Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabx76
senior tag
-
AMD Power
titán
Én is így gondolom. Nem mind1 ,hogy 1200Ft/l vagy 4000Ft/l. A különbözetből inkább veszek valami jó kis adalékot a kocsihoz.
Pl:
DIESEL +PLUS+- DISEL ADALÉK 325ml
WYNN’S DIESEL FUEL SYSTEM CLEANER Diesel üzemanyagrendszer tisztító 325ml
-
Lejszi
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Én az enyémet "csináltattam" kipufogosnál. Cakli pakli 20e Ft-ot kért el. Természetesen rozsdamentes acélból készült. A hangját is ő állitotta be. 3000 -es fordulatig szolid sportos hangja van, jó mély, aztán 3000 fölött elkezd halkulni és 4000nél már mondhatni gyári hangja van, pont azert hogy amikor a pályán megyek vele akkor ne visítson. képeket tudok neked készíteni ha gondolod.
-
AMD Power
titán
Egy Castrol Response DOT 4 0,5 l fékfolyadék mennyivel lehet jobb mint egy Block Plus.
-
ABE
őstag
Úgy értettem, hogy valami más megoldás van-e. Kicsit luxus lenne az egyébként jó kuplungot kidobni.
Na meg mi a garancia arra, hogy ha Twinibe Sachs kerülne, ott is megoldaná a problémát? 
Na de ha majd cserére kerül a sor, akkor ragaszkodni fogok a Sachs-hoz (az is sokára lesz még...).
Az azonos avatar miatt olyan érzés visszaolvasni, mintha magammal beszélgetnék.
-
ABE
őstag
-
gabx76
senior tag
válasz
Vevőjelölt
üzenetére
Mit csináltak azzal a kesztyűtartóval?
Nekem még az eredeti van benne, pedig naponta többször nyitogatom.Ami az elkatrészeket illeti, szvsz nem drágábbak, mint más autóknál. (van összehasonlítási alapom, mert a családban van német, japán autó is. Meg 6 rönyó
) -
Vevőjelölt
tag
Nem tudom, hogy szóbakerülteke már a szervizköltségek, de azért leírom. Amikor vezérműszíjjat+görgőket cseréltettek a motorban (1.8, benzin) az 30000 Ft körül volt, ami azért nem kis összeg. A kesztyűtartó zárjából is a 3.-nál tartanak 4-év alatt.
Nekem alapvetően tetszik a francia autók többsége, csak mindenhonnan azt hallottam, hogy a Japán és a Francia autókhoz nagyon drágák az alkatrészek. Ez azért elgondolkodtatna vásárlás előtt.
-
gabx76
senior tag
válasz
Vevőjelölt
üzenetére
Ez igaz. A 19-esben eredetileg elég kemény kuplung van. (Ezért cseréltem ki SACHS-ra az enyémet) A gáz nekem pont jó.
-
Vevőjelölt
tag
Van a bátyáméknak egy Renault 19-esük, amikor nekem kell vezetnem (én egy 4T-Wartburgot használok) mindíg elcsodálkozom a pedálokon. A kuplung az rettenetesen kemény, a fékhez hozzákéne szokni a rásegítő miatt, de a gázpedál az mintha nem is lenne benne, annyira könnyű. + még szerintem a gáz és a fékpedálok lehetnének messzebb is egymástól.
-
zsid
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Egy időben jártam egy 2,2es szívódízel mazdával, aminek a a leömlője elég csúnyán kilyukadt. Volt olyan hangja , mint egy WRC kocsinak.
Igaz BP-Kecskemét szakaszon majd felrobbant a fejem autópályán.Vicces félretéve, öcsémék tettek WagonRre egy ilyen kis túró "kipufogóvéget", amit csak rá kellett csavarozni a gyári csőre. Jobb lett a hangja vmivel.
-
AMD Power
titán
Diesel autóba mennyire érdemes kicsit komolyabb kipufogó "rendszert" rakatni? Illetve milyen árban mennek ezek? Hol érdemes nézni őket?
-
zsid
senior tag
Hi!
Egy kérdésem lenne a Renault tulajokhoz. A kocsiban amivel dolgozok ( 2001es Magnum, az utolsó 2kockalámpás széria) gyárilag egy Blaupunkt kazis rádió van, kormány alatti távirányítóval. Ez a vacak 15-20 percenként kikapcsol. Valaki találkozott ilyennel?
-
AMD Power
titán
Mennyire kell lehűlni ahhoz a levegőnek ,hogy elő "jöhessen" a hideg diesel indítási problémák!?
-
zsid
senior tag
Sose voltam Renault rajongó, de mióta Magnummal dolgozok, kezdek átváltozni.

-
AMD Power
titán
Én is majdnem vettem egy Renault 19-t. Bár mondjuk így utólag nem bántam meg ,hogy nem jött össze , mert a Clioval könnyebb szinte minden. Parkolás (már amikor sikerül
) stb...Meg mondjuk ugyan az a moci van a Clioban meg a 19-ben is. És valljuk be a Clio jóval jobban is megy.
-
Devil Smile
őstag
ez az en problemam is h nincs anyagi hatter engem sem latnak el a szuleim sot..
ha nem most kezdtem volna bele a lakasfelujitasba nem lenne gond csakhat itt a felig kesz lakas meg egy felig kesz auto es vhogy a lakas nekem fontosabb (nem mindenkinek)
tavasszal meg tetot kell felujitani akkor azert nem tudok vele foglalkozni uh ez egy ordogi kor
evvan en is bizom a fanokban <-- itt mar hirdettem mar oldalt hirtelen nem tudok ahol elet is van.. Duen en is fent van hatha..majd kiderul mi lesz mindenki sajnalja foleg olyanaok akik segitettek a a felujitasban es tudjak h mennyit meloztunk vele.. -
nemma
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére
Mondom, ha pénzelnének a szüleim, belevágnék

Így viszont elköteleztem magam a 19 mellett, ami azért jóval fiatalabb, jóval erősebb a motorja és persze sokkal kevésbé egyedi. De egyelőre használni szeretném az autómat, nem csodálni!
Szóval remélem hamar elmegy és valaki belevág, mert tényleg kár lenne érte
-
Devil Smile
őstag
jelen allapotaban ott tart h a kormanymuvet kene megcsinalni (megvan hozza minden) utanna a sarvedodobon a rohadast kilakatolni a kuszobre azt monda a lakatos h kar megbontani jol lekell csiszolni meg kezelni meg mittom en micsinalni aztan lefenyeznio es az a akuszob meg vagy 5evig jo a tobbi lakatolas az kesz..
vizsga, zoldkartya es mehet az utra nah meg osszerakni a belsejet
2 gumi kell ra hatra meg az mar eleg faradt de ha jol emlekszem az lenne a pinyoba..
fenyezes meg nem tudom mennyi lenne sok mindentol fugg
amikor tervbe volt akkor nem lett volna sok mert en keszitettem volna elo mindent a fenyezonek csiszolas gitteles O meg "csak" fujt volna meg barati osszeget mondott volna..
azt mondom h jelen allapotaba max 60bol jarokepes de akkor az mar tenyleg nagyon max
mert vizsga 10 zoldkartya asszem 8 biztositas 10(ha nem veteran biztositast kot ra az ember)
igazabol munkaora van vele nem is penz hisz megvettem hozza minden alkatreszt -
nemma
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére
Na jó, de mégis csak 25 éves a kocsi, ezért tartok tőle, meg hát első autón nem akarok ekkorát bukni. Valamint még motorból minimum 1.4-eset szeretnék. Na jó, meg maximum 1.4-est is

-
nemma
addikt
Hát jah. Egyébként tetszik ez az 5-ös, jobban is, mint az új, szerintem aranyosabb, de akkor már inkább 400-ért egy 130e km-es 19-es
De ha milliomos lesz, esküszöm belevágok egy 5-ös felújításába
Devil Smile: Kár, hogy nem lett kész, biztos tök jól nézne ki. Mennyi lenne a teljes felújítás(külső)?
-
Devil Smile
őstag
nem titok probanak olyan 60ra gondoltam
75ert lattam olyat amin van par honap vizsga de torott az eleje es nem volt jobb alapotban mint az enyim..
nemma: nem szokasom megsertodni tisztaba vagyok vele h "sz@rul nez ki de nem maradt volna ilyen..
tervben az volt h kap egy telifenyt (grafitszurke) szep alukerek meg vmi hommade spoilert
(nemreg sokat csinaltam spoilereket haverommal lokharitokat javitottunk muanyag es uvegszallal dolgoztunk ezert nem lett volna nehez) -
ABE
őstag
Szerintem egy teljeskörű felújítás többe lenne, mint egy használt R19.

Ha lenne ilyesmire keretem, akkor ezt venném kezelésbe: R9 Alliance

-
ABE
őstag
Le Car néven az Amerikába szánt modellek mentek, viszont az ide linkelt képeken szerintem az európai változat van.

De remélem megmenti valaki az utókornak!

Devil Smile
Linkeld be a Renyóklub fórumára, hátha valakinek van ereje egy ilyet bevállalni! Hogyér' adod egyébként?
-
nemma
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére
Nem mondod, hogy a franciák félig angolul ráírtak valamit az autójukra? El sem hiszem

AMD: Nem hiszem, hogy megsértettem volna Devil Smile fórumtársat
Vagy igen? 
-
nemma
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére
Hű, de szakadt kívülről
Nekünk is volt ám ilyen, vagy 20 éve, de eladtuk, mert borzasztó rozsdás volt és beleköltözött egy hangyaboly
Meg mondjuk a 'Le car' helyett talán lehetne la voiture, nem?
Egyébként mennyiért adod?
-
Devil Smile
őstag
-
Devil Smile
őstag
a motor 1.1 es general elott meg 107e km volt benne es ez garantalt mert amikor vettuk akkor kb a fele volt benne es nalunk van kb 15eve 2. autokent volt hasznalva
muter jart vele sokaig aztan elakarta adni kb 8eve de en vettem meg tole..
a hengerfej is felujitott sikbahuzott es kicsit szedettem is belole
szinte minden kilett cserelve
uj kuplung tarcsa+szerkezet
uj vizpumpa
motorba cserelve: fotengely csapagyak hajtokar csapagyak tomitesek gyuruk
kb 100e ft lett rakoltve a motorra ugy hogy egy autoszerelo haveromma csinaltuk es ebbe nincs benne a hengerfej es munkadij (mivel az 0 volt) markas jominosegu alkatreszekbol lett osszrakva mivel ugy terveztem h meg jopar evig hasznalom miutan talpra allitom de ez nem jott ossze.. -
nemma
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére
Gondoltam...

És milyen motor van benne? Meg hány km? -
nemma
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére
Húú, van benne fordulatszámmérő? Aztaaa

-
nemma
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére
Hűha, nem mai darab! Megvenni biztos nem fogom, de feladtad a hirdetést, akkor linkeld már be, légyszi, megnézném, hogy milyen

#1401-re senki?
-
Devil Smile
őstag
Udv a Renault fanoknak!

Nekem is van (még) egy kis R5 GTL em 83as..
amiatt irok h sajnos megkell valnom tole es gondoltam itt hatha erdekel vkit
motorja frissen generalozott hengerfej be is kb 50km van (motor general elott lett felujitva)
rengeteg idot es penzt forditottam a felujitasra eddig de sajnos nem tudom befejezni
4 eve ujitgatom (azota nincs vizsga rajta) szinte minden kilett cserelve..
ha vkit erdekel esetleg egybe v alkatreszenkent akkor irjon pü t
sajnos ha rovid idon belul nem talalok vevot ra akkor a MEH telepen kell vegeznie vagy bontoba
Udv

-
AMD Power
titán
Ez szerinted? Közel is van nekem a bolt ás még olcsó is.
-
nemma
addikt
Laikusként kérdezem, hogy mondjuk egy 19-esbe beleerőszakolhatok egy 2002-es Mégane kormányt? Mert az tetszik

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Le Mans Ultimate
- Proxmox VE
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó meló az is.

Na meg mi a garancia arra, hogy ha Twinibe Sachs kerülne, ott is megoldaná a problémát? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mycso
rob210