- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
-
Mobilarena
A játék kiadója az Electronic Arts, játék fejlesztője pedig, az EA Black Box. Auto versenyzéshez sorolható. Grafikus motort a Frostbite 2 szolgáltatja, mely már bizonyitott a Battlefield 3-ban. Játék megjelenik PC, PS3 és XB360-ra is.
Megjelenési dátum 2011.11.16
A feladatunk San Francisco-ból New York-ba eljutni. Újra illegális autóversenyzés van a középpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
A menüben nincs élsimítás, nem tudom mit használ. De a képen láthatóan gyönyörűen kisimult minden.
Kikapcsolt v-sync-el 1680x1050-ben 55 - 57 fps-em van, minden ultrán van, 1920x1200-ben pedig 47 - 50 fps, szintén minden ultrán, a gpu használat végig 99%, vram használat olyan 600 mega, DX11-ben fut, 1 db HD6850-es és 955BE társaságában.
A grafika tényleg szép lett, direkt elkezdtem az elejétől a karriert, mert ott jó sok bug volt, semmi nyoma szerencsére.
A game padommal történt ismerkedésének nem örülök annyira, mert már megszoktam, hogy ha hirtelen kell nyomni valamit, az én padomon melyik az a gomb, viszont most felcserélte. Az irányítás is furcsább lett, az analóg karra lustábban reagál a kormány. Holtteret meg ilyen szarokat meg nem lehet állítani. -
Alister71
nagyúr
Most indítottam el, pár napja nem játszottam. Meglepett, hogy végre felrakta a javítást ideje volt. Élsimítás nálam rendben, grafikai bugok eltűntek, gamepad kompatibilitás is javítva lett, egész szépen rendbe rakták.
A multi alatti mute hiánya engem is a sírba tesz. -
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #774 üzenetére
Akkor azért nem látlak sose bent, hiába vettelek fel az Originen?
Feszt csak a BF3....
-
Alister71
nagyúr
itt azt írják egyenlőre csak konzolon van javítás, pc-n még nincs.
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #770 üzenetére
Ez a bajom, hogy nekem se, ráadásul a játékban sem lehet látni sehol verziószámot. Az exe 1.0.0.0-ás, patch-nek semmi nyoma.
Kicsit bosszant a dolog, mert van azért grafikai bug is a textúrákban. -
Alister71
nagyúr
Elvileg kijött az 1.3-as patch. Ez igaz vagy csak kamu? Ha kijött az Origin telepíti-e magától, mint a GFWL, vagy keresgetni kell? klikk
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #402 üzenetére
Igen, az sajnos maradt.
-
Alister71
nagyúr
válasz
ForRedGlory #345 üzenetére
Hol vetted ennyiért?
-
-
Alister71
nagyúr
Egy Platinum beficcent
: klikk
-
Alister71
nagyúr
Azt az egyet sajnálom, hogy azokból a csodás villámokból és mennydörgésekből nem szakad le egy jó nagy viharos eső. Még az dobott volna egy kicsit rajta. A High Stakes óta nem tetszett így egyik se.
Nekem elegem volt már az Undergrunból, a Shiftből pláne. még a Carbon volt valamire való, de ez a HP 2010 az nálam a világ legnagyobb bukása volt. A legszarabb konzolport amit el lehet képzelni, totál fos grafika, és kanyarokban vonalon húzott "csúszó" autók. Totál csőd.
-
Alister71
nagyúr
Nekem nagyon tatszik.
Ellentétben a sok fikázóval. Felidézi a régi NfS-ek hangulatát. Változatos pályák, szép grafika, és olyan irányítás, ami az NfS-eket jellemzi. Nagy sebesség, és nagy sebesség mellett is bevehető kanyarok.
Nekem ez így tetszik. Csodálatos a háttér is. Tolom neki a nitrót 300 felett, és nem szakadok le az útról.
Nagy sebesség, jó hangulat, néha sok rendőr......
-
Alister71
nagyúr
Én csak autós játékokhoz használom, azokban mindben működött. Resident Evil, Silent Hill, ezeket játszom még kontrollerrel. Ezekben működött, nehéz lenne meghazudtolni. Régen vettem,, és valóban bizonyítja, hogy szar, mert van vagy 8 éves, és ugyan úgy működik, mint új korában.
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #51 üzenetére
klikk, olcsóbb mint az Xbox controller, és minden game működik vele.
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = - #49 üzenetére
Logitech Duállal simán működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest