- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Most láttam a topikot, gondoltam gyorsan felrakom:
erre tejfehér lett a táj, az autók meg színes szarok.
Úgy látszik most is igaz: ami működik, ne javítsd...Szerk: ilyet egyébként utoljára bugos driver esetén láttam,
nem gondoltam, hogy kellő programozói "felkészültséggel"
a játékból közvetlenül is kicsikarható az elcseszett kép.
(Azért felrakom a WHQL helyett a legújabb bétát, hátha...) -
Sonja
nagyúr
-
Na végre
Ezeket már az első patch-ben vártam.. Látom javítják a motorhangot is, tehát mégsem én voltam a hülye, hogy halk
* Az AMD/ATi videókártya tulajok által tapasztalt fagyást is javították a grafikus kártyák gyártói, ami akkor következett be, ha a driverből erőszakolták a játékra az Anit-Aliasing (élsimítás) grafikus funkciót. A program valahányszor az autó kiválasztása menübe értek volna a felhasználók, mindig kilépett hibaüzenettel. Mint kiderült, az AMD/ATi javítja ezt a hibát a következő, 10.12-es Catalyst driverben, mely december második hetében várható.
Nem az van, hogy nvidia kártyával meg sehogy sem lehet élsimítást adni? Velük mi lesz?
-
spyduck
nagyúr
Nálam csak az elmosódást és árnyékot lehet ki\be kapcsolni valamint a felbontást. Ennyi volna?
Ilynre gondoltam, h
high
high
medium
high
stb.....Nem rossz a játék de sztem a Most Wanted-nek különb grafikája van. Lényegében ez a játék vagy fut az adott gépen vagy nem? Érdekes....
-
Most olvasom, hogy mik várhatók a patch-ben.. Vaze, az senkinek nem tűnik fel, hogy némák az autók? Vagy csak engem zavar, hogy egy autós játékban nem hallani az autók hangját?
Ez olyan, mintha egy FPS-ben nem hallanád a lövéseket.. hát no komment
Igazából kiadni sem szabadott volna így..
-
Daffni2
addikt
Ez arcade játék, gamepad-dal kell irányítani!
Ez olyan, mintha a teniszt ping pong ütővel kellene játszani.
Ne vicceljünk már.Autós játékhoz kormánykerék való és punktum.
Ha minden igaz dolgoznak a probléma megoldásán, akkora felháborodás van világszerte.
A pc vezióban sem működik rendesen a kormányzás, nagyon nagy a holt tér. -
Raymond
titán
Koszi szepen. Ez csak a speci kiadasban van meg? Mert nekem a sima PC-nel csak a kezikonyv volt. Igaz egy Seacrest County Police polot kaptam az uzletben
Mas:
A DRM (gondolom hogy az a ludas) teljesen katasztrofalis. Minden inditasnal aktivalni akarja a jatekot. Aktivalja is sikeresen, de a jatek elsore nem is indult (sotet kepernyo aztan a wines hibauzenet hogy a program leallt. Egy Catalyst update segitett rajta, legalabbis azt hittem. De aztan kiderult, hogy reboot kell neki. Ha siman Sleep-be rakom a gepet mint mindig, akkor visszajovetelkol masnap nem indul a jatek. Aktivalja, aztan semmi. Ha megprobalom ujra inditani akkor vagy ugyanaz, vagy a hibauzenet. Egy reboot alltalaban megoldja.A sebesseghez annyit, hogy nem tudom epp hogy megy olyan jol mindenkinek. Egy 512MB 4850-es Radeon-al nem tudom 1920x1080-ban jatszani. 1366x768-ra mar turheto volt, de igazabol 1280x720-on megy ugy hogy meg vagyok vele elegedve. Igaz itt-ott meg igy is akadozik egyes kanyarokban.
SzlobiG:
Allati jol nez ki a kepeiden. Nalam meg AA nelkul se nez igy ki hiaba rakom 1920x1080-ra. Pedig feljebb raktam a texturakat a beallitasoknal. -
Sonja
nagyúr
Nem nagyon érdekel senkit a játék?
Egyébként mielőtt kérdés lenne, nem lesz PC-s demó!!! Idéznék innen.
Please note that while the demo will not be available on PC and Wii, the full game will launch on these platforms, along with Xbox 360 and PlayStation 3, on November 16th.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Hálózatokról alaposan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest