- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel fan11
őstag
válasz
Grawens #103022 üzenetére
Szerda este rendeltem meg a nokia 7 plust. Csütörtökön megjöttek a papírok szerződések. Átállt a csomag. Péntek délelőtt 9 kor hozta a futár a telót! Gyakorlatilag 1 munkanap alatt lezajlott minden.
Aaron14: Vannak bakik mindenütt. Jártam úgy online rendeléssel más weboldalon, hogy eltelt 1 hét és nem történt semmi. Rájuk telefonáltam. Ja, hát itt van a rendszerbe, de vmiért elkallódott és nem foglalkozott vele senki. Ez milyen duma? elkallódik a rendszerbe??? Na szóval emberek vagyunk, dolgozunk, hibázunk,bakizunk.
-
Norbi.
őstag
válasz
Grawens #103022 üzenetére
Annyi, hogy én hétvégén rendeltem, lehet hétfő reggel előtt nem nyúlnak hozzá. De, benne van, hogy te "fontosabb" vagy nekik. Nekem, viszont nem muszáj tőlük venni telefont. Most beszéltem egy másik ügyintézővel, azt ajánlotta, ha látok elérhető közelségbe készüléket, töröljük a rendelést, rendeljem meg újra és menjek érte, akkor holnapra akár hozzájuthatok. Mert tapasztalatai szerint jövő szerda előtt esélytelen lett volna, hogy megkapjam. iPhone XR-ről beszélünk amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest