Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Olcsó aktivitáskövetővel bővült a Redmi Watch széria
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz
prandris #93793 üzenetére
20 hónap, akkor nem kéne még garisnak lennie?
Hogy onoljak is, M3/2 (gyengébbik K4M) digitklíma elkezdte azt, hogy vezetőoldal langyos, utasoldal rendes hideg. Csoportban utánaolvasva bizakodtam, hogy egy töltéssel megúszom. Nem úsztam meg, klímahűtő csere, némileg fájaldalmasabb lett.
Még egy érdekesség. Eddig a BC szerinti elfogyasztott mennyiség után egy jó literrel kattant a pisztoly, most a tapolcai shellnél sikerült bc szerinti 47 literre 46-nál kattannia.
Hazafele (este, már klíma nélkül) 77-esen tötymörgés, de a 8-ason azért haladtam, 5,5 litert ír most a bc (direkt néztem a 8-as előtt, akkor is ennyi volt), ez gyanúsan túl jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Tefal Easy Fry compakt olaj nélküli sütő.
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest