- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
djculture #10230 üzenetére
A SAJÁT díjcsomagját csak ismeri mindenki....különben pedig 6 GB egy mobiltelefonon esetén véleményem szerint eléggé extrém mennyiség... továbbá az én netemet ne tiltsák, és ne korlátozzák, ha én továbbra is ugyanazzal a sebességgel akarok netezni! ( A forgalombővítő opció pedig nem minden díjcsomagnál érhető el, pontosabban a mobilnetet is tartalmazó hangalapú előfizetéseknél nem érhető el...)
Arthuro_Adam:
Milyen kitételre gondolsz?
-
válasz
djculture #9375 üzenetére
esetleg ismered a részleteket is?
mert nem mindegy, hogy milyen bűncselekmény(eke)t követtek el adott esetben... amibe belecsúzik általában a "személyzet"; kényszerítés, személyi szabadság megsértése, önbíráskodás, zsarolás, vagy akár emberrablás!
a tények pontos ismeretének hiányában szerintem inkább ne keverjünk ilyeneket egy net start vitához! -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Akkor félre értettem, de így nem is vonható párhuzam a T-vel.
Az említett esetben (megpróbálták) átverés történt. De a T kiírja, hogy mi mennyi, csak legfeljebb nem tudsz róla.
Azt hittem úgy érted, ha én mondjuk nyitok egy büfét és kiírom hogy 100E egy sör, akkor visznek el bilincsben. -
manchester85
veterán
válasz
Nem értem az érvelésedet. Az a különbség, hogy az egyik esetben a törvény szankcionálja, a másik esetben nem?
Ezzel nem az analógiát cáfolod, csak a következményei között teszel különbséget.
Egyébként meg az éttermi példával csak annyi sántít, hogy a külföldiek valszeg egyedi "árajánlatot" kaptak. Ha mindenkire ugyanaz az ár vonatkozik, akkor nem hiszem, hogy őrizetbe vennének bárkit is ezért. Számodra nem egyértelmű, hogy itt csak a külföldieket húzták le?
-
válasz
djculture #8985 üzenetére
sajnos elég sokan belefutottak - bár a másik oldala; azért akkor nem reklamáltak, amikor az előfizetés + telefon megvásárlása után azonnal nagyban nyomták netet, örömükben bele (sem?) gondolva, hogy akkor ez most ingyé lesz?!?!
arra viszont kíváncsi leszek, hogy a net start elvételével nő vagy csökken az apróbb forgalmat lebonyolítók tábora, esetlegesen több apróbb csomagos mobilinternet előfizetés köttetik, vagy sem...stb? -
Csakesz87
csendes tag
válasz
djculture #8476 üzenetére
Hát én végigolvastam az egész t.... fogarókönyvet,de egy büdös szóval nem láttam,h mit kellene még a go!neten kívül fizetni.Milyen díjcsomagokat vagy miket?
Miért a go!net az nem díjcsomag ,ha ott levan rajzolva szépen,hogy 1 év hűség a go!netre ennyi meg ennyi lóvé akkor rá birok menni hogy megkötöm!mi van itt akkor elhallgatva??
Mit kommplikálják az életet?
Nincs szükségem telefonálásra,de ha elkapom 104 ezerért és egy évig havi 1990-et kell fizetnem ahogyan ott a webshopba is áll, akkor megyek is megvenni amint lesz készleten!
(nekem a magyarországi telefonálásokból éppen elég évi 5000 Ft,de arra már van kártyám amit töltögetek)bocs,de ez a nem világos szöveg a t...től felidegesített
-
Toobee
veterán
válasz
djculture #8329 üzenetére
1,5 hónapos készülékről volt szó, amúgy nagyon jó állapotban. Csak ez a dolog kissé kellemetlenül érintett. Ja és egy kis off: a srác felrakta újra a telefont, egy friss regisztrációval: [link] óvakodjatok tőle! Valószínű, hogy nem is tudta volna letiltatni a telefont, vagy csak szimplán le akart húzni egy kis pénzel, és meg akarta tartani a telefonját is...szánalmas emberek vannak, 20ezer ft-ért az anyjuk torkát is átvágnák...off vége
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen monitort vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Steam Deck
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest