- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android Autót minden mobilra!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-secret- #137 üzenetére
Korábban én is nyitogattam a ládákat, de közben úgy vagyok vele, hogy inkább versenyeket újrajátszva próbálgatom megszerezni a kívánt cuccokat, mert valóban sok felesleges dolgot adnak a ládák, eladni meg töredék áron lehet a szürke és zöld cuccokat.
Azért sem szívesen költök ládákra, mert utóbbiakban Black Market-ben egyre több, pénzért vehetó autó tervrajzot is beadott és azokra költeném inkább a dellát, mint zsákbamacska ládákra.
Arra egyébként kíváncsi lennék, hogy mindenkinél véletlenszerű-e vajon a kínálat Black Market-en vagy pedig fix. Majd dobok be képet legközelebb nekem milyen cuccok szerepelnek most épp benne és írjátok majd meg, hogy nektek is ugyanazok-e vagy nem!Más: Underground Chapter 9 főboss ellen már elég kemény a játék.
Nem maga az ellenfél a kemény dió (Mustang GT ellen mennék durván tuningos Golf-fal), mert egyébként azt leverném. Hanem az a szar, hogy éjszakai város kombinálva szembeforgalommal.
Az a baj, hogy durván bele tudnak olvadni a környezet fényeibe a szembejövők lámpái és későn vesszük észre őket (persze ellenfelünk nem hibázik). Eddig 2x próbáltam azt a versenyt.Valószínűleg az is sokat segítene, ha nem 5,2"-on játszanék. A későbbiekben ezt a versenyt legközelebb telefont TV-re kikötve fogom kipróbálni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest