- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
makszi
aktív tag
válasz
makszi #94811 üzenetére
Na visszakaptam a Capturt garanciába cserélték a szívósort. Kicserélték még a 4 gyertyát is. Ez utóbi azért érdekes mert "elvileg" 2023 szeptemberében a 4 éves szervíznél előírás szerint cserélték a 4 gyertyát. Kérdés hogy akkor most az 1 éves gyertyákat miért cserélték?
Na mindenesetre most úgy tűnik, hogy jó a kocsi. Ebbe a szervízbe azt hiszem többet nem fog járni... -
-
rob210
Topikgazda
válasz
makszi #94742 üzenetére
Isten barmai.
Komolyan nem tudom kik dolgoznak manapság a szakszervizekben.
Ilyen hülyeséget régen hallottam .
Van ilyen letapadás, de az konkrét hibát dob és nem ezt.
Szerintem vagy az inteligens töltés managenent el lesz a baj, vagy a generátorral. Ne adj isten az aksival, de az jelentkezne máshogy is. -
Alusky
senior tag
válasz
makszi #93457 üzenetére
A 60 ezer Km az ökölszabály még régről automatáknál, nem ismerem a váltót a kuplung rész száraz vagy olajos-e, mennyi kopadékot kell az olajnak felgyűjtenie stb., de nagyjából már esedékes lehet valóban is főleg ha most vagy a tervezett használat felénél, a következő csere már az új tulajra jut majd így.
A sose kell cserélni az hülyeség, de nagyon rá vannak kattanva sok helyen erre az élettartam dologra valóban, a régi kéziváltósok elballagtak 200k-t meg 20 évet így (többet is), de ezek már nem azok a szerkezetek és nem is az a terhelés.
Váltót nem szokták plombálni jellemzően, úgyhogy simán ki tudja nyomtalanul cserélni másik szerelő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Tanks - MMO
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest