Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Azt is lehet tudni igen, hogy milyen autókategóriához tartozik az alkatrész, a képe alatti kis ikon alapján valamelyik sarokban, szóval ezt igencsak benézted.

Arról a 3 benzin/verseny témáról már napközben is írtam igen.
Nagyon kíváncsi lennék én is, hogy jelenleg a játékban mennyi az a max benzin érték, amit verseny el tud kérni.------------------------------------
@Danny365: Majd ma este még a maradék VP-imet elszórom a Porsche-mra és én is dobok be képet a végeredményről.

Tournament-ben azért is vagyok ennyire elöl, mert az alkatrész átpakolgatós módszerrel viszonylag olcsón és gyorsan fel tudtam tápolni a Golf-omat.
Lényegében elég volt csak tervrajzokat vadászni hozzá és ahogy rangosodott, a már meglévő 2-3 csillagos alkatrészeket átültettem bele másik autóból.Az a Toyota nekem sem jön be, ennek ellenére úgy hozta a sors, hogy akaratom ellenére is már csak 1 tervrajz választ el, hogy 3 csillagos legyen, szóval abban a bajnokságban is sokáig fogok szárnyalni.

Minél erősebb autóval mész Tournament-en, annál tovább tudsz (és merhetsz) erősebb ellenfeleket választani magadnak a versenyekhez, amivel egyszerre ugye több pontot zsebelhetsz be.
Most már az én 3 csillagos alkatrészekkel teli Golf-om sajnos így 8-as rang közepén már csak annyira jó, hogy éppen csak ki merek állni a leggyengébb ellenfelekkel (az már csak 360 pontot ad, míg a legerősebb majdnem ennek a dupláját adná), mert még úgy sem mindig nyerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Spatha X Wireless Gaming Mouse Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Félkonfig eladó (I7-3770 + gyári hűtő - Asrock B75 Pro3 - 2x 8gb DDR3 1600mhz)
- ÚJ NZXT Function TKL Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Új NEWTRAL Freedom-X-FF állítható irodai görgősszék gurulósszék
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest