Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
A napokban elkezdtem egyre erősebben hallani egy ütemes súrlódó hangot, mintha hátulról jönne. A videókat visszanézve, a bal hátsó keréknek volt ilyesmi hangja, ott lehet valami tényleg nem jó a fékkel, hisz a másik oldal teljesen szabadon fut, ez meg akadt. Esetleg csapággyal valami... érdeke de mintha kanyarodásnál jobban hallanám, de akkor is mintha hátulról jönne, ami így fura. Persze a bal első féltengely sem javult meg magától, szóval lehet annak a hangja is bezavar. De végre péntek reggel meg tudom nézetni.
Szervizes átnézés kérdés: tervezem megemlíteni a fentieket illetve amiket korábban is írtam (féltengely, fékek / akadás, tartóbakok, váltó olajos), van valami amit érdemes ilyenkor mindenképp kérni, mondani? Kicsit bizalmatlan vagyok azzal szemben, hogy 'nézzék meg van-e vele valami gond', az mennyire lesz alapos (de alapvetően jó helynek tűnik, renault-kat szerelnek, szóval csak tudják mit csinálnak). De pl. van bármi 'látható' jele, ha a trafókkal, felső holtponti jeladóval bármi gond van? Gyertyákat megnézik kérés nélkül is, vagy érdemes mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Peugeot, Citroën topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mycso
rob210