- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
mephi666 #455 üzenetére
nem teljesen a fizika törvényei szerint viselkedik a kocsi
Az biztos, mert akkor nem kezdenél 300-nál driftelve bevenni egy hajtűt.
Ettől függetlenül a mágneses korlát jelenség nálam nem jelentkezett.talpon állt az ellenfél slégan az úton és akár el is indulhatott volna, de nem
Ez független az autó aktuális helyzetétől: ha "Ütközés" történt, tehát az
animációt elkezdte, hogy becsapódsz a kordonba (korlátba/civilbe dettó),
akkor onnantól "x" másodpercig nincs nálad az irányítás, még ha talpon
is maradtál, akkor sem, s amikor visszakapod, nem az adott helyzetből
indulsz, hanem már rögtön száguldasz. Na így működik ez a resetelés...
Abszolút nem életszerű persze. (Viszont ez az "x" másodperc az, amíg
a roncsot tovább lehet bántalmazni*, utána már nem lesz ott.) Szerintem
amúgy ez a rendszer a Burnout Paradise-ból jön, ott lassítja gyönyörűen,
ahogyan frontálisan becsapódtál a szembejövő civilbe, s rommá(!) tört az
autód (de tényleg). Csak utána ugyanígy resetel: lehet tovább száguldani.*: egyik online rendőrös kalamajkában 100%-os autóval elrontottam egy
kanyart, durván belecsapódtam a szalagkorlátba, majd láttam, hogy az
autó hogyan repül vissza a pályára, és hogyan zúz bele az egyik rendőr:
mire visszakaptam az irányítást 25%-os autóm volt, tehát tutira mindkét
ütközés számított: annak a rendőrnek szerencséje volt - mert közel volt.a kecsap
Ha jól mész, közel sem okoz akkora problémát, mint néhány időmérő,
aminek a határidejét elég jól belőtték, hogy adott autóval alig lehessen
teljesíteni.Mondjuk ez nem is baj, mert online úgyis előjön az, hogy
nem fér bele durva hiba (pl. ütközés): ha utána fel tudsz jönni, akkor az
max. a sok extra nitrónak köszönhető, vagy az ellenfeled nem túl jó.Jó ellenfél ellen viszont korrekt csatákat lehet vívni (szélárnyék rulez),
persze csak ha ő is úgy akarja, s nem akar kilökni: sajnos már ezzel
is találkoztam, pedig itt a másik autót nem AI vezeti, megtisztelhetne
a korrekt versenyzéssel - ahogy én is ezt teszem mindenkivel, de hát
nem mindenki ilyen, ettől függetlenül szórakoztató az online rész is... -
válasz
mephi666 #447 üzenetére
Teljesen egyet értek. Hihetetlenül felháborít az, hogy a játék nehézségi szintje csak azon múlik, hogy mennyit/mennyire csal a gép. Meg ha már csal az AI, akkor hiányolom a nehézségi szint állítást, mert ezt azonnal kapcsolnám ki. Játszon csalókkal aki élvezi. Ez így engem nem felvidít, hanem felidegesít.
Kipróbáltam az online részt is, sajnos ugyanezek a problémák fennálnak. Ellenfél belebakizik a forgalomba, 2 kanyar előnyre teszek szert, erre 2 pillanat alatt utolér. Na meg a mágneses korlátok és még sorolhatnám.
Ezért nem volt ennek demója, mert már bánom hogy pénzt adtam ki érte. Véleményem szerint grafika 9, irányíthatóság 3, játékélmény 1! Remélem jön még hozzá javítás, mert így kb örökre a polcon fog porosodni.
-
DigitXT
félisten
válasz
mephi666 #447 üzenetére
Tegnap vittem ki aranyra az összes versenyt: soha nem volt ilyen teleportálós problémám.
Jah, hogy a kordonba belecsapódott "resetel", az természetes, hiszen az "Ütközés" után te is ugyanezt (!) csinálod, mivel fejen állva nem tudsz továbbmenni.
Ha ez épp akkor történik, amikor a rendőrautóval belerohannál, az nem csalás, hanem egyszerűen pech.
Egyébként abban egyetértek, hogy bizonyos futamok mintha nehezebbek lettek volna...
Viszont ezt okozhatja a nem megfelelő autóválasztás, meg a levágások rossz ismerete, vagy mondjuk a vezetői hibák halmozása. (A gépi ellenfelek a normál futamokon ritkán szívattak.
) Tegnap mentem két online quickrace-t is, teljesen jó volt - nem nagyon lökdösődtek a versenyzők, a lag meg nulla volt pedig nincs valami izmos netem, valszeg jó a játék netkódja.
Szokott lenni vki a PH!-ról online? Én DigitXT2 néven játszom...
Jó társasággal tuti, hogy jó kis futamokat lehetne nyomni.
(Mondjuk a rendőrös részt még nem néztem online, de meglehet, hogy az is "ott van"...
)
Számomra ez az egyik legszórakoztatóbb NFS rész, ami egy végtelenül kellemes csalódás a színvonal korábbi folyamatos süllyedése után. (Főleg az irányíthatóság halála volt az, ami nekem betette a kaput, ahogy egyre sz*rabb lett az MW-Carbon-Undercover triumvirátusban.) Ebben a részben végre sok régi vonást is fel lehet fedezni, végre van hangulata a játéknak.
Az irányítás meg egész jól eltalált: arcade, de azért van tömege az autónak, nem sínen vezetsz. Persze a civilek ebben is nagyon (!) hülyék, meg lehetne mondjuk több választható offline futam, hiszen nem emlékszem, hogy olyan sokat játszottam volna, erre máris vége a karriernek... Esetleg egy nagyobb terep is segítene ezen a kérdésen, több úttal, elágazással: több lehetőséggel. Illetve jó lenne, ha nem lenne mindig az a hülye (beton)drótkerítés az út mellett közvetlenül, mivel így kevés a lesodródási lehetőség. Szerk: vagy ez már így akkor a TDU2+ lenne?
Összességében nekem úgy 8/10... Egy-egy patch segítségével ezen még lehetne javítani, pl. ha nem felejtené el az irányításbeállítást, meg nem vacakolna az originál (!) exe fájl az aktiválással/indulással...
Esetleg lenne választható az élsimítás, vagy "rendesen (teljesen) kilőhetők lennének a futam eleji bevezetők, meg ilyen apróságok.
Viszonyításképpen az Undercover nálam 0,5/10 a borzalmas irányításával, a randa grafikájával, ami ennek ellenére nem képes a fix (!) 60 FPS-re semmilyen körülmények között sem (akármilyen erős vason), meg - ami a legrosszabb - úgy általában a sz*r hangulatával. Szöges ellentéte ennek ez az új rész: szép a grafika (emellett még csak SLI sem kell a 60 FPS-hez): soha nem akad, nem laggol (offline!), vagy bármi, jól kezelhető, jó a hangulata.
-
Grifid
aktív tag
válasz
mephi666 #374 üzenetére
1. Ezt nem értem
2. Dehogynem, teljesen más a kocsik gyorsulása és mozgása, igen is számít mivel mész.
3. Szerintem nem rossz, gyakorolni kell a belemenést és a kipördítést, hogy mikor sérül legjobban az ellenfél.
4. Nálam zökkenőmentesen fut, nem akad be sehol sem.
5. Nincs ilyen. Egyedül a shift 2 reklámja van benne amit csak és kizárólag az első indításkor kell megnézni (nem lehet átugrani). Nem tudom hogy ezt a butaságot ki találta ki. -
Grifid
aktív tag
válasz
mephi666 #364 üzenetére
Nem tudom mit sírtok.
Simán meg lehet fogni mindenkit a leszorításos technikával (akár gépi akár emberi ellenfél), ha 3-5 másodpercre mozgásképtelen mert elé álltál és nem megy hátra időben akkor elkapva, a kordonoknál is meg lehet őket fogni. Talán nem kétszázzal kellene áthajtani a kordonon mikor az üldözött beleakadt.
Engem csak az emberi tényező zavar, hogy a sok idióta kilépked a csapatelosztás után.
Na meg már nekem is van néhány rajongóm aki ha meglát akkor azonnal kilép. -
SzlobiG
félisten
válasz
mephi666 #292 üzenetére
De fentebb írtam hogy minden aranyra van csinálva.
Barthezz: Igen offlineba toltam, nem tudom, hogy kell-e hozzá online a többihez. Tolja végig más is aztán írja le neki hol lett vége. Mer a készítőket is kiírta már kétszer egyszer amikor a zsarukkal végeztem utána meg bűnözőként is.
Ha nem lenne aranyozva valami akkor világosabb lenne az esemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest