- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
hát, köszi, akkor ez kihagyós, a fiesta 30literje miatt nem fogok vegyészkedni a kútnál. veszek bele egy flakon stp vagy akármi adalékot, belezutty, sztán kész.
"Menet közben meg úgy is összerázódik a cucc", eddig oké, csak ez az autó hetente egyszer ha megmoccan, ha ezalatt az egy hét állás alatt leköltözik a tank aljába a benzin, akkor lenne meglepetés
ezért kérdeztem hogy hogy is van ez, de ezexerint te sem vagy biztos benne? -
plömplöm
őstag
ezt sosem értettem, és gyáva voltam kipróbálni, hogy hogy van ez? tankol az ember gázolajat, visszarakja a pisztolyt és leveszi a benzinét és tankol tovább? nem kell közben fizetni, lezárni az "előző kört"? ha nem kell, akkor lehet keverni is, 10 liter gázolaj, egy liter benzin, 10 liter gázolaj ésígytovább hogy jobban keveredjen? apropó, a két cucc tök jól elkeveredik? ha áll így vegyesen tankolva, akkor nem rétegződnek fel-s-alá odabent? vagy olyankor használat előtt felrázandó?
-
AMD Power
titán
Én is így gondolom. Nem mind1 ,hogy 1200Ft/l vagy 4000Ft/l. A különbözetből inkább veszek valami jó kis adalékot a kocsihoz.
Pl:
DIESEL +PLUS+- DISEL ADALÉK 325ml
WYNN’S DIESEL FUEL SYSTEM CLEANER Diesel üzemanyagrendszer tisztító 325ml
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest