- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkrisi
senior tag
Szia!
Ne haragudj, nem kötekedésképpen írom, de mindig arra hivatkozol, hogy nem eredeti...ez úgy nem igaz, ahogy van! Csak úgy mondom, hogy az ÖSSZES mai játék amit piacra dobnak boltokba, tele vannak bugokkal!!! Ez bizonyított tény, nem én találom ki. Ezért nyilván egyik rls sem tud 100% kihozni belőle, de nem kéne mindenkinek azt mondani, hogy hmm.....valószínűleg nem eredeti.
De itt be is fejezem a témát!
Üdv!
-
SzlobiG
félisten
-
adam432
tag
Én extremeben is végigvittem, kivéve azt a pályát, amikor Chicagoban menekülsz a rendőrautóval, engem ott mindig kilőtt a helikopter.
Gép úgy ajánlja, h autopályára muscle, technikás pályára exotic, városira sport kategória. Ebben sok igazság van. A karrier sztem nagyrészt technikás, szóval én a játék első részét végig Porsche 911 GT2-vel csináltam végig, (normálon még BMW M3) az Audis pályát RS4-el, a végét pedig Pagani Huayrával, ez utóbbit nagyon szerettem irányítani. -
MarcZ
senior tag
PC-seket nem?
Mintha úgy olvastam volna a katalógusban, hogy mindenfélét beszámítanak.
Szerk.: Ó, istenem, most olvasom, minden platformról beszámítanak kivéve PC. -_- DiRT2-t azért vittem volna, mert itt vettem, de átvertek, a CD kulcs regelt volt, pedig az volt írva, hogy nem regelt.
-
Antigabo
tag
Totálisan jól látod !!
Azt éreztem hogy most gyorsan kilépek és LE KELL írnom ezeket a dolgokat.
Brrrrr....az előttem szólóhoz :
fejlesztés : össze van törve a kocsid -vesztésre állsz - no problem - húzzad le a szakadékba és akkor kapsz egy hibátlant ,új esélyt ,jobb pozíciót , nyaralót a Balatonnál -
Spam123
tag
-
SQX_Barto
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gumi és felni topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest