Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
Mármint erre gondolsz?
Mert itt nekem dugó van benne. Szal ezt nem tudom kitakarítani.
Vasárnap (ha ez marad.
) Te is jössz arra amit jFox szervez?
MÁS:
Ma volt a kocsi a karosszériásnál. Meghegesztette a katalizátort és a felette lévő hővédőt is a szaki. Most már nem hallom azt a csörömpölést.Igaz nem mentem még sokat de az utcánk se százas, annyi a gödör mint az ihaj szóval nem kiabálom még el de csak jó lett ha kibírta az utcánkat.
-
speedydb23
senior tag
Pont ezt beszéltük ma munkatársammal, hogy a Nemzetközi autómentes napon Budapesten is forgalmival lehet utazni, nem értem ilyenkor miért nem lehet...
Nekem pl támogatják az autóval való bejárást, így értelemszerűen inkább azt választom, mint a fűtés nélküli BKK buszokat... Most vizsont vehetem meg a vonaljegyet erre a hétre (napi 2 jegy), hogy munkába tudjak járni, amikor a kocsiban meg ott van a benya...
-
diablo1984
veterán
A föld kerülete az egyenlítő mentèn nem sok, egy erős bejáratásnak felel meg....
De a többi igaz, azok már lefosottak, rohadnak mint a rosszbaj, motorja meg mindennek kicsinálhatò, ha sok benne a km, akkor sokat lehet rákölteni, bár a tdi-nek ha a bele csüng is indul ès megy, csak az olajat eszi ès annyi( tapasztalat)
-
Wiz Khalifa
veterán
Mindig van benne levegő sajna ugyanis olyan 2 hetente töltenem kell bele mert valahol elfolyik. De olyan pici mennyiségbe hogy nem látom csak úgy hogy hol...
Szerintem a hűtő radi lesz az mert igen gatya az állapota. Meglátni a lamellákon hogy a 15 év szarság amiket kapott nem tett neki jót.
-
gooool
őstag
Ott lett elkurva, hogy mindig kint all az auto es alvazmosast meg eleteben nem kapott. Kicsereltem par doblemez tarto csavart is, mert szetrohadtak.
A hatso hid jonak tunik, meg a kerek es a kerekjarati iv kozott boven van hely, nem ul be a segge. Meg ez 2007-es gep, nem az elso szeriak, de ettol persze szoktam figyelni. -
Wiz Khalifa
veterán
Mármint PLaci-ra gondolsz? Rákérdezhetek de már döntöttem hogy nem lesz alufelni vétel csak jövőre. Addig csak gumit veszek.
Ha a gumi csere meglesz akkor találkozhatunk, akár ha lenne valami PH! Party! akkor ott lenne a legjobb.
De majd írok PM-et hogy mikor talizzunk és hol.
Amúgy a nagyobb átnézés szerintem szerdán lesz, amúgy a szűrőket, olajakat, fékeket már átnéztük.Azok nem rég lettek cserélve.
(#45528) speedydb23:
Eddig 200km-t mentem vele kb. Tudom hogy ennyi idő alatt nem jön elő minden hibalehetőség de eddig jól teljesít. Remélem nem is lesz vele gondom. Kop-kop. -
Wiz Khalifa
veterán
Nem kérek semmit. Elmegyek holnap délután meglesni.
(#45491) diablo1984:
Amúgy nekem az a parám nem lesz-e nagy üres hely a kerékjárati ívben emiatt.De amúgy egy kérdés. Neki mennyire van hely a kerékjáratba még? Mert én egy szolidabb ültetést szeretnék a kocsira. Ugyanis én szeretném megváltoztatni külsőre, egy kis lökös, másabb kipufogó dob hátra, egy kis spoiler, stb...
Láttam pár képet szolidabb tuninggal és annyira szépre meglehet csinálni hogy csak na.
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Wiz Khalifa
veterán
Találtam itt Miskolcon egy emberkénél gyári Renault felnit. Szerintem nem lenne olyan rossz a Thalia alatt. Igaz nem ez a gyári meg 16"-os is. De szerintetek? Felpróbáljam rá ezeket a papucsokat?
Igaz hogy gyárilag 15"-al szerelték de szerintem ez a 16-os felni még ideális lenne alatta.
Vélemény?
-
Wiz Khalifa
veterán
A pontos neve a felninek: ATS Exclusive Line Q
Az hogy többet zabál vele természetes. Meg a gyorsulás is le van tojva. Mivel egy hete vezetek csak még szokni kell a kocsit is, így amúgy se szoktak vele gyorsulgatni, stb...
De am a kocsiba zavar hogy gyenge, legalábbis lemezfelnivel is így érzem, szerintem a 8 szelep miatt, meg az a bajom még hogy nagyon de nagyon rövid váltóm van. Legalábbis a német autókhoz mértan amiket még vezettem valaha.
-
Wiz Khalifa
veterán
Most lemezfelnin 175/65 R14 van rajta. 82T-s gumival.
Amit kiszemeltem felni garnitúrát, azon két szezonos a gumi legalább és ezért kérdeztem. Mert azon meg 195/50 R15 82V van.
Amúgy itt van tőlem nem messze a felni (20km kb) szóval akkor elmegyek, és felpróbálom rá. Hátha az a + 5mm befelé ami van a gyári alufelni méretén felül nem vészes.
-
Wiz Khalifa
veterán
Van erre valami útmutató? Mert a kormányoszlop burkolatát se tudom hol kell megbontani. Meg hogy a műszerfal felső burkolatának hol vannak a csavarok. Ugyanis az a manual amit találtam nem igen részletes.
De egyenlőre azzal is beérném ha tudnám hány centis hangszórók vannak benne.
-
Graphics
Jómunkásember
-
diablo1984
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-ért?
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest