- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grifid
aktív tag
-
Chaser
legenda
válasz
Barthezz2 #353 üzenetére
4830-cal is néztük x4-gyel, lehet a 64 bit nem fekszik neki, azon integrálttal is szaggatott mint a barom, 32 bitesen már játszható volt. 4830-cal is hasított. Ma ha ráérek feltolom a 64 bitest W7-et aztán megnézem.
JoolsNOS: Sztem a W7 32 bit kell neki, 2GB rammal is hasított, csak úgy látszik OS függő.
mephi666: Kb semmi nem jön ki az autók erejéből
Cheater az egész game...én is beleuntam..de még így is azt mondom ez lett az utóbbi idők legjobb NFS-e, már van valami köze az elődhöz, de nekem ez édeskevés ahhoz hogy megvegyem. 5/10...
-
Daffni2
addikt
válasz
Barthezz2 #326 üzenetére
Ugyanez a helyzet, nálam is és nem megfelelő a motorhang/sziréna sem/ hangereje.
A zenei hangerő marhára nem érdekel, játszani akarok nem zenét hallgatni.
Zavar közben a zene ezért 0-ra van véve.Nekem még a kormány holtjátékkal van problémám, nagyon nagy, bár már kezdem megszokni.
-
heihachi
addikt
válasz
Barthezz2 #296 üzenetére
Nem biztos, hogy így akarják hosszúvá tenni a játékot, mert pl én a versenyek felét sem csináltam meg, de a szintem már feljebb van, mint az övé. Oké, nem mindegyik sikerült elsőre, tehát sok versenyért kétszer is kaptam TP-t. De pl ha megdöntöd a saját rekordodat, vagy a haverok rekordjait, akkor azért is jár plusz TP, tehát van is értelme a versenyeket újra nyomni.
-
jericho69
tag
válasz
Barthezz2 #184 üzenetére
"Feltettem a játékot, nem rossz..." lehet velem van a baj, de én nem látom hol írtam le, hogy nem tetszik a játék az fps limit miatt és így élvezhetetlen. Csupán megjegyeztem, hogy gyorsabban is tudna futni a játék és ez zavar engem (és láttam másokat is), de nem vitatkozok tovább, ha nem tud senki megoldást a "problémámra", akkor így jártam
-
jericho69
tag
válasz
Barthezz2 #180 üzenetére
Akkor kezdj el hinni benne... Ez épp olyan, mikor valaki nem veszi észre tv-nél pl. a 100 és 200mhz között a különbséget, vagy éppen a hd ready és full hd között. Valakinek van szeme hozzá valakinek nem. Én pl. észreveszem, hogy valami nem 60 fps-el megy, hanem 120-al...
-
varsam
őstag
válasz
Barthezz2 #152 üzenetére
Már az előző NFS-ekben is volt, hogy úgy játszottam (UG, UG2, MW, Carbon) hogy csak a motorhang volt maxon, manuális váltó, és csak autókáztam a pályán, élveztem a dolgot. Ha már élőben nem tapasztalhatom meg, akkor a gépen hadd halljam a 600-1000 lovas motorok üvöltését. Na ezt itt pont nem lehet ilyen formában, pedig nagyon jó lenne, szép a grafika, jók az autók...
Amúgy a Ferrarikat nagyon hiányolom, kár h nincs egy sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged