- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365 sem feltétlen arra gondolhatott "gyengék a kocsik" alatt, hogy sűrzn veszít, hanem hogy pl nem enged újabb versenyekre a játék gyenge kocsikkal.
Achievement téren az van, hogy azért raktak bele néhány gyengét, hogy mégiscsak legyen valami. Egyértelműen látszik, hogy nem akartak ezekkel az achi-kkal foglalkozni.
Bár az "építs össze 10 autót" féle nem holnap lesz meg még éppenséggel.--------------------------------------------------------
Tetszik amúgy a játék, tényleg folyamatosan van benne mit csinálni.
Következő sorok nyomokban SPOILER-t tartalmazhatnak!Mostanra jövök rá magamtól is, hogy versenyeket újrajátszani inkább tervrajzok érdekében érdemes inkább, plusz akkor, ha egy alapból táposabb főalkatrészhez szeretnénk mintákat vadászni (vagy új kocsikategória alkatrészeihez).
Az külön tetszik, hogy át lehet ültetni egyik autóból a másikba főalkatrészeket.
Pl most legutóbb az buszon hazafele azzal zártam a játékot, hogy a Golf-hoz megszereztem egy újabb sornyi tervrajzot is, amivel 3 csillagos verda lett.
Rögtön építettem le az eddig legtáposabb alap Subaru-ról a tápos alkatrészeket és költöztettem át a Golf-ba.
Így a Golf jelenleg 40x szinttel a legjobb kocsim most (Subaru korábban 370 volt).Az tetszene egyébként, ha a garázsban hagyhatnánk autót bontott állapotban is, alkatrészek nélkül, mert sajnos cserealap híján a motort és a nitrót azt nem tudtam átültetni a Golf-ba és azok húzzák le jelenleg eléggé a stat-ját.
Tehát eladni ezen okból gyengébb ugyanolyan főalkatrész nem szabad (kivéve, ha van másik gyengébb is ugyanabból), feltéve persze ha nem akar az ember minden egyes autót a saját alkatrészeit használva kituningolni, ami mondjuk bazi időigényes és írtózatosan unalmas lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Bittorrent topik
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Xbox Series X|S
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő