Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
AMD kártya tulajok: Nektek driverből megy az élsimítás meg az aniso? Mer hiába állítom be nem akar menni, pedig régebben működött.
-
SzlobiG
félisten
válasz
mephi666 #292 üzenetére
De fentebb írtam hogy minden aranyra van csinálva.
Barthezz: Igen offlineba toltam, nem tudom, hogy kell-e hozzá online a többihez. Tolja végig más is aztán írja le neki hol lett vége. Mer a készítőket is kiírta már kétszer egyszer amikor a zsarukkal végeztem utána meg bűnözőként is.
Ha nem lenne aranyozva valami akkor világosabb lenne az esemény.
-
SzlobiG
félisten
Kész az összes verseny rendőr/bűnöző ként is és 64%-ot ír, miért? Minden Arany medálozva van. Rendőr 10-es szint vége, épphogy nem 11, a bűnöző meg 13.5 kb.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Vasinger! #201 üzenetére
Hülyeség amit hallottál. 10.10E driverrel az élsimítások is mennek.
Mod: Szerintem DX 9 a gém.
-
SzlobiG
félisten
Ati tulajok 10.10E drivert használjátok a gémhez ezzel megy az AA+AF is driverből és CF esetén jobban is fut.
-
SzlobiG
félisten
Nekem nagyon bejön a gém kicsit félve kezdtem neki a boxos demó után ott komolyan ocsmány volt a grafika ehhez képest. 1920X1080 8XAA+16XAF (driverből) és nagyon szépek az autók a környezet olyan amilyen, elmegy...a játék se rossz igen arcadeos lett számomra ez jó főleg, hogy billel játszok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest