- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
A menüben nincs élsimítás, nem tudom mit használ. De a képen láthatóan gyönyörűen kisimult minden.
Kikapcsolt v-sync-el 1680x1050-ben 55 - 57 fps-em van, minden ultrán van, 1920x1200-ben pedig 47 - 50 fps, szintén minden ultrán, a gpu használat végig 99%, vram használat olyan 600 mega, DX11-ben fut, 1 db HD6850-es és 955BE társaságában.
A grafika tényleg szép lett, direkt elkezdtem az elejétől a karriert, mert ott jó sok bug volt, semmi nyoma szerencsére.
A game padommal történt ismerkedésének nem örülök annyira, mert már megszoktam, hogy ha hirtelen kell nyomni valamit, az én padomon melyik az a gomb, viszont most felcserélte. Az irányítás is furcsább lett, az analóg karra lustábban reagál a kormány. Holtteret meg ilyen szarokat meg nem lehet állítani. -
Spam123
tag
Megvettem a játékot és van ott net. Problem?
Lord Vader:
Csak azért kérdeztem, hátha valaki csinált már olyat, hogy kimásolta cak un pak az EREDETI játékának a mappáját és telepítés nélkül ment e másik gépen. Mert már más EREDETI játékkal már sikerült ezt véghez vinnem.
Továbbá még az lenne a kérdésem, hogy mikroszaggatást nem vettettek észre? Valamiért hiába van sok fps-em, úgy érzem, hogy szaggat.
-
szab.tam
nagyúr
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Állítólag van a játékban egy PROF_SAVE_body konfigurációs fájl. Abban van AntiAliasingPost opció. A 0, 1, 2, 3 paramétereket veszi be. A logika azt diktálja, hogy a 3-as a legjobb, de aztán ki tudja.
Egyébként alkalmazd a Catalyst MLAA-ját. A játékba épített FXAA is teljesen post process, vagyis ugyanazok az általános gyengeségek. Jó eredményt nem kapsz egyikkel sem. Ahhoz túl kevés az az adat, amit a végső képkockáról szerez az algoritmus. Irányítani kell ezeket a post process AA-kat, úgy ahogy számos játékba van erre korrekt implementálás.
Teljes post process szűrés mellett én jó eredményt csak a Jimenez SMAA-tól láttam.
-
rocket
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
Azt az egyet sajnálom, hogy azokból a csodás villámokból és mennydörgésekből nem szakad le egy jó nagy viharos eső. Még az dobott volna egy kicsit rajta. A High Stakes óta nem tetszett így egyik se.
Nekem elegem volt már az Undergrunból, a Shiftből pláne. még a Carbon volt valamire való, de ez a HP 2010 az nálam a világ legnagyobb bukása volt. A legszarabb konzolport amit el lehet képzelni, totál fos grafika, és kanyarokban vonalon húzott "csúszó" autók. Totál csőd.
-
ETOM
addikt
"(#158) ETOM Mivel konzol port így billel nem sok értelme van.
"
Erre nem tudok mit mondani sok konzol port van amit lehet billel játszani normálisan. Ez meg egy NFS nem majd neki állok xbox joyal tolni PCn.. kormányal meg.. ezért nem érdemes költeni.
nyomjatok egy gameplayt paddal menyivel másabb kíváncsi lettem
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az alacsony terhelés azért van, mert limitált a jelenetszámítás. Nyilván ha nem kap adatot a GPU, akkor a malmozni fog.
Nagyon sok FXAA implementálás létezik. Lehet szimpla post processet használni, de láttunk már irányított megoldást. Azt nem tudom, hogy az új NFS mit használ. Gyanítom, hogy egy az egyben az alapkódot, ami full post process. Ennek annyira nem jó a minősége, mert csak a végső képkockáról van adata.
Szerintem a legtöbb kártyán aktiválva lesz, mert pár ms alatt megvan. Max 1 fps a veszteség ettől. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Az MLAA-nak mennie kell, mert az nincs profilozva. Minden full screenre rakott alkalmazásnál aktiválódik.
Semelyik driveres vagy külső post process AA nem kap többet a végső képkockáknál. Semmi esély arra, hogy extra adatok nélkül tökéletes munkát végezzen. Jó munkához be kell építeni őket a motorba.
Egyébként ez a motor alkalmaz teljesen post process FXAA-t. Automatikusan aktiválódik erősebb kártyákon. Valószínű, hogy ezért nem veszed észre a különbséget MLAA-val, mert az FXAA már leszűrte a képet.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Micsoda szembetűnő különbségek.
Amúgy kérdezősködtem, és az Ultra vagy erősebb beállítások csak finomhangolják a grafikát. Igazából szinte csak gyorsításra vannak, ami persze nagyon derék dolog, csak nem 30 fps limit mellett. Hiába a Black Boxnál évek óta zsenik dolgoznak.
-
szacsee
nagyúr
Köszi!
Gondolom nem nagyon van lagg az eszköz és a vevő között.
Láttam viszont több verziót is. Fekete, fehér csak színben térhet el, de konzolnál látni töltő kites verziót, de abban nincs PC vevőegység... PC-hez való vezetéknélkülihez meg gondolom nem jár ilyen cucc.
Ceruzaakksiról üzemeltethető, vagy speckó akksija van? (lehet láma a kérdés, de még nem tapiztam közelebbről) -
Sirandrish
legenda
Én azért ostorozom magam hogy idáig vártam a vétellel..
Eddig is tudtam hogy istentelen király de biztos fogyatékos voltam vagy valamiMásik topicba írtam hogy nekem is volt Logitech meg Saitek is és mindkettő....hát..szar volt .
Persze ha valakinek bejön meg még mennek is a gamek akkor hajrá..én már nem használnék mást 360 joyon kívül..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest