- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
Megane 1 hátsó dobféket átlehet szerintetek alakítani tárcsafékre?
-
PowerBuldog
veterán
tudtok autobontót ahol lehet kapni széles választékban renault alkatrészt?
franciaautobonto.hu
bontoplaza.hu
nem nyert, pont ami kéne nincs náluk -
PowerBuldog
veterán
válasz
LamerGyuri #53393 üzenetére
Sajnos a cabrioletre se hoz rendes leirast5. Csak egy általános megane coupet.
-
PowerBuldog
veterán
Találtam egy olyat a felszereltségek között hogy bekapcsolt lámpa figyelmeztető hang. Vagy ilyesmi. Nekem ez soha nem pittyeg ha rajta maradt a világítás.
Hol keresgéljem a hibát szerintetek? -
PowerBuldog
veterán
Megane 1nél az expression felszereltség minek számított anno?
-
PowerBuldog
veterán
Valaki tud segíteni megmondani, hogy egy felni bemegy-e a megane1-em alá, ha megadok mindent az adott felniről? ET, átmérő, osztás, agy...
-
PowerBuldog
veterán
Ha már itt tartunk egy 2.0 8v benzin megame 1ből huzásssal mit lehetne vajon kihozni?
-
PowerBuldog
veterán
Köszi.
Igazából még soha nem volt rajta más felni. Ha jól sejtem nagyobb agybérettel kell tehermenteítő kisebb agybérettel meg nem megy rá a felni? -
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
Megane 1 ph1 -re milyen agymérettel megy fel felni?
-
PowerBuldog
veterán
Hali!
Hosszbordás szíjból a Contitech ajánlott? Vagy más márka esetleg?
(2.0 megane 1 légkondis) -
PowerBuldog
veterán
Megane 1 -re sport kipufogó rendszert lehet szerintetek még valahol kapni, egész készletet? racing bazaron próbáltam keresni, de inkább kevesebb mint több sikerrel.
-
PowerBuldog
veterán
Mielőtt szerelohoz megyek.
Valaki tudja esetleg mitől lehet az hogy (többnyire) lejtmenetben ha elengedem a gázt kicsit kerepelo hangja van a kocsinak? Gáz adasra elmúlik.
2.0 '98 megane automata -
PowerBuldog
veterán
MOMO felnikről mi a véleményetek?
Használ valaki ? -
PowerBuldog
veterán
Na ha már úgy is itt vagyok:
Termosztát most lett cserélve, mert télen még egy szeged-pest alatt sem érte el az üzemi hőmérsékletet (ergo nem ment fel vízszintesre a mutató, hanem alatta maradt)
Na most meg már 23 fokban is ha araszolni kell a városban már a vízszint és az egyel fölötte lévő állás között mocorog.
Mit lehet vajon ezzel kezdeni?(2.0 8v megane1 )
(#50652) roseane2004 már 04-el se lehet közlekedni szmogriadó esetén.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
LamerGyuri #50641 üzenetére
Itt van 4x100 15" ET-35-38 és ET 43 is.
-
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
A gyári alufelni ET számát honnan lehet meglesni?
'98-os 2.0l-es Megane 15"-os gyári alu van rajta, de szeretném lecserélni. -
PowerBuldog
veterán
Üdv urak!
1998 Megane, 2.0 8v két kérdés:
1. : Termosztátot merre keressem, szerintem cserés, nem nagyon megy fel teljesen üzemi hőmérsékletre a víz.
2. : Ha beállítom, hogy csak a szélvédőre fújja a levegőt - mert párás - az anyós ülés előtt sokkal hamarabb lemegy a pára mint a vezető oldalon. Valahogy ki lehet tisztíttatni a befújót?
-
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
Rég jártam erre.
Eddig hibamentesen ment a gépszörny.
(megane 1 1998)
Ma elkezdett a szellőzőnél kattogni, és olyan hangot adni mintha valami motor erőlködne. A bal első toronycsapágy mögött ahol a pollenszűrő is van. Nagy hirtelen olvastam itt szellőző fogaskerék törlésről, meg tengely törést.Valami megoldást tudtok rá, amihez nem kell szétbombázni a fél kocsit? Az is jó ha külső befúlyásra fixen beáll a dolog, csak ne kattogjon szerencsétlen.
-
PowerBuldog
veterán
-
PowerBuldog
veterán
próbáltam valami infót találni róla de nem sikerült: milyen fajta és mennyiségű automata váltó olaj kell egy 98as meganeba? gondolkodok, hogy így közel a 160ekm-hez lassan cserélni kéne benne.
-
PowerBuldog
veterán
az "ajtó nyitva" jelzésnél hol lehet hiba? A biztonsági öv jelző alatt nem világít. biztosíték?érzékelő? vagy valami más lehet a baja?
-
PowerBuldog
veterán
1998
benzin, 2.0 8 szelepes, automata
Vezetett szervizkönyv
Full extra (bőr, fűthető ülés, elektromos tető,alufelni, fűthető tükör, utas/vezető légzsák, BT-s rádió, immo, klíma)
+ABS meg a kutya tudja mi ami ezekben volt
+roadbox
Tető szakadásmentes, még az eredeti, jövő hónapban políroztatom. -
PowerBuldog
veterán
Egy reális használt árat tudnátok nekem lőni a kocsimra, ha leírom a paramétereit?
-
PowerBuldog
veterán
Lehet hogy semmiség, de ma este arra lettem figyelmes, hogy ha D-be rakom az automatát akkor jó az alap járat (750 körül). Ha viszont berakom P-be akkor felugrik 1000 fölé.
Ez mitől lehet? -
PowerBuldog
veterán
igazából ha már így a hibáknál tartunk, nálam mióta megvan a 98-as megane csak a hátsó kerékcsapágy és a gyújtás volt ami tényleges hiba miatt cserés volt. most is csak kopó alkatrészek lesznek cserélve.
-
PowerBuldog
veterán
-
PowerBuldog
veterán
egy hosszbordásszíj készlet miért ilyen drága? külön külön a szíj és a feszítő görgő meg 5e/5e alatt van kb.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
diablo1984 #42842 üzenetére
vagy fix rövidebbet szeretnék vagy olyat mint a gyári, hogy visszahúzódik magától ha kikapcsolom a rádiót.
de ha már itt tartunk: hol érdemes keresni leírás, hogy hogy kell kiszedni a mostanit? ugyanis úgy van belülről, hogy van előtte egy lemez, és még a tetőhidraulika is ott van
-
PowerBuldog
veterán
rádióantennát hol érdemes nézni? tetőantenna nem játszik, a kabriónak bal hátul van az antennája
-
PowerBuldog
veterán
válasz
diablo1984 #42764 üzenetére
azért írtam oda az automata váltót. azzal eleve többet eszik, főleg, hogy csak 4 sebességes.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
speedydb23 #42760 üzenetére
Az én 2 literes 8 szelepesem sem ússza meg 10-11 liter alatt városban (plusz automata), autópálya 7-8 körül van ha tojás van a talpam alatt.
-
PowerBuldog
veterán
Valaki tud-e 98'-as kabrióba ilyen belső világítás kapcsolót?
Renault márkaszervizben 16e Ft-ot mondtak rá, amit kicsit sokallok. -
PowerBuldog
veterán
Na, stabilizátor szilentek, lengőkar szilentek, toronycsapágyak és fékbetétek megrendelve.
-
PowerBuldog
veterán
Na még jó, hogy kaptam ma kölcsön egy tolómérőt. Nem is 25mm-es a stabilizátor mint ahogy a gumis mondta, hanem 23mm...
-
PowerBuldog
veterán
MOTIP festékekkel van tapasztalatotok? Úgy is fékbetét cserém lesz, gondoltam lefújom a nyerget pirosra.
(#42617) tresh: Kimondottan féknyereg festék, úgyhogy gondolom hőálló.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
diablo1984 #42606 üzenetére
bizony, ez a szexi az egészben, hogy pontos típusra, motorkódra keresve is kiadja az összeset.
Valószínűleg a kabriónak a legvastagabbat pattintották be merevítés miatt. de ugyan ezzel az alvázzal és motorral szereltek kupét is, aminél meg gondolom vékonyabbat használtak. -
PowerBuldog
veterán
válasz
diablo1984 #42602 üzenetére
Az a helyzet, hogy lehet kapni 21mm, 22mm, 23mm 24,5mm és 25mm-es szilenteket. Na most akkor találjam ki melyik is kell
Ezért tippelem azt, hogy a stabilizátor 25mm-es, ezért ilyen szilentek kellenének.
-
PowerBuldog
veterán
Stabilizátor szilent/gumi-ból mennyi kell? oldalanként 1-1? vagy 2-2 mint a lengőkar szilentből?
Gumisnál le lett mérve a stabilizátor: 25mm. Gondolom ez kell legyen a belső átmérője a szilentnek. -
PowerBuldog
veterán
válasz
diablo1984 #42585 üzenetére
Ha vevő csalogatás ha nem, így -40% illetve mivel tudom céges számlára venni még a 27% áfát is vissza kapom.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
diablo1984 #42580 üzenetére
Szegedi vagyok így be tudok menni hozzájuk. Hátha személyesen jobb tájékoztatáat adnak
Viszont szimpatikus hogy szerelői kedvezmény nélkül is 40% szinte minden
-
PowerBuldog
veterán
válasz
diablo1984 #42570 üzenetére
És lehet náluk személyesen vásárolni. Úgy hogy a kedvezményes áron kapom mint a neten?
-
PowerBuldog
veterán
válasz
diablo1984 #42443 üzenetére
swag/febi elvileg nem gyári minőség
-
PowerBuldog
veterán
hali!
2.0 8v renault megane 1998-as, milyen márkájú toronycsapágyat érdemes venni? Ami gyári minőség. ropog mint öreganyám térdekalácsa.
(fékbetét valeo lesz, szilentek meg tökmin1, csak gumik) -
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata hasonló első lámpákkal? Nem két fillér, de nem találok róla rendes infókat.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
diablo1984 #37573 üzenetére
Klímás. Munka után megnézem
-
PowerBuldog
veterán
válasz
diablo1984 #37571 üzenetére
Azt se tudom hol keressem, utoljára egy suzuki swiftnek állítottam, az kicsit egyszerűbb volt.
-
PowerBuldog
veterán
98-as meganeban az ékszíjat hol kell meghúzni?
-
PowerBuldog
veterán
Passz. Szerintem nem volt elég erős a kábel hozzá. Vagy nem töltöttük elég ideig. De meg se reccent.
Amúgy ja, töltőm az nincs.
-
PowerBuldog
veterán
Halihó!
Faszán rajta hagytam a világítást este a röncsin. Munkatársam bikakábele nem elég hozzá. 2.0l.
1, Milyen erős bikakébel kéne hozzá.
2, Milyen akku kell ebbe? (Ha nem sikerülne bebikázni)
-
PowerBuldog
veterán
Gumik tekintetében mennyire vagytok otthon? 185/55 R15 van most a felnimen. 195/50 jó erre? vagy mindenképpen ugyan olyan típus kell mint ami most van rajta?
-
PowerBuldog
veterán
válasz
diablo1984 #37239 üzenetére
Semmi másra nem használom
Josi: vatta új az egyik töltő.
-
PowerBuldog
veterán
Megane szivargyújtón nem tölt a telóm. Ez mitől lehet? Világít a töltő hogy áram alazt van de semmi. 2 telefonnal is próbáltam, 2 töltővel. A biztosítéka az rendbe van. Mi lehet?
-
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
Toronymerevítőt mennyire érdemes beépíteni? (2.0l 8 szelepes Megane1)
-
PowerBuldog
veterán
válasz
diablo1984 #35964 üzenetére
Bontottat nem akarok. UNIX oldalán lehet kapni újakat is 30e körül. Csak gondoltam hátha ismertek más oldalt is ahol lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest