- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
B********
aktív tag
A játék nálam bug mentesen fut -kop-kop. A tuningolós-alkatrész menedzselős részre tényleg nagyon rágyúrtak, igazából aki hamar feladja vagy felületes annak fogalma sem lesz mit tud ezen a téren a játék. Minden esetre én élvezem hogy nem annyiból áll hogy napokon keresztül farmolj egy motorfejlesztésre oszt' cső. Még a shelby gt500-as sorozatra vagyok kíváncsi.
-
csadi0011
őstag
Nem vettem észre, hogy változna a nitró ereje a mennyiségének függvényében.
Én arra próbálok rájönni, hogy mennyire érdemes taktikázni vele. Pl ugyan azon a mapon kinézek magamnak egy ugratót és figyelem, hogy hogyan változik az airtime a nitrótól, de ugyan annyit kaptam nitroval, mint nélküle. Furcsállom. -
törölt tag
-
B********
aktív tag
Valóban hülyeséget írtam, nem az rx7-hez használtam, csak már agyamra ment az éjszakás műszak meg a sok tuningolás
Talán az imprezához használtam fel. Na mindegy
Más: visual pontokat eddig csak a versenyek újrajátszásánál húztam kártyákból meg tournament végén kaptam. Más forrásról tudtok? Mert így elég kevés csurran-cseppen belőle... -
B********
aktív tag
Ó a porsche unleashedet de imádtam.
Amúgy tegnap 3-as szintű lett a BRZ, feljebb tudtam nyomni pár fődarabját, az abból megmaradt cuccok meg mehetnek az RX7-be. Ma meg 2-es szintű lesz az impreza meg a fiesta is, szóval azokkal is haladhatok tovább. Nincs is konkrét legjobb autóm, mert attól függ melyikhez nyerek tervrajzot, mindig másik lesz a legmagasabb pr-es.
-
B********
aktív tag
Erre az alkatrész átszerelősdire még nem is gondoltam. Az feltűnt hogy a tuninggal többet kell trükközni mint ahogy elsőre gondolná az ember. Én eddig ha nyertem valamit, azt fel is használtam valamelyik autómhoz, amivel amivel aztán haladhattam car seriesben. De autók közti alkatrész átszerelgetés még nem jutott eszembe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest