- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
válasz
bukshyHUN #4074 üzenetére
Nekem még 40 órát ír az eventre, szóval gondolom Te a sima Campaign-ben kérdezed. Amikor kezdő voltam, akkor 2-3000-es futambevételnek is örültem, de nem biztos, hogy erre kell koncentrálj, én arra is figyelnék, hogy mennyi benzinből hozod ki a pénzt... A chapter 1 második visszajátszhatós futama ahol 3 közel egyforma fiestát kergetsz. Repülőrajt és hosszú pálya. Ha ügyes vagy, ott 3-4000-et lehet keresni. Draft a megoldás, amikor bizonyos távolságon belül követsz egy autót, de nem előzöd meg. Persze érdemes a végén megnyerni a futamot, de nem kötelező. Egy kicsit, 15%-al legyen magasabb PR-ja a kocsidnak, és csak menj utánuk...
A másik pénzszerzési lehetőség a BP-s futamok. Nagyobb pénzösszegek is szoktak lenni a végén nyereményként, bár ott ugye a 2benzin ellene szól. Ha épphogy beérsz egy nitrós pályán, úgy, hogy nem húzod rá a nitrót, csak a lehető leglassabban végigmész a nitrós csíkokon, az is sok pénzt fialhat.
Mégis inkább azt mondanám, gondold végig, mire költesz, mert akár kevesebb pénzből is jól lehet haladni, ha átgondoltan teszed. -
!drop
tag
válasz
bukshyHUN #4038 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy első két max 3 nap (ha van időm) az újrajátszható eventeket mindig elrontom vagy ha van olyan amikor nincs újrajátszható akkor csak simán mindig elrontom azt ahol sokat lehet szerezni és azt a futamot végigdriftelem (pl nitro rush nitró nélkül driftelve). Nap vegére meg befejezem az újrajátszható eventeket a cuccokért
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- PCLab Mini M-218 i3 14100F / 16GB DDR5 / GTX 1650 halk, profin összeszerelt DDR5 build
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G5 univerzális üzleti dokkoló
- Latitude 5531 15.6" FHD IPS i7-12800H MX550 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest