- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Használj FXAA-t és megoldódik a kérdés!
Igen, lehet AMD kártyán is használni, csak kövesd az itt leírtakat!
-
mephi666
nagyúr
újrajátszod a futamokat és kapsz értük xp-t, aztán így?
volt pár futam, amit nem sikerült aranyra összehozni, de xp-t mintha kaptam volna értük minden próbálkozásnál...
...én most kicsit pihentettem a játékot, mert nem sok időm volt, de majd folytatom... a helikopter csak engem szokott szívatni, vagy mást is? többször volt, hogy azt a sz@rt közém és az üldözött közé dobta le, aztán én szívtam
-
varsam
őstag
Én HD4890-el tolom, 10.10e driverrel, 4x AA és 16x AF-el. Nagyon szép így a játék, csak az esti pályákon elég furán viselkedik. Nem tudom hogy ez játék feature vagy vmi driver hiba. Ugyanis a világítő kis táblákat meg a középső sárga vonalat az úton folyamatosan mintha beleégne a monitorba, "elhúzza, elmossa" a mintákat. Nem tudom hogy írjam le, majd próbálok printscreent mutatni, esetleg más is találkozott ilyennel.
Amúgy a játékélmény nagyon bejön, régóta a legjobb NFS, viszont kicsit zavar h már nagyon arcade lett, szval még manuális sebességváltást sem lehet beállítani, legalábbis én nem találtam, illetve hogy a hangeffektek erejét nem lehet külön-külön állítani. Elég zavaró hogy állok a kocsival, és a tücskök ciripelése elnyomja a 8000-et pörgő 600 lovas V12-es motor hangját
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest