- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
makszi
aktív tag
válasz
rob210 #94851 üzenetére
Na akkor végül is ez egy jó döntés volt a szervíz részéről.
Tegnap végignéztem a számlákat és feltűnt, hogy nem cseréltek benne fékolajat, pedig 5 év alatt már szerintem kellett volna.
Jövő hónapban azt megcsináltatom valahol mert az ABS kockának biztos nem tesz jó a régi vizesedő olaj... -
makszi
aktív tag
válasz
makszi #94811 üzenetére
Na visszakaptam a Capturt garanciába cserélték a szívósort. Kicserélték még a 4 gyertyát is. Ez utóbi azért érdekes mert "elvileg" 2023 szeptemberében a 4 éves szervíznél előírás szerint cserélték a 4 gyertyát. Kérdés hogy akkor most az 1 éves gyertyákat miért cserélték?
Na mindenesetre most úgy tűnik, hogy jó a kocsi. Ebbe a szervízbe azt hiszem többet nem fog járni... -
makszi
aktív tag
Ma jelentkezett a Renault szalon. Az egyik befecskendező halt meg de nem lehet kulon cserelni. Csak az egész szivósort. 400k az ára!
Hát kibírtam röhögés nélkül…
-
makszi
aktív tag
válasz
molnarpeter #94755 üzenetére
Igen működött a szervó.
-
makszi
aktív tag
válasz
rob210 #94743 üzenetére
Annak idején amikor vettük felhívták a figyelmemet, hogy ebben a start-stop miatt az átlagosnál nagyobb akksi van és tényleg valami 74 v 76 Amper órás van benne. Mi egyébként 10-ből 9 szer kikpcsoljuk a start-stopot indulás után azonnal, tehát szerintem kevesebbet volt igénybe véve ez az akksi mint egy átlagos társa...
-
makszi
aktív tag
válasz
rob210 #94740 üzenetére
Most otthagytam a gödöllői reanult szervízben elvileg ma rádugják...
Olyamit mondtak hogy ebben az 1.33 TCE ben van 2 db vezérműtengely állító bütyök és ha sokat áll a kocsi akkor az letapadhat és csak meg kell hajtani pályán.
De 1-2 napnál ez nem áll többet egyszerre... -
makszi
aktív tag
Basszus nem lehet hogy az akksi szivat?
-
makszi
aktív tag
Szerintem sincs semmi összefüggés. Fogalmam sincs mi a bánat van. 1 hónapja volt éves szervizen
-
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 5 éves Captur 1.33 TCE EDC váltóval.
56000km, konkrétan 3 napja járt le az 5 év gari. Ma este jött haza a feleségem és a háztól 2-3km-re elkezdett rángatni meg lefulladni bakkecskézni a kocsi. MOL 100-as benzin van benne. Valahogy hazavergődött vele. Lefotózta a m űszerfalat egymás után elkezdte dobálni a különböző hibakódokat. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baja?
-
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Mennyi idő és/vagy km futás után kell egy 2019-es 1.33as TCE 150Le motornak a vezérlését cserélni?
Próbáltam a könyvéből ezt az információt kinyerni, de nem jártam sikerrel. -
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Captur első lökhárító hoz kellene Pest megyében vagy a fővárosban jó és megbízható műanyagos. Esetleg nem tud valaki ajánlani korrekt megbízható szakit?
-
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 2019-es Captur a családban, 1.33 Tce 150 Le EDC automata váltóval. Idén októberbe jár le az 5 év gari, most van benne 55000 km. Egyik Renault szalonba se akarnak váltó olajat cserélni benne mondván ebbe nem kell ilyet soha csinálni.
Tud erről valaki valami megbízható infót? Tényleg nem kell? Azt olvasni neten hogy 60 ezer km-nél nem ártana már neki.
Ti mit tennétek megvárnátok míg lejár a gari és akkor maszek szerelőnél cseréltetnétek?
Még tervezünk a kocsival, nagyjából 10 éves korára lesz benne 110-120 ezer km, addig megtartanánk ha lehet, de közben nem szeretném kicserélni a váltót 1-2 millióért ha lehet. -
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Van egy egy hónapos Renault Captur 1.33 Tce a családban, és 5000km nél szeretnék egy
extra olajcserét megejtetni valamelyik márkaszervizbe. Kérdésem hogy a fővárosban vagy Pest megyében van-e ajánlott megbízható Renault márkaszerviz?
Köszi -
makszi
aktív tag
válasz
rob210 #70660 üzenetére
Szia!
Azt az infót kaptam másik fórumon, hogy sajnos nem fog működni, mert a Captur nem kompatibilis az IOS rendszer CarPlay applikációjával. Androidos telefonnal simán megy, persze fel kell telepíteni a telefonra az Android Auto applikációt, aztán USB-n keresztül már működik is Link: https://www.apple.com/uk/ios/carplay/available-models/
Az összes Renault típus támogatja az Apple Car Play-t de a Captur az egyetlen amelyik nem -
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap vettem át egy új 1.33 Capturt a 150 lovas EDC változat Intens felszereltséggel. A kocsi eddig király, egy bajom van, a mirrorlink.
Nekem egy Iphone X-em van és ha összedugom akkor semmi nem történik illetve kiírja hogy ismeretlen blueotooth eszköz azt annyi. A kocsiban R-Link van a menüpontok között csak Android Auto-t találtam de ezt talán értem mert a Car Play-t azt gondolom nem is tudja a kocsi.
Hívtam az értéksítőt azt mondta csak össze kell dugni és megy. Már 2 különböző zsinórral próbáltam és nem megy egyikkel sem, szóval szerintem nem csak össze kell dugni.Az volna a kérdésem, hogy itt tud-e valaki valami egyéb trükköt amit meg kell tenni vagy engedélyezni kell akár a telefonon akár a kocsin.
Neten nem találtam megoldást rá.
Előre is köszönöm a segítséged!Köszi.
-
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Hatalmas segítségre lenne szükségem! Egy 2002-es 1.2 es 16 szelepes Twingo-hoz keresek bontott befecskendező számítógépet (ECU) mégpedig Magnet Marelli gyártmányút.
Igy néz ki a jelenlegi ami bent van és tönkre ment:
https://picasaweb.google.com/118176795361038631811/TwingoECUHa valaki tud segíteni az privátban jelezze kérem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest