- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
válasz
- = Zk = - #221 üzenetére
Ezt pont nem, mert elvileg ez a legrégebbi, de ezzel meg működik
Köszi
Egyedül az LT RT-t nem ismerte fel elsőre, de megtúrtam az ini-t és jó lett. Még vibra is van rendesen. Kár, hogy mindjárt vége. Épp most menekültem meg a lavina elől, nemsemmi volt -
Pietrosz
addikt
60 Hz-en megy a monitorom, fps fix 30 végig, de néha akad mint a sz@r. Régi Most Wantedet idézi, ami szintén akadt, hiába volt elég fps
De elnézem, mert nagyon szép lett a játék. Hangulattal nincs gond, irányítás tűrhető, zenék jók, bár tök ismeretlenek, és nincs az, hogy menüben kell mászkálni, nem zökkent ki semmi, csak nyomom a verseny végén a continue-t és azt veszem észre hogy még mindig nem hagytam abba, pedig már menni kéne aludni.
-
Pietrosz
addikt
válasz
- = Zk = - #175 üzenetére
Próbáltam kétfélével is
x360ce vibmod 3.1.4.1(ez a régebbi, ez tökéletesen viszi az f12011-et és az előző nfseket)x360ce.App-2.0.2.156 - ez az új, de működik ezzel se, pedig a dll-t is próbáltam átnevezni.
-
Pietrosz
addikt
válasz
- = Zk = - #170 üzenetére
Esetleg azt is leírod, hogy sikerült?
-
Pietrosz
addikt
Használ itt valaki xbox controller emulatort valami egyszerűbb gamepaddal?
Nekem nem akar menni sajnos. f12011, előző két nfs megy simán, de ez nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest