- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarcZ
senior tag
Nos, emberek. Megoldódott a problémám a Patch-el, ma kipróbáltam így patch-elve és eszméletlenül nagyot csalódtam pozitív irányban. FPS-em is Ultrán 90-120 között mozog állandóan, végre a paddal sincsen problémám, így miután támogatja, az irányítás is sokkal jobb lett. Nagyon élvezhetővé tette az a Patch a játékot.
-
MarcZ
senior tag
válasz
- = Zk = - #846 üzenetére
Lehet veletek tartanék, bár nincs meg maga a játék, de én már több mint egy hónapja nem The Run-oztam, elment tőle a kedvem, kicsit átcsapottnak éreztem magamat vele már akkor, mikor 10k-ért megvettem és csak Origin-ből lehetett felrakni. Most már megtanultam, hogy Origin-os játékot dobozos verzióban nem veszek meg soha többé.
-
MarcZ
senior tag
Egyébként nekem leszedte az Origin, de nem látom nyomát a 30 FPS eltűnésének.
-
MarcZ
senior tag
válasz
- = Zk = - #778 üzenetére
Igen, ma reggel néztem, nekem is frissült.
[b ](#779) BRIKLY: Azt még nem tették meg, de megmondom őszintén, jobb is, különben kifogynék a VRAM-ból. (GTX 570)
-
MarcZ
senior tag
Hát, azt meghiszem, hogy megette neked, nekem is közel volt az 512-höz. Itt volna a teszt akkor.
-
MarcZ
senior tag
Én a Fairlady 240Z-vel vittem ki az egészet. Hihetetlenül jó egy autó.
-
MarcZ
senior tag
PC-seket nem?
Mintha úgy olvastam volna a katalógusban, hogy mindenfélét beszámítanak.
Szerk.: Ó, istenem, most olvasom, minden platformról beszámítanak kivéve PC. -_- DiRT2-t azért vittem volna, mert itt vettem, de átvertek, a CD kulcs regelt volt, pedig az volt írva, hogy nem regelt.
-
MarcZ
senior tag
válasz
- = Zk = - #725 üzenetére
Én se sűrűn The Run-ozok mostanság. Majd holnap beviszem 576-ba, hogy számítság be GRID-et, DiRT2-t, meg NFS: Underground-ot. Remélem egy kis pénz kijön belőle, abból meg még nem tudom melyik game-t veszem meg majd.
-
MarcZ
senior tag
válasz
- = Zk = - #676 üzenetére
Nem DiRT3-azol? Ott jobb vagyok.
-
MarcZ
senior tag
válasz
- = Zk = - #674 üzenetére
Mindegyik gondolat igaz lehet, az is elképzelhető, hogy ittt szünetek után már LAN Party-k lesznek.
-
MarcZ
senior tag
válasz
- = Zk = - #672 üzenetére
Senki sem játszik vele, ahogy nézem. Én se toltam most 4 napig, mert kb. nem volt mit csinálni, csak barátok kellettek volna.
-
MarcZ
senior tag
válasz
- = Zk = - #670 üzenetére
Direkt lett az jobb, hajtok az Autolog-os ajánlatokra, aztán te vagy az egyetlen friend a listán.
-
MarcZ
senior tag
válasz
- = Zk = - #668 üzenetére
Nem tudom, de én Controller-el tolom. Egyébként bocs, nem vettem észre, hogy hívtál.
Ezentúl majd fogunk mindig, de ma már biztos nem, majd holnap. Érdekes idő pozitív, vagy negatív irány?
-
MarcZ
senior tag
válasz
- = Zk = - #666 üzenetére
Írj rám, ha van kedved gamelni.
-
MarcZ
senior tag
válasz
- = Zk = - #664 üzenetére
Azt én is szeretném tudni. Egyébként addoltalak.
-
MarcZ
senior tag
válasz
- = Zk = - #661 üzenetére
Vannak. Origin ID-d?
-
MarcZ
senior tag
Ha elindítod a játékot, akkor ha nem vagy bejelentkzve Origin kilensbe, akkor meg kellene jelennie egy ablaknak, hogy be vagy lépve, vagy éppen be próbál jelentkezni. Nekem is volt ilyen problémám, de miután az Origin-t sem jelenítette meg, az volt az első, hogy Origin kliens uninstall, aztán újra install, már ment is. Próbáld meg az én módszerem, hátha segít.
-
MarcZ
senior tag
Valaki, akinek The Run kész van, meg a Challenge Series is naggyából, az legyen szíves adni nekem egy Origin-t, el kellene kezdeni az Autolog Recommendition-okat.
-
MarcZ
senior tag
Nekem is igen hasonló problémám van, csak nekem nem mindig menti el a beállításokat, az X, Y, A nekem is előjön, én joystick-en tolom, RumblePad 2-vel, bár nem úgy néz ki, hogy sokáig az lesz.
-
MarcZ
senior tag
Csak előzd meg, és kész. Nem tudom mennyire bíztatás, de a célegyenes előtti 1 km-ben nagyon fel tudnak jönni, nem tudom hogy, biztos azért gondolta ezt az EA, hogy izgfalmas legyen, vagy ne legyen könnyű dolgunk, szóval nem tudom mennyire fog-e kelleni, de jó volna, ha odáig tartogatnál elegendő nitrót, hogy a célegyenesig nyomd.
Tanács.
-
MarcZ
senior tag
válasz
- = Zk = - #607 üzenetére
Neked pl. mi az Origin ID-d?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Parkside szerszám kibeszélő
- Napelem
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -50% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest