- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wollf
tag
igen új
nem hallottam hanem velem történt meg hogy letöröltem a physx-et (igaz nem a nfs The Run rakta fel) és a játék akadni kezdett,de más játék is (tudom hogy nem ide tartozik) pl: Mass Effect 3 ami előtte akadás nélkül ment fullon
vagy más probléma lehet?
mert letöltöttem a legújabb physx-et de nem javult tőle semmi -
-
Az már pont elég ha csak 2GB ramja van pl. Arra már nem ajánlom a telepítést, mert W7 alapból megkajál 1GB-ot, a maradék 1GB pedig már szűk lehet a játékok alá, de ettől függetlenül lehet 4 magos CPU-ja HD 5750 , GTS 450 vagy akármilyen VGA-val, amin már futna a Run. Tehát semmi vicces nincs ebben.
-
zsolthee
senior tag
Az UG1-2 ben az autók csak úgy pattantak le a falról... De hol érdekelt az minket, amikor szénné tuningolhattuk az autókat.
Önmagához képest sokat fejlődött a mostani rész, pedig én aztán a MW óta nem vagyok kibékülve az NFS-ekkel.
Többet nem ömlengek a RUN-ról, jól sikerült és kész. -
szab.tam
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Át lehet írni állítólag az exe-be.
Sajnos aki ezt felfedezte és a képet készítette, az az exe-t nem tette közzé.
Ráadásul állítólag bugos is.
-
subaruwrc
félisten
és hogyan tudom spec felfelé nyílra?
csak annyira kéne egyszerűnek lennie mint bármelyik másik autós játékban
itt meg most olyan mintha nulla liter üzemanyag lenne a kocsiban és pöcöktetni kell a gázt hogy menjen, van amikor a fékezés is gázadás vagy csak fel + jobbra+ balra nyíllal gyorsít
hatodjára unalmas az intro ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest