Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nektek is van néha olyan bug-otok, hogy nagy boldogan nyomtok újra versenyt és nyerés után menüből indítva újra ugyanazt a versenyt, az nem indul el és egyéb mást sem tudtok ugyanakkor csinálni, teljesen megmakkan ott a játék?
Úgy értem, hogy továbbra is fut, de nem reagál semmi menüfunkcióra sem. Nem tudsz visszalépni térképre, beállításokba, garázsokba nem tudsz belemenni.
Ilyenkor recent apps gombbal kilövöm a játékot és újraindítom, mást nem tudok olyankor csinálni.Raktár férőhelyetek nektek hogy áll?
Én igyekszem spórolni és ha már nagyon a határon vagyok, igyekszem aranyért bővítés helyett inkább beültetni a felhalmozódott anyagokat ahová tudom, amiből pedig összegyűlik 3-nál több, azokból adok el.
Alkatrészekből is, ha ugyanabból tengődik 2 db, a gyengébbet eladom.
Szal nekem 70 férőhelyes jelenleg, párszor már bővítettem és még bővítenem is kell majd az biztos idővel.Rájöttem, hogy a rare (kék) alkatrészek átültetése aranyért tud csak lezajlani (mondjuk előtte nem sokkal Android játékok topikban is olvastam ezt a szomorú tényt), szóval ha van ilyenünk tengődőben, azt érdemes lehet olyan autóba beültetni, amiben aztán nem fogjuk sajnálni a későbbiekben benne hagyni, szóval tényleg okosan kell itt tenni-venni a dolgokat, de ettől függetlenül még mindig tetszik az egész (sőt).
A 20ezerért húzható 5 kártya csomag meg kész félkarú rabló, valamiért ma elkapott valami és nap közben még 200ezer felett voltam anyagilag, most meg 66ezernél tartok miatta, de szerencsére egyébként sem nagyon tapasztalok egyéb más fontosabb szerepet a pénznek ebben a játékban egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Mozilla Firefox
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- C# programozás
- Autós topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Fekete Honor 400 pro 12/512GB a képeken látható állapotban dobozával
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest