- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Ha elkezdessz a rajtnál kanyarogni akkor a plusz majdnem elvesztetted azokkal szemben akik tök egyenesen mennek. A másik, hogy szerinted Te találtad fel a langyosvizet? Mindenki húzódik össze-vissza, sose lehet tudni kit trafálsz el hátulról. De 5-6 emberen nem tudod úgy átverekedni magad bárhogy helyezkedj, hogy valakit ne kapj el. Akkor meg már ott is hagyott mindenki.
@SylarHUN
Erről beszéltem. Aki fizet előnnyel indul. Fizess... -
sanzi89
addikt
3 délutánt játszottam végig ezzel a játékkal, mondván új Need for Speed, csak nem lehet szar. Sajnos tévedtem, SZAR!
1. Semmi köze nincs az autóversenyzéshez, folyamatosan roncsderbi folyik a pályán. Mindegy, ez csak a tahó felhasználóknak köszönhető. De amikor látom, hogy az előttem lévő ember folyamatosan súrolja az út szélét, szikrák repülnek mindenfele akkor se lassul 1 mp-et sem. Érdekes...
2. Amikor elindul a verseny mindig nézegetem a kocsik teljesítményét. A nálam sokkal gyengébb tulajdonságú autók is úgy állva hagynak a rajtnál mint a szél. Most akkor hogy is van ez? Számít egyáltalán a vezetési képesség vagy úgyis az nyer akinek nagyobb teljesítményű a kocsija?
3. Mi a túró ez a boosteres baromság? Majd sírtam a röhögéstől, mikor először megláttam. Az EA is képes alulmúlni magát, pedig amit az elmúlt pár évben csinált a Need for Speed sorozattal azért az se semmi... (Érdekes az új NFS-eket felteszem, pár nap delete, holott az Undergroung és a Most Wanted most is rajta van a gépen...)
4. Lag. Netes játék, ez még OK. De amikor szépen autókázok, az előttem lévő ember eltűnik egy pillanatra majd felbukkan pont előttem, persze nekimegyek ergo sebességcsökkenés a részemre, aztán hirtelem visszaugrik az eredeti helyére jóval elém. No comment...
5. Meg fentebb linkelgettek itt videókat, hogy über-hiper-szuper kisebb vagyonokért szarrá tuningolt autókkal hogy állva hagyja azokat akik sokkal kisebb teljesítményű gépekkel mennek. Nagy erény tényleg, pont az ilyeneknek való ez a játék... Aki meg normális arcade autóversenyt szeretne tegye inkább vissza az Undergroung 1-2 valamelyikét vagy a Most Wanted-ot.Részemről ez a játék ugyan akkora nagy 0, mint a Carbon óta kijött összesn NFS...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Philips LCD és LED TV-k
- Haditechnika, harcászat
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest