- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
A forgalomban lévők többnyire nem állnak meg (csak ritkán), hanem leginkább rámkanyarodnak az utolsó pillanatban. Vagy engem rántanak magukhoz, holott grafika szerint el kéne férnünk, mert kb fél autó van köztünk.
Ilyet én is tapasztalok rendszeresen. Tisztán látszik, hogy elférek ott, ahol épp elakarok, aztán mégis bumm a vége..
-
válasz
belaazallat #429 üzenetére
Nem tudjátok hol/hogyan kell beállítani, hogy ne felejtse el a játék a billentyűzet kiosztásomat?
Uninstall-al.. Vagy keresel egy jó programozót, aki javítja a fejlesztők hanyagságait..
-
Na végre
Ezeket már az első patch-ben vártam.. Látom javítják a motorhangot is, tehát mégsem én voltam a hülye, hogy halk
* Az AMD/ATi videókártya tulajok által tapasztalt fagyást is javították a grafikus kártyák gyártói, ami akkor következett be, ha a driverből erőszakolták a játékra az Anit-Aliasing (élsimítás) grafikus funkciót. A program valahányszor az autó kiválasztása menübe értek volna a felhasználók, mindig kilépett hibaüzenettel. Mint kiderült, az AMD/ATi javítja ezt a hibát a következő, 10.12-es Catalyst driverben, mely december második hetében várható.
Nem az van, hogy nvidia kártyával meg sehogy sem lehet élsimítást adni? Velük mi lesz?
-
Feltettem a patch-et:
-Eső végre van, nem csak a hangja, de szerintem totál gagyi. Látszik rajta, hogy csak összecsapták..
-Alt+tab után ugyan úgy behalnak a textúrák
-Motorhang nálam még mindig sehol
-Ugyan úgy beakad kénye kedve szerint, néha néha
Köszi EA, jók vagytok
-
Látom akkor nem csak engem érint a hangprobléma.
Így meg akkor hiába jó valakinél, mégiscsak a játékban van a hiba.. -
Hát nálam a dörgés-villámlás, eső, minden egyéb, úgy hallatszik, hogy majd megsüketülök, az autók hangereje meg sehol nincs, akár melyik csúszkát teszem akár hová. Próbáltam stereo, 5.1, effektek ki/be, de semmi eredmény.
Írja már le valaki más is, nála mi a helyzet
Vagy próbáld meg te, hogy leveszed te is stereo-ra, és a hangrendszert(winben/fizikailag) is arra tedd, hogy úgy milyen. Nálam nincs 5.1 hangcucc, úgy nem tudom tesztelni, de sztereóban nekem nagyon kaki..
-
Most olvasom, hogy mik várhatók a patch-ben.. Vaze, az senkinek nem tűnik fel, hogy némák az autók? Vagy csak engem zavar, hogy egy autós játékban nem hallani az autók hangját?
Ez olyan, mintha egy FPS-ben nem hallanád a lövéseket.. hát no komment
Igazából kiadni sem szabadott volna így..
-
válasz
jericho69 #182 üzenetére
Hát akkor hajrá.. Tudlak sajnálni, hogy számodra élvezhetetlen a játék, mert "csak" 60 Fps-el megy. De fogadni mernék veled, ha leültetnélek több különböző játék elé, nem tudnád megmondani, melyik mennyivel megy.
Szerintem nálam egy játék nem ment még 120 FPS-t, mert emiatt nem rohanok minden évben 100k-s cuccokat venni a gépemben, de nemhiszem, hogy igénytelen lennék, és bármelyik játékot is szenvedve vittem volna végig, mert csak 40-el ment.. Ha neked az a szórakozás, hogy minél jobban megy, és nem a játék, te tudod. De el nem hiszem, hogy most azon kell problémázni, hogy csak 60-at tud, ezért nem jó..
(#183) SzlobiG: Ott még okés is, bár véleményem szerint 60-80 felett már ott is minimális előnyt hoz szvsz. Nehogymár, hogy a 80 képkocka/másodperc kevés, az ember reakcióideje ennél jóval nagyobb..
-
-
Na, most, hogy játszottam vele kicsit többet egy kis vélemény:
Szerintem jó, el lehet vele lenni, nem túl könnyű, tolni kell rendesen, de azért nyerhető(gondolom idővel nehezedik). Szóval hangulat eddig jó
A grafika szép, viszont a fent említett bug, vagy akármi, hogy "beég" néha ez-az, nálam is jelen van, melette a visszapillantóba olyan negatív szerű kép van, illetve megesik, hogy alt+tab után a fák is negatívak lesznek..
Az meg, hogy szinte semmit nem lehet állítani.. A grafika majdhogynem kimerül a felbontásban, még élsimítás sincs(csak nemkonzol port, és kimaradt?), a hangnál is hiányzik, hogy a motor hangerejét lehessen állítani, látszik, szinte nem is hallani. Így manuális váltóval se tudok menni, mert nem hallom, mikor kellene váltani..
Nálam folyamatosan elfelejti a vezérlőbeállításokat, és minden indítás után, újra be kell lőni, az FF nem állítható, és brutál erős így.
Hirtelen ennyi hiba..
Hihetetlen, hogy nem tudnak egy kész játékot kiadni, ami nem kiállt már a boltban patch után..
-
Üdv!
Fentebbi tanácsra kipróbáltam a 10.10e CCC-t, és ezzel nálam is megy végre az élsimítás. Viszont azt meg tudja mondani valaki, hogy mitől ilyen marha halk a kocsihang?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest