- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
sanzi89 #5643 üzenetére
Az iskolaban ahol en vagyok, social engineering-gel megszerezte az egyik diak a digitalis naplo jelszavat, (ami pont a domain admin jelszo is volt egyben). Szepen atirta az osszes jegyet harmasrol otosre, aztan elkezdetett dicsekedni masoknak is,hogy o mekkora arc es itt bukott csak meg a dolog.
Az akkori rendszergazdat kirugtak, viszont jogliag/technikailag nem volt egyszeru bizonyitani, hogy ki irta at a jegyeket tenylegesen mivel a rendszergazda jelszavat hasznaltak amihez csak neki lehetett volna hozzaferese. A srac meg az anyukaja bepoccent es bepereltek az iskolat potom 6 million dollarra, mivel tonkretettek az egesz csalad eletet
Persze birosagik nem juttottak el, mert hamar bedolt az elmeletuk.
Szerintem 2013-ban egy iskolaban legyen mar minium AD es normalis jelszavak ahol kovetheto,hogy ki mikor mire lepett be.
Van olyan suli ahol egy oreg asztali HP P4, 1 Gb rammal elvitt 250 usert gond nelkul evekig.
Valamit csinalni kell, aki hulye az jarjon oktatasra, egy belepes kilepes, wifi jelszo, barakarmi oktatast le lehet zavarni 30 perc alatt. -
kraftxld
Topikgazda
válasz
Korcselmelet #5647 üzenetére
Group Policy Preferences felé keresgélj
A második kérdésre meg kb azt válaszolnám, hogy helyezzen fel a kérdés kitalálója kb 2m UTP kábelt a seggébe, és már be is van állítva a szolgáltatás.
Kb annyira általános, hogy bármit lehet rá mondani, attól kezdve, hogy Biri néni asztalára kirakod a f@szbook ikont, és még azt is bele lehet magyarázni, hogy miképp állítod be a root DNS szervereket
-
Korcselmelet
csendes tag
válasz
kraftxld #5636 üzenetére
Sikerült nagy nehezem a tartományba léptetnem. Újraindítgatás, tartományból ki-be, aztán valahogy elindult a dolog.
Ott tartok most, hogy 3 virtuális gépem fut. Egyik a Server2008, és két Win7. Telepítettem egy DHCP role-t, annyit állítottam be, hogy 192.168.1.100-tól 150ig osszon IP-t, innen meg is kapják az címeiket a Win7-esek, Start menü -- Számítógép -- Hálózat alatt mindenki lát mindenkit, ping-ek mennek oda-vissza. Van két user, 'kissbela' és 'nagygeza', ezeket bedobtam egy 'felhasznalo' Group-ba, ezek alatt vagyok belépve a W7es gépekre.
Egy olyan megoldást szeretnék csinálni (gyakorolni), hogy a server C:\Share mappáját a felhasznalok egy hálózati meghajtóként lássák, és oda tudják pakolni a dolgaikat, valamint automatikusan létrehoznék notepad parancsikont az asztalra.
[link]
ennek a gyakorlatnak a 4.2-es pontjától kezdve próbáltam megcsinálni a dolgot a saját "rendszeremre" átalakítva, de semmi sem jött össze.
Van más megoldási mód, vagy mire ügyeljek, hol ronthattam el a dolgot ?Az igazat megvallva egy OKJ-s vizsgára készülök:
1175-06 Számítógépes rendszerek szoftveres telepítése
1. vizsgafeladat
Egy konkrét hálózati operációs rendszer telepítése és konfigurálása, a felhasználók adminisztrációja
2. vizsgafeladat
Internetes szolgáltatások telepítése és konfigurálásaA második vizsgafeladat alatt milyen szolgáltatásokra kell gondolnom ?
-
sanzi89
addikt
Nem használnak Windows belépéskor felhasználónév/jelszót, pont a fent említett okok miatt, legalábbis a tanárok többsége. Van egy tanar csökkentett felhasználó, egyszerű, fix jelszóval és kész. De volt már, hogy ennek beírása se volt egyszerű, mert be volt kapcsolva a CAPS LOCK, tanar helyett tanár-t írtak és nem jöttek rá, stb. Van akinek az is gondot okoz, hogy a gépére felmásoljon egy fájlt, belépjen a digitális naplóba. Elrontják háromszor a jelszót, aztán jönnek hozzám feloldást kérni.
De jó, vezetőségin előterjesztem az ötletet, azonban nem várok pozitív fogadtatásra őszintén. -
sanzi89
addikt
Ha erre gondoltál csak jelezném, hogy nem működik. A példában is LAN kártyáról írnak.
-
sanzi89
addikt
Ez alatt milyen bejegyzést kellene mire átírni?
Látom nem tudunk leszakadni a témáról.
u.i.: Lehetőleg olyat írjatok már, amit ki is próbáltatok, hogy működik, fél éve a hálózatos topikba ezért csesztem el két délutánt, mivel olyanok nem akarták elhinni, hogy tényleg nem ilyen egyszerű a dolog, akik sose próbálták, csak a "MAC change Windows" találatlista első 3 elemére alapoztak.
-
sanzi89
addikt
válasz
kraftxld #5634 üzenetére
Hát, nem tudom mennyi gyakorlatod van benne, de nem olyan egyszerű átírni a MAC címet hétköznapi helyzetben, főleg Windows-on. Minden fórumban megy az urban legend, hogy MAC cím átírás, hahaha, aztán mikor kicsit jobban belemélyedtem az én gépemen egyáltalán nem sikerült. A kereskedelmi forgalomban kapható WiFi kártyák MAC címének csak a gyártón/típuson belüli azonosítóját lehet átírni, de ehhez kell, hogy legyen olyan MAC cím engedélyezve, mint amilyen WiFi kártyákról próbálkozik az ember. A gyártót, vagyis a teljes MAC címet módosítani csak speciális hálókártyákkal lehet, azokat pedig nem építik notebookokba, telefonokba, tabletekbe. Nem a törésbiztos, atomrendszer kiépítése a cél, hanem az, hogy a diákok ne tudjanak azonosítás nélkül internetezni.
De lényegtelen is az elmélet, a gyakorlat azt mutatta, hogy a MAC szűréssel gyakorlatilag megoldódott a net használat problémája, tehát elég biztonsági intézkedés, csak macerás a használata számomra.
Mire gondolsz AD felhasználónév/jelszó alatt? Miért van megoldva a jelszócsere?@gaborbol
Milyen domain felhasználónevüket? A gond igazából az, hogy nem akarnak minden netezés előtt jelszavakat beírkálni, van aki lustaságból, van aki meg tényleg ennyire informatikailag analfabéta. Mármint nem megoldhatatlan feladat számukra, de nagy nyűgként élik meg, tehát ez se optimális megoldás, én meg valami olyat keresnék.Minél jobban belemélyedek, egyre inkább a központi adatbázisból szedett MAC cím volna a megoldás. A Windows könyveléses kérdésre valakinek nincs ötlete vagy tapasztalata?
-
gaborbol
őstag
válasz
sanzi89 #5633 üzenetére
Sajat domain felhasznalo nevuket meg jelszavukat csak nem felejtik el, mert azzal tudnanak felcsattanni.
Foztem kozben, mire megirtam a hszt, kraft mar valaszolt isPenteken jol beszoptam, 3 Sonicwall site to site VPN, mind a harom tuzfal kulonbozo, es kulonbozo firmware is van rajtuk, ketto megy rendesen, a harmadik nem. A harmadik telephelyen levo sonicwall szepen felepiti a tunnel, kiadja a zold lamapt, hogy minden szuper, de a HQ rol csak a ping megy at,azon kivul semi mas
-
kraftxld
Topikgazda
válasz
Korcselmelet #5635 üzenetére
Csináltál snapshot-ot valamelyik gépről és visszaállítottad korábbi állapotra?
Eltelt több mint 60 nap miközben a Win7-es gép látta a tartományvezérlőt?
Ha kiszeded a tartományból és visszarakod akkor megy? -
Korcselmelet
csendes tag
Sziasztok!
A helyzet a következő: Oracle VirtualBox-ban telepítettem egy Windows2008 Server-t és egy Windows7-et.
A szerverhez hozzáadtam az Active Directory Domain Services szerepkört, létrehoztam egy itthon.proba.hu nevű tartományt, üzemel a DNS Server role is.
Mindkét gépen statikus ip címet állítottam be, 192.168.1.1 a szerver és 1.2 a W7, valamint az elsődleges dns kiszolgálónak megadtam a server IP címét a Win7es gépen, elvileg sikeresen beléptettem ezt a masinát a tartományba.
létrehoztam egy user-t kissbela bejelentkező névvel meg egy jelszóval, viszont a W7-es gépről nem sikerült a tartományba bejelentkeznem, a következő hibaüzenetet kaptam: A Windows kiszolgálón lévő biztonsági adatbázisnak nincs számítógépfiókja az ehhez a munkaállomshoz tartozó megbízhatósági kapcsolathoz.Nagyon új vagyok, most ismerkedem a dolgokkal, nem igazán értem mit kellene most csinálnom. Tudnátok segíteni ?
-
kraftxld
Topikgazda
-
sanzi89
addikt
Nem tűnnek rossznak, eléggé felhasználóbarát az interfész, de jó volna látni élesben működni, vagy valamilyen részletes leírást olvasni róla. Gondolom bilibe lóg a kezem...
WiFi-re olvasgattam Radius szerveres megoldást, de ott megint felhasználónév/jelszó kell az azonosításhoz, amit a tanárok biztos elfelejtenének és engem zavarnának vele állandóan, valamint tuti kikerülne a tanári hozzáférés a diákokhoz, csak idő kérdése. Ne legyek telhetetlen, új gép esetén gyorsan végig kattintom a tizenvalahány AP-n a MAC hozzáadást és el van felejtve...Jó kérdés volna, hogy erre milyen limit van, mennyire boldogulnak 100-200 MAC címmel. Gondolom szoftvere válogatja.
-
sanzi89
addikt
Hogyan lehetne egyszerűen ám mégis hatékonyan megoldani a WiFi hálózat elérhetőségének beállításait? Egy iskolában dolgozom. Jelenleg van egy közepes bonyolultságú WPA2 jelszó, ami igazából arra van, hogy kívülálló emberek ne próbálkozzanak. A tanárok gépein be vannak értelem szerűen állítva a hálózatok, tehát a gyerekeknek csak idő kérdése, hogy ilyen vagy olyan módon elkunyizzák a tanároktól a gépeket, és kiderítsék a jelszót, tehát ez kevés. Ezzel nem tudok mit csinálni. Erre lett MAC cím szűrés, ami ugyan nem 100%-os megoldás, de a problémát lényegében megoldotta. Ezzel egy gond van, hogy minden AP-n külön kell beállítgatni és mivel elég sok van ezért eg időigényes és problémás megoldás. Jó volna a biztonsági beállításokat központilag vezérelni úgy, hogy minden AP innen vegye a beállításokat. Mivel közintézményről van szó megy a szarból várat építés, tehát több százezret nem lehet elkölteni. Ötletek?
Még egy kérdésem volna. Hogyan könyvelitek el a Windows operációs rendszerek valódiságát? Mi kell hozzá? Kell egy számla, amin rajta van a szoftver sorozatszáma, kell a sorozatszámhoz tartozó termék azonosító és a termék azonosítóhoz rendelt alaplap sorozatszáma? OEM esetén örökre, dobozos esetén csak az aktuális? Itt teljes a kavarodás, és nem tudom mire kellene törekedni. Az előző rendszergazda teljes káoszt hagyott maga mögött és ezt szeretném tisztába tenni véglegesen.
@kraftxld
Köszi, valami ilyesmi volna a megoldás. -
gaborbol
őstag
Ket dolog:
Neha jol jon egy OST to PST konvertalo:
Ez konkretan ingyenes, teljesen alap, es csak azt hajlando konvertalni ami az eppen aktualis profile alatt van, siman telepitettem a userhez a progit, vagy atnevezed az ost es ugy megcsinalod. Ha kellenek az extrak, akkor is talan a legolcsobb amit talatam 49 dodo.
A masik dolog az ingyenes veem backup exchange explorerje:
Feltelepul, betalloztam neki az edb fajlt a logokkal egyetemben, megnyitotta siman mintha file explorer lenne window alatt, katt a user hianyzo mappajara, es export to pst. outlook kell, hogy legyen a gepen ahol csinalod. Nem kellett baszkuralni a szervert meg reocery storage group meg powershell ide oda.
Szimpatikus!
-
kraftxld
Topikgazda
válasz
PumpkinSeed #5627 üzenetére
Attól függ, hogy mit értenek rendszergazdán.
Azt aki a kókány cuccokból összetákolt wifit indítgatja újra, vagy mondjuk szervert üzemeltet? -
PumpkinSeed
addikt
Üdv,
Engem az érdekelne, hogy ha adott egy kisvárosi internet szolgáltató cég és oda új rendszergazdát szeretnének felvenni, akkor vannak olyan kérdések amikre a válaszokból kiderül, hogy milyen jó szakember jelentkezett az adott munkára?
-
Set-Comment™
senior tag
Egy kis okoskodas win2012-on dhcp-vel
-
kraftxld
Topikgazda
-
sanzi89
addikt
válasz
kraftxld #5620 üzenetére
A Microsoft Office Pro Plus 2010-es irodai programcsomagot csak sulinetes hálózaton lehet aktiválni. 5mbit-es letöltési sebességgel értelem szerűen nem használjuk, egy normál, kereskedelmi szolgáltatótól bérlünk 50mbit-es netet. Ezen nem megy az aktiválás. Írtam a Tisztaszoftvernek, amire adtak egy olyan kódot, amit el se fogad a telepítő. Most várok az e-mailre egy ideje...
-
bobsys
veterán
válasz
[HUN]Zolee #5621 üzenetére
Regen volt, de UPNPt kapcsold ki, azt mondja a log, hogy ott hasal el.
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
kraftxld #5619 üzenetére
Igen SP2 van fent.
A régi router gép kihalt és került helyére egy cisco egység ( itt vettem át a rendszer mert a régi rg és mivel ott dolgoztam kiadta a főnök nekem). CEICW ott hal el miután bekérte az összes adatot, kilistázza az összegzést, és utánna azonnal elhasal amint tovább megyek.
8/28/2013 9:17 PM
C:\Program Files\Microsoft Windows Small Business Server\Networking\ICW\wizinet.dll, version 5.2.2651.0
calling CNetCommit::ValidatePropertyBag ().
Call to Querying for the property bag () returned ok.
Call to Reading hardware selection () returned ok.
Hardware selection: 0
Call to Validating hardware selection () returned ok.
Call to Reading LAN NIC Guid () returned ok.
LAN NIC Guid: {A1FC8E83-E133-42A6-A3EC-72631366D4A0}
Call to Validating LAN NIC Guid () returned ok.
Call to Validating NIC properties () returned ok.
Broadband selection: 1
Call to Validating broadband selection () returned ok.
calling CNetCommit::ValidateRouterConnectionProperties ().
Call to Reading UPNP selection () returned ok.
UPnP Router
Call to Reading Router IP () returned ok.
Router IP: 192.168.10.254
Call to Validating Router IP () returned ok.
Call to Reading preferred DNS server IP () returned ok.
Preferred DNS server IP: 213.163.34.66
Call to Validating preferred DNS server IP () returned ok.
Call to Reading alternate DNS server IP () returned ok.
Alternate DNS server IP: 62.77.203.10
Call to Validating alternate DNS server IP () returned ok.
Call to Validating preferred and alternate DNS servers () returned ok.
Call to Reading router on second NIC () returned ok.
calling CNetCommit::ValidateUpnpRouterProperties ().
Call to Initializing the UPnP device () returned ok.
Error 0x1 returned from call to Retrieving the device description().
Error 0x1 returned from call to Validating Upnp properties().
Error 0x1 returned from call to CNetCommit::ValidateRouterConnectionProperties().
8/28/2013 9:17 PM
C:\Program Files\Microsoft Windows Small Business Server\Networking\ICW\wizrfire.dll, version 5.2.2651.0
calling CRFireCommit::ValidatePropertyBag (0x108b560).
Upnp URL is http://192.168.10.254:49152/wps_device.xml
Call to Initializing Upnp Device () returned ok.
Error 0x1 returned from call to HttpGetDeviceXML().
Error 0x80004005 returned from call to GetServiceConfigURL for WANPPPConnection().
Error 0x80004005 returned from call to GetServiceConfigURL for WANIPConnection().
Error: Router does not support WANIPConnection or WANPPPConnection
Signaling upnp config failure
Error 0x80070057 returned from call to CRFireCommit::ValidatePropertyBag(). -
kraftxld
Topikgazda
válasz
[HUN]Zolee #5618 üzenetére
Exchange 2003 SP2 fent van?
A router IP címét megváltoztattad?
A CEICW melyik résznél hal el?
A logfile mit sír? (%sbsprogramdir%\Support\icwlog.txt)? -
[HUN]Zolee
őstag
Üdv.
Adott egy SBS 2003 server exchange-t telepítettem rá, majd futtatni akartam a configure e-mail and internet connection wizard-ot az elején a régi router ip címét adja be (címváltás történt) , és amikor elkezdené beállítani a dolgokat , kapásból kiírja hogy hiba történt és leáll.
Ötlete valakinek?
-
sanzi89
addikt
Kezdő rendszergazda vagyok egy megyeszékhelyi iskolában. A tisztaszoftver programmal kapcsolatban lenne pár kérdésem. Esetleg zargathatok valakit PÜ formájában?
Nagyon köszönöm a segítséget! -
CsodaPOK
senior tag
Sziasztok!
Lync 2013-hoz ért valaki (vagy ismerős, cég, stb)?
Projekt meló lenne BP-n.Köszi!
-
kraftxld
Topikgazda
válasz
[HUN]Zolee #5613 üzenetére
[link]
Már én is beszoptam párszor, így feltöltöttem magamnak -
kraftxld
Topikgazda
válasz
[HUN]Zolee #5611 üzenetére
Angol / Magyar?
-
[HUN]Zolee
őstag
Üdv.
Adott egy szerver, amin SBS2003 fut. Fel kell rá telepíteni a exchange-et, de a 3/4-es CD-je nem olvasható.
Valahonnan beszerezhető-e, vagy van valakinek aki fel tudná tölteni nekem iso-ba?
-
sellerbuyer
őstag
Volt már valakinek olyan tapasztalata, hogy az egész hálón csak és kizárólag az access pointként fellógatott wifi routereket nem éri el (admin felület)? Ping sem megy.
Eddig elérhetőek voltak, annyi változás történt, hogy a két végpontra egy dual WAN router lett feltéve és a két szerver, két VLAN-on ehhez csatlakozik. Konkrétan sehonnan sem bírom elérni a routereket. Egyébként minden más műxik tökéletesen. A munkaállomások átjárói a szerverek, természetesen a rajtuk lévő ISA 2006 Serverrel együtt, tehát a tűzfal él. Viszont nem lett hozzányúlva, az összes szabály ugyan az, mint ami volt előzőleg.
-
kraftxld
Topikgazda
válasz
moha bácsi #5607 üzenetére
ADUC-ben miutan torlod a lefokozott DC computer account-jat. De csak 2008 R2 vagy ujabb szerveren jon elo, ha regebbi van akkor ntdsutil-al kell kigyomlalni
-
szabi777
tag
Sziasztok,
Két kérdés nyomaszt, hátha tud segíteni valaki. SBS2011 tartomány, Exchange 2010 server, Win 7 Prof kliensek, Outlook 2007/2010 ~40-50 user.
1. Néhány felhasználónál beragadnak a levelek 1-2 órára az outboxba, aztán nagy nehezen elindul és megy ahogy kell, aztán random módon megint ugyanez. Próbáltam már sok mindent, user-mailbox törlés, újra kreálás, gépújra telepítés szóval minden, de ugyanez a gond. Cached mód van használaban, mert kb 2GB-os mailboxokról van szó, de másnál megy, náluk akad a történet. Ötlet ? Hasonló tapasztalat ?
2. Rejtély. Az SBS-en a Users mappában néhány AD-s user profili jött-jön létre mintha helyileg belog-oltak volna a szerverre, ami persze nem történt meg. Mik lehetnek ezek a profilok ? Hogy és miért jöhetnek létre ? Folder redirection nincs beállítva, minden a klienseken fut. Szerintetek ?
Köszi
-
bobsys
veterán
Ha minden user migralva lett + a public folderek is (a connector es replikacio meg megvan a 2003 es 2010 kozott) akkor mi a tokert csatlakozik a user meg mindig a 2003 serverhez? Egy honapja at lett mozgatva 2010 ala es elvileg Outlook 2007 vagy 2010-et hasznal.
-
gaborbol
őstag
válasz
kraftxld #5603 üzenetére
Nalam is lesz egy DC szogeles, (5 DC, 3 vm es 2 fizikai) es a fo DC nem replikalodik mindket iranyba
Amint befejeztem a wireless projectet, kezdek is neki, talan csutortok-pentek korul.Szoval WLC firmware update, minden fasza rakom fel az AP-ket. Jon a mokus(egyetlen helyi rendszergazda) naszoval van egy kis gond, kifogytunk az IP-k bol es fele Ap-nek mar nem lesz IP-je, mar regota van ez a gond, csak elfelejtette mondani.
Persze megoldjuk csak akkor minden eszkozon aminek fix ip-je van at kell irni az ujra. Hat, de csak network printerbol van vagy 30, meg a switchek, meg a szerverek, meg a tuzfal. Hat akkor jobb lesz gyorsan nekialni
Szedd elo a jelszavakat. Van egy kis gond az ASA5510 szarra van korlatozva, nincs gui, csak CLI a konzol kabelen, mert aki beallitotta, az biztonsagi okobol szenne korlatozta, o meg nem ert hozza,(mellesleg en sem) DE A JELSZOT AZT TUDJA!!!
Ket oraval es vagy 200 "pedig biztos tudom a jelszot"-tal kesobb be is sikerul lepni, beallitom a management interfacet, van ASDM, minden szuper nem volt tobb mint 5 perc.
Nezzuk a szervereket, az osszes 10/100 hja, hogy a fo switch az 10/100, de a tobbi mar gigabit, csak ehhoz nincs meg a jelszo. Nezzuk tovabb a szervereket, DNS ossze vissza mutat, tobbnyire mar nem letzo DCk-re.
DHCP, a dhcp mint ad ki az osszes kliensnek elsodleges DNS szervernek? Hat persze hogy a 127.0.0.1-et.
Amugy minden szuper volt
-
kraftxld
Topikgazda
válasz
moha bácsi #5602 üzenetére
Az alacsonyabb usn ertekut (vagy ertekueket ha 2nel tobb dc van) kell lefokozni mivel a snapshot visszaallitas utan csak a legmagasabb usn erteku dc-n fog mukodni a netlogon. Ha azt a dc-t is ki kell nyirni amin az fsmo szerepkorok vannak akkor utana ntdsutil hasznalataval sieze-t kell nyomni az egyetlen ep tartomanyvezerlore.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest