- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz
Sirandrish #57 üzenetére
Az x 360 pad visz mindent !!!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Sirandrish #52 üzenetére
áá, ne is mond
Lord Vader:
áhh, látom már
nekem ilyen Predatorom van, csak zöld gombokkal. ezidáig nekem sem volt kompatibilitási gondom...viszont, összességében:
sikerült beállítanom a gamepadomat a megszokott irányításra. faxa..(igény esetén leírom how)
az viszont nem f.sza, hogy elfogyott az 5770-em a játék alól HIGH-ban... hát hiába. Frostbite 2 moci... de ezidáig, közel 45 perc játék után JÓ véleménnyel vagyok a játékról. holnap folytatom meló után...
-
SzlobiG
félisten
válasz
Sirandrish #55 üzenetére
Ezt én is csak megerősíteni tudom nem bántam meg egyáltalán.
Nem volt még olyan gém ahol ne ment volna ellenben a logi cuccával nem egy ismerős írta hogy nem megy nála az adott gém.
-
albert8
veterán
válasz
Sirandrish #16 üzenetére
NEkem ez a video arról árulkodik, hogy története lesz mint pl az undercovernek is volt valamilyen
-
albert8
veterán
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
Bizony, és én pont ezt imádom
tehát ha jól meg lesz csinálva a történet akkor lehet nem is lesz ez rossz
főleg ezzel a csodálatos grafikai motorral
egyébként pedig nem tudom, de mostanába a kocsis játékoknak is van története
eddig pl underground 2 is csak a versenyekről szólt, nem is értem, hogy jött ide a történet
de a sokadik próbálkozásra lehet előhoznak valami jót is -
Sonja
nagyúr
válasz
Sirandrish #9 üzenetére
Áhh, azt lemondtam. Majd sokára, mikor ilyen 3eHUF környékére lemegy, megveszem.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Sirandrish #3 üzenetére
Én le is mondtam az előrendelésem.
A multit magasról leszarom, ahogy a HP-nél is tettem (az azért ott van a polcomon), szóval az nem mozgat. Ezért meg nem fogok ennyit fizetni!
NeoGAF-en beírtam ezt, és igen csak fel vannak ott is hábárodva. Valaki ugye a MP-el védekezik, dehát na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest