ti nyertetek már olyan kártyát verseny végén, amit autóra lehetett beváltani?Haver múltkor olyat nyert.A szemét mázlista....
Ja igen, meg a slussz poén, h manapság TIER 2-es alkatrészeket nyerek, nem számít, h még csak TIER 1-es járgánnyal nyomom...pfff
-
creed13
tag
Naaah, megjött az éjszakázás...
-
creed13
tag
válasz
Necroman_Mk2 #465 üzenetére
Igen csak mondták, h lesz a játékban a Carbonból megismert kanyonos rész is.Én momentán eddig nem találkoztam vele, úgy hogy szerintem erre a lezárt területre kerül majd be.Meg azt mondták állitólag le is lehet majd zuhanni a mélybe, ha béna az ember...Mondjuk ezt kétlem...
De az éjszakát nagyon várom, a képek alapján nem lesz csilli-villi az éjszakázás, mint anno Underground-ban. -
creed13
tag
De jó, még csak most vettem észre
:
Gondolom ide jön majd a Carbon-os kanyonos pálya rész amiről írtak...
-
creed13
tag
válasz
remington2 #420 üzenetére
Ne aggódj, mindenkinek habzik a szája, sajnos megfigyelhető, h a patch-ek inkább visszalépést hoztak eddig, mintsem előre lépést.Vagy inkább azt mondanám, h az újdonság értékük erősen rontja a játszhatóság értéket...
-
creed13
tag
Hello!
Level 50 a max szint a játékban, ahhoz, h elérd ezt a szintet nem kell költened.A boost csak arra jó, mint a neve is utal rá, h gyorsabban pörgeted ki a játékot, mint a többiek.Pl hamarabb megtudsz szerezni olyan járgányokat, amik szinthez vannak kötve meg ilyen és ehhez hasonló dolgok.De szerintem ott elnéztél valamit, mert sehol nem kötelez a játék, h csak boost-al tudsz tovább menni.
-
creed13
tag
válasz
SylarHUN #399 üzenetére
Most "egyszerűbb" a tuning, mint anno.Tier1-es tuningot csak tier1-es járgányra tudsz rakni.Tier2-es kocsira tier2 és tier 3-ra tier3-as cumó.Nincs már az, h tier1-es tuning aztán tier2-es.De asszem van egy olyan kis pötyli ott jobboldalon a cumók alatt, h ami jó a kocsimra, ha azt bekapcsolod, akkor csak azt fogja mutatni ami jó a kocsidhoz.
-
creed13
tag
válasz
Mr.Skynet #392 üzenetére
Én pont tegnap este mentem privátban pár sráccal.Eléggé esélytelennek éreztem magam, az én kis 15-ös szintemmel a többi 25-34-42-es szintü ember ellen.A lényeg, h egy srác, azt se tudom milyen autóval azt se tudom hogy csinálta, de simán ránk vert 15mp-et.Én a 2. lettem magam sem értem hogyan, pedig a legcsutkább voltam.Aztán írtam is a srácnak, h végtelen nitróval tolja vagy mi?Toltunk még1et, megint 2. sikerült lennem, nem kevés nitro árán, erre az utolsó résznél pont előztem le egy forgalomban lévő autót, amikor rám nyomták a mágnest.Persze az rögtön belém csapódott és az utolsó lettem.
Persze habzó szájjal írtam, h nem elég, h minimum 10 szinttel jobbak mint én, még ezt a szutyok mágnest is képesek bedobni ellenem.Na ez már tényleg szánalom...
Azt nem tudom, mivel vagy hogyan lehet csalni, de a chatbe megszoktak jelenni olyan beírások, h ha megakarod tudni, hogyan lehet 1 óra alatt 6 szintet ugrani, akkor menj fel ide meg ide.De valahogyan tuti lehet.Mondom, szerintem ez nem lagg, nem lehet mindent arra fogni.Ha valaki mögöttem van 2 mp-el, hogy kerül elém egy szemvillantás alatt 2mp-el?
Szóval szerintem ha gyengébb ember is játszik, szerintem a magasabb szintü ember kocsiját leszabájozza a rendszer, más józan magyarázatot nem tudok rá...
-
creed13
tag
Remélem ebből valami jó fog kisülni...
-
creed13
tag
Én már-már kezdtem meg békélni az 5-ös verzióval, amikor is....
Történt, h versenyeztem egy általam kedvelt pályán, látszólag én voltam az első, a többiek a mapon se nagyon voltak, csak aki mögöttem cammogott.Azt befordulok és utána már majdnem a célvonalban vagyok, amikor, csoda történt.Ugyan is befordulok a sarkon és azt látom, h kiírja a szokásos 0:59-0:58 szöveget....Na néztem egyet, mert tudtommal én voltam az első és amikor beértem és jött a listázás, ott is az első voltam.DE hoppá, újabb csoda, egyszer csak lecsúsztam a 2. helyre.Hmm, lestem egyet mondom tolok már még1et.És akkor rájöttem a csodára!!!2 saroknyira a céltól amikor újfent jó hosszan vezettem, lepillantok a mapra és azt látom, h egy apró kis aranyos nyilacska keresztül hajt a mapon és a falból elém terem.Onnan, ahol elvileg nincs se textúra se semmi.Szóval vagy cheatelnek vagy bugot használnak ki.Egyébként ezt olvastam a chaten fent, h egymásra "kiabáltak", h csaló meg ilyenek.Akkor még nem hittem el, de ezek után kénytelen vagyok.Na nekem EZÉRT kezd nagyon elmenni a kedvem az egésztől.
Ez az autós rendszer azért érdekes, mert nekem egy szutyok Corollam van, amit nem igazán választanak, és pont múltkor Porchet, Silviat meg Lamborghinit utasítottam magam mögé.Tény, h belekerült 6 nitromba és 2 readymbe, de megérte.Persze rögtön én lettem a cheatelő, mert kérdezte a 10-es szintü Lamborghinis gyerek, h ezt hogyan csináltam.Mondom, az, h 3 napra rentelsz egy kocsit még nem fogsz tudni jól vezetni./Itt jegyezném meg, h 4. lett
./
Egyébként én azt se értem, miért jó az EA-nak a Battlefield Heroest fenntartani ingyé és most jön az újabb ingyenes BF.Szóval valamiért biztos megéri nekik ez is és azok is.
Én már a csoportos rendőrözést várom nagyon....
Ja igen, azt kifelejtettem, h 1 dolog zavar, h a kocsit javíttatni kell, ennek mi értelme volt....
-
creed13
tag
Na jó, nekem most lett elegem, konkrétan habzik a szám!!!!
Rendőrözni akarok, és a semmiből ott teremnek a szöges úttorlaszok az úton rendőrök meg minden nélkül.Hát ez kész.....Ekkora bugot!!!!!
-
creed13
tag
válasz
Necroman_Mk2 #322 üzenetére
Júliusi hírből ollóztam...
Meg csak azért másoltam be, mert több mint valószínű, h előbb-utóbb ezek az autók megfognak jelenni a játékban.Szerintem...
-
creed13
tag
Én is sokat rendőrözöm, mondjuk jobban is élvezem, már várom a csapat rendőrözést.
Közben megtaláltam a listát amit mondtam, a TCM-ről van:
Egyéb autók, melyek a játék könyvtárában szerepelnek, vagy a tajvani zárt bétában megtalálhatóak voltak
Chevrolert Camaro SS
Dodge Viper SRT10
Lamborghini Gallardo
Lexus IS300
Mazda RX-8
Mitsubishi Lancer EVOLUTION X
Pagani Zonda F
Pontiac GTO
Porsche 911 GT3 RS
Porsche 911 GT2
Porsche 959
Porsche Carrera GT
Renault Megane RS Coupe -
creed13
tag
Tier 4?Eléggé feleslegesnek tűnek, pláne ha azt nézem, h így is egy vagyon egy tier 3-as autó.Még régebben mintha valahol olvastam volna, h anno a world demójába vagy prezentációjában több autó volt, mint a véglegesen megjelent verzióban.Gondolom belepakolják szépen lassan azokat is meg + járgányokat...Ha úgy vesszük akkor ez így reális, h mindig legyen új felhozatal és az emberek ne unjanak annyira bele, legyen miért versenyezni és moneyt gyűjteni.Csak ha belegondolok milyen idegesítő ha mondjuk az ember kidob xy pénzt és rá 2 napra betesznek mondjuk 5 új autót és azok között van egy olyan amivel szívesebben ment volna....Na az szívás...
TheChos3nOne
Most nekem is volt 3 nap úgymond leállásom a gameval, főleg a multit nézve, mert engem is idegesített a sok kis csíra akik poénból a falnak vágnak, úgyh rendőröztem csak.De tegnap toltunk haverral private köröket és nagyon jó volt, és nem skilleztünk, pláne oltári volt.
-
creed13
tag
Srácok nem tudjátok véletlen, h a plusz autókról amiket bepakolnak a game-be állitólag még idén van-e valahol valami lista?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- HiMedia lejátszók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged