Hirdetés
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
Sziasztok!
Én nem rég kezdtem el játszani a játékkal, tegnap léptem a 7. szintre. Nem igazán értem a játékot a sima Mazda autóval megyek, próbálom tuningolni, de ahogy észre vettem nagyon korlátozott az ingyenes játék... Szerettem volna új autót vásárolni, de csak Fizetős pénzért tudok venni 1-1 napra autókat. Most nem igazán értem ezt az egészet, ha jól tudom már ingyenesen is elérhető az 50? szint... De jelenleg nem tudok semmit se csinálni, se autót venni, se ilyesmi... Bár a Mazdát sikerült kicsit felhúznom de jó lenne másik kocsi. Valaki el magyarázná nekem az egész játékot hogy hogy vagy merre?
Láttam itt pár játékosnál hogy van Lamborghinije... Nekem ez a kedvenc autóm, szeretnék is egyet majd, de ez elérhetővé válik egyáltalán úgy, hogy nem költök a játékra 1 fillért sem? Persze nem azt mondom hogy adj uram mindent de rögtön, csak azért jó lenne tudni hogy előbb utóbb sikerül-e elérnem amiért el kezdtem játszani... Köszönöm szépen a válaszokat előre is.
HOZZÁTESZEM: HA ESETLEG LENNE VALAKI AKI ELJÁTSZANA VELEM HÉTVÉGÉN AZ A KINYIRLAKTITEKET SKYPE CÍMEMEN MEGTALÁL. BÁR BESZÉLNI NEM IGEN TUDOK DE AZT HISZEM ÍGY IS JÓL EL LESZÜNK, FŐLEG HA TE IS KEZDŐ VAGY. JÓL ELBÉNÁZUNK
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Programozás topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest