- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
válasz
-=Szabi=- #1302 üzenetére
Miért, nálad eddig milyen volt, kopasz pályán mentél mindenféle akadály nélkül?
Nálam is így néz ki amúgy, de nekem a kocsi továbbra is fura, olyan mintha kicsit el lenne mosva vagy ilyesmi. A rece továbbra is megvan (mondjuk nem olyan mértékben), csak el vannak nyalva.Amúgy a pályán a fények is sokat változtak minden felé, tök jól néz ki.
Láttam egy screenshoton, hogy lesz 2 újfajta mód is, legalábbis a térképen látható volt 2 plusz valami.
-
válasz
-=Szabi=- #1299 üzenetére
Csak is Monthly Gold-al van értelme összerakni a permanens 14-es tankos VIP-et, úgy viszont már megérheti. Közben kiszámolgattam magam is a dolgokat a korábbi videó alapján.
Eddig van két Monthly Gold vásárlásom.
Nagyon jó volna tudni, hogy ezeket beszámítja-e vagy pedig mostantól számolna mindent csak.Na meg, hogy a megszerzett VIP pontok örökök-e vagy pedig idővel tudnak-e fogyni.
Csak mert ha mindent egyszerre kéne összevásárolni a permanens-hez szükséges mennyiséghez, akkor ugye a Monthly Gold módszer kiesik ---> nem érné meg a dolog. -
-
válasz
-=Szabi=- #995 üzenetére
Nem segített akkor gondolom az általam javasolt ötlet sem...
Egyetlen esély akkor innentől az, hogy felveszed a support-tal a kapcsolatot és kérsz esetleg egy full refund-ot (ha költöttél egyáltalán persze valamennyit is a játékban) vagy pedig a korábbi itteni tapasztalatokon alapulva egy újrakezdést, megspékelve ajándékokkal a szupport részéről.
Egyébként meg ne sajnáld a játékot, magamból kiindulva én valószínűleg örülnék, ha megszabadulnék a játéktól és kipróbálhatnék újakat (van jó pár betárazott cucc a Play-es kívánságlistámon), csupán csak ez a szerencsejátékos rendszer elegendő bosszúságot tud nyújtani ahhoz, hogy elvegyen szinte minden élvezetet.
-
Melafoto
senior tag
-
B********
aktív tag
válasz
-=Szabi=- #928 üzenetére
Ja, nálam egy emberöltő lesz, mire meglesz a Supra, jó ha tournament-enként összejön 1-200 a kupákból... Eddig legjobb helyezésem talán a top 9000-ben volt, szóval így nehezen gyűlik. Az a bajom hogy naponta kb kétszer tudom elindítani a játékot, baromi lassan haladok, nincsenek igazán ütőképes autóim...
-
Joccc07
addikt
válasz
-=Szabi=- #860 üzenetére
Érdekes nálam megy!
A tournament-nél meg valami zavar van az erőben.
Az csak egy dolog, hogy irreálisan alacsony pontszámú mondjuk a pagani vagy az aventador de az, hogy egyik versenyen az utolsó ember autója 700 pr-es utána meg jön egy 600 pr-es ez elég furcsa.Mondjuk nem bánnám ha a vége felé 300-400 pr-es autókat dobna fel.
-
Maxtreme
addikt
válasz
-=Szabi=- #858 üzenetére
nem lehet h most mókolnak az update-el? Mindjárt meglesem nálam jó é.
szerk: jah itt müxik.
Azért az "vicces" hogy a tegnap esti 700-adik helyezésemről ma reggelre 1700-ra estem vissza tournamentbe.
Azt hiszem én még várom az updatet hogy történik e valami lényegi változás, és megy az uninstall. -
válasz
-=Szabi=- #741 üzenetére
Találgatásnak sok értelme nincs, mikor olyanokban különbözik a két platform-on a játék, hogy Android-on szürke alkatrészekkel kapjuk a Ford Mustang GT, iOS verzióban meg zöldekkel.
Konkrét válasz érdekelne.
Gondolatmeneted meg ott hibázik, hogy ha úgy lenne, ahogy írod, akkor iOS-en szemtelenül olcsóbb lenne a Supra, mint Androidon. -
válasz
-=Szabi=- #654 üzenetére
Igen-igen, ez a dolog kiábrándítóan szörnyű a játékban, ezzel is kéne valamit kezdeniük, mert párszor én is belefutottam már.
Indítom véletlenül net nélkül a játékot és hiába nyomom már ki a játékot a memóriából pillanatokkal az ikonra nyomás után, legközelebb már netes kapcsolat mellett is úgy töltődik be a játék, hogy új játékot kezd...
Szerencsére eddig még nem sikerült ezt az állapotot feltöltenie magának felhőbe, hanem hosszas percekkel később vissza tudtam még eddig hozni a rendes profilomat, de egyszer lehet bekövetkezik, ami bekövetkezhet és akkor soha többet EA játék.
-
válasz
-=Szabi=- #638 üzenetére
"szegény Chuwi-mat alábecsüli a játék, így low közeli csodagrafikám van"
Ez a játék jelenleg Galaxy S6-okat is alábecsül és receháború fogadja a kedves játékost, hardvertől függetlenül.
De legalább a kocsikon a környezet visszatükröződése számomra bámulatos módon profi így a mobilos érában.
Minden környezeti elem visszatükröződik úgy, olyan módon, ahogyan az kell. Épületek, oszlopok, pálmafák, pillérek, alagútban a fények...
Bár most néztem videókat a mobilos Most Wanted-ről és már ott is ilyen szintű kb a tükröződés.---------------------------------------------
@Maxtreme: Ha nincs meg a sima Ford Mustang GT-d, akkor mindenképpen nyílik új Car series ezzel a Razor-os Mustang-gal.
De Car series-ben meg tudod nézni, hogy hol milyen autókat tudsz használni. Ezt a Razor-os Ford Mustang-ot is lehet több helyen használni ugyanúgy, mint a Razor-os BMW-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest