- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
Kipróbáltam a játékot, mielőtt elmentem volna megvenni 10.000Ft-ért. Jól tettem, mert ezért biztos nem adnék annyi pénzt, amennyiért vesztegetik.
Grafikájától nem vagyok elájulva, mert az élsimítás fogalmát nem ismerik --> recés minden. Shift 2 vagy akár a Hot Pursuit is sokkal szebb.Ez a fix 30FPS kimondottan tetszett benne, mert legalább nem ugrált összevissza az fps szám és így csöppet sem szaggatott be sehol, szóval optimalizáció 5.
Kipróbáltam kormánnyal, de már az elején problémás volt, mert amikor kérte, hogy nyomjam meg az X és B gombokat nem tudtam melyik az, és egyikre se reagált a kormányom lévő gombok egyike se. Még jó, hogy van egy XBOX 360 controllerem is.
20 percet játszottam vele, de hamar megunhatóvá válik ezzel a sztori móddal, mert csak kb egyenesen kell menni, fékezni meg 10 évben egyszer.
Azt kell, hogy mondjam, ez nem egy Dirt3!
Megveszem inkább az Undercovert.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
SQX_Barto #77 üzenetére
Elvileg 1.0.1.18 ez az utolsó patch az Undercoverhez, de a 17-es-nél írták, hogy optimalizálták a játékot benne. 4000 Ft a Cdgalaxysban, lehet megveszem, mert az összes közül az tetszett a legjobban, csak ez a fránya optimalizáció miatt nem vittem végig. Még kormánnyal is elég jó volt.
-
Dzsuri89
őstag
Mi van a PC-és verzióval az 576 Kbyte-ban?
Pár napja néztem akkor még volt, de már a honlapon nyoma sincs.Csak kíváncsiságból kérdem.
(#71) SQX_Barto
Szóval neked meg van eredetiben az Undercover. Én anno a warezos verziójával játszottam, de az játszhatatlan volt, mert nem volt rendesen optimalizálva, össze-vissza szaggatott. Eredeti verziónál mi a szitu? Ha netán valamilyen patch ezt megoldja, akkor megyek megveszem. -
Dzsuri89
őstag
Valaki próbálta már kormánnyal játszani a játékot?
A Hot Pursuit játszhatatlan volt azzal, míg a SHIFT 2 nagyon jóra sikeredett vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Projektor topic
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Yettel topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest