- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz
- = Zk = - #833 üzenetére
Persze, vsync nélkül törik is.
-
Sonja
nagyúr
válasz
- = Zk = - #831 üzenetére
Igen, csak vsync off mellett kapcsolódik ki a 30fps limit!
-
Sonja
nagyúr
válasz
- = Zk = - #778 üzenetére
Igen, + 9 autó ingyen.
Puppet Chevy El Camino SS, Fatlace Nissan Skyline 2000GT-R, Venom Nissan 370Z, Scoundrel Subaru Impreza WRX Sti, Victory BMW M3 Sport Evolution, Nicolas Mazda RX-7, Mega Nissan GT-R (R35), Falken Porsche 911 GT3 és Conroy Ford GT
-
Sonja
nagyúr
A letöltött zip file-ban a d3d10 mappából a 3 file-t (dxgi.dll, SMAA.fx, SMAA.h) másold oda, ahol az exe is van, majd az nfs-t rendszergazdaként futtasd, és automatikusan használatban lesz az AA!
Ami fontos, hogy semmilyen másik AA-t ne használj driverből, mert nem fog működni. A másik, hogy ne is futtass fraps vagy msi afterburner progit, mert akkor se fog működni.
-
Sonja
nagyúr
Van már egy egész jó megoldás az AA problémára! Használjatok SMAA-t, ami jobb, mint az FXAA (nem mossa a képet), cserébe 1fps-el lassabb általában.
-
Sonja
nagyúr
Át lehet írni állítólag az exe-be.
Sajnos aki ezt felfedezte és a képet készítette, az az exe-t nem tette közzé.
Ráadásul állítólag bugos is.
-
Sonja
nagyúr
A CD Galaxisnál most már angol nyelvű változat kapható!
-
Sonja
nagyúr
Ha valaki az Xbox 360-os változatot szeretné megvásárolni, akkor az ne a CD Galaxisban tegye, mert orosz DVD-k vannak! Azt nem tudom, hogy minden hova ez ment, de ott biztos, hogy ez van. Erre figyeljetek!
-
Sonja
nagyúr
válasz
- = Zk = - #98 üzenetére
Ez maga a versenyzés a 2 óra, az átvezetőkkel összesen 4-5 óra körül van. Csak ugye itt pont a vezetés lenne a fontos.
-
Sonja
nagyúr
Most olvasom a CD Galaxis oldalán:
"FONTOS: a kiadó tájékoztatása alapján a játékban található DVD lemez nem tartalmaz angol változatot. A játékban található kód azonban az Origin-en keresztül aktiválható, az Origin kliens jobb felső sarkában a FOGASKERÉK ikon / redeem the product code, és a választható nyelvek közül az EN (mint English).
Ezt követően azonban a telepítőt az Origin-ről lehet letölteni, ennek mérete kb. 11 GB, illetve az Origin kliensen keresztül lehet futtatni is."
Ezt azért egy kicsit pofátlanságnak érzem!
-
Sonja
nagyúr
válasz
SQX_Barto #67 üzenetére
Undercover nekem is tetszett, de a legjobb számomra a 2010-es Hot Pursuit! Ez a Run attól szerintem gyengébb, de nem rossz. Irányítása jó, grafika jó és szerintem a gépigény is jó. Mondjuk 10-et szerintem nem ér meg, mivel rettenetesen rövid.
Tudom, ott a Challange meg a Multi, de na.
-
Sonja
nagyúr
válasz
- = Zk = - #45 üzenetére
Csak Xbox 360 kontrollert támogat! Pontosabban Xinput vezérlőket.
-
Sonja
nagyúr
Ráadásul átugorhatatlan minden cutscene, ugyebár!
Jajj.
Ja, és 30fps korlát van benne, csak úgy szólok.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Sirandrish #9 üzenetére
Áhh, azt lemondtam. Majd sokára, mikor ilyen 3eHUF környékére lemegy, megveszem.
-
Sonja
nagyúr
1080p PC-s képek! Szvsz elég szép ez, legalábbis nekem tetszik!
-
Sonja
nagyúr
válasz
Sirandrish #3 üzenetére
Én le is mondtam az előrendelésem.
A multit magasról leszarom, ahogy a HP-nél is tettem (az azért ott van a polcomon), szóval az nem mozgat. Ezért meg nem fogok ennyit fizetni!
NeoGAF-en beírtam ezt, és igen csak fel vannak ott is hábárodva. Valaki ugye a MP-el védekezik, dehát na.
-
Sonja
nagyúr
Durva, de 2 órás lesz a játékidő!
"2 hours of single player road, excluding cut scenes etc."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest