-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hova kell tenni a fájlokat, hogy működjön? A fő NFS The Run mappába tettem, de nem csinál semmit a Pause gombra.
- = Zk = -: köszi a választ, dobok egy frissebb drivert.
Egyébként újabb problémával találkoztam, a játékban a hangok elég bugosan viselkednek, legalábbis a zene és a kocsi hangok folyton hangosítják-halkítják magukat. A zene hangereje is folyamatosan ugrál, néha csökken néha nő, nagyon idegesítő. Találkozott már ezzel valaki?
-
SzlobiG
félisten
Hát ha mosott lesz akkor nem kell MLAA is ugyan azt szokta csinálni bár az nem megy.
Amúgy a kocsin itt is látszik, hogy még picit recés, nekem picit se legyen recés. 8XAA kéne rá és semmi gond nem lenne.
Mod: Ezek a havas tájak elég jók, bár 300-al érdekes lenne ha így repesztenénk.
-
SzlobiG
félisten
-
Alister71
nagyúr
Én csak autós játékokhoz használom, azokban mindben működött. Resident Evil, Silent Hill, ezeket játszom még kontrollerrel. Ezekben működött, nehéz lenne meghazudtolni. Régen vettem,, és valóban bizonyítja, hogy szar, mert van vagy 8 éves, és ugyan úgy működik, mint új korában.
-
SQX_Barto
addikt
Egy ideig nekem is tetszett az új Hot Pursuit bár hosszú távon a single unalmas volt már, túl lineáris, még rendőrként is, ami több "fun" volt. Multival meg nem játszottam, mert na...
Undercover van meg eredetiben, de mivel ritkán volt stabil netem mostanában még nem multiztam vele. Singleben meg sztem az a legjobb. MW, Carbon sem voltak rosszak na meg az UG-k a maguk idejében, és réggebbiek sem voltak gázok. Főleg a régi Hot Pursuit 2-vel jól eljátszottam. Lehet majd később megkeresek boltokban minden NFS-t eredetiben, amik tetszettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest