- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kínai tech-túra összefoglaló
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
B********
aktív tag
A játék nálam bug mentesen fut -kop-kop. A tuningolós-alkatrész menedzselős részre tényleg nagyon rágyúrtak, igazából aki hamar feladja vagy felületes annak fogalma sem lesz mit tud ezen a téren a játék. Minden esetre én élvezem hogy nem annyiból áll hogy napokon keresztül farmolj egy motorfejlesztésre oszt' cső. Még a shelby gt500-as sorozatra vagyok kíváncsi.
-
csadi0011
őstag
Nem vettem észre, hogy változna a nitró ereje a mennyiségének függvényében.
Én arra próbálok rájönni, hogy mennyire érdemes taktikázni vele. Pl ugyan azon a mapon kinézek magamnak egy ugratót és figyelem, hogy hogyan változik az airtime a nitrótól, de ugyan annyit kaptam nitroval, mint nélküle. Furcsállom. -
törölt tag
-
B********
aktív tag
Valóban hülyeséget írtam, nem az rx7-hez használtam, csak már agyamra ment az éjszakás műszak meg a sok tuningolás
Talán az imprezához használtam fel. Na mindegy 
Más: visual pontokat eddig csak a versenyek újrajátszásánál húztam kártyákból meg tournament végén kaptam. Más forrásról tudtok? Mert így elég kevés csurran-cseppen belőle... -
B********
aktív tag
Ó a porsche unleashedet de imádtam.
Amúgy tegnap 3-as szintű lett a BRZ, feljebb tudtam nyomni pár fődarabját, az abból megmaradt cuccok meg mehetnek az RX7-be. Ma meg 2-es szintű lesz az impreza meg a fiesta is, szóval azokkal is haladhatok tovább. Nincs is konkrét legjobb autóm, mert attól függ melyikhez nyerek tervrajzot, mindig másik lesz a legmagasabb pr-es. -
B********
aktív tag
Erre az alkatrész átszerelősdire még nem is gondoltam. Az feltűnt hogy a tuninggal többet kell trükközni mint ahogy elsőre gondolná az ember. Én eddig ha nyertem valamit, azt fel is használtam valamelyik autómhoz, amivel amivel aztán haladhattam car seriesben. De autók közti alkatrész átszerelgetés még nem jutott eszembe

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Suzuki topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Philips TAB5109/10 SoundBar 120W - Új, 2 év garancia, akciós ár!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2017 CTO iMac 27" 5K - i7 4,2 GHz, 32 GB RAM, 512 GB SSD, Radeon Pro 580, Magic Mouse+ Numpad Keyb.
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)