- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Az alábbiak, nem kifejezetten erre a promóra vonatkoznak, de nagyjából remélem érthető lesz.
Most perpill nincs időm szerkeszteni, így csak CTRL+C;CTRL+V, válaszolok.)Szerencsére ez nem teljesen fedi a valóságot.
pl. esetünkben- a letöltött file-t kicsomagoljuk egy mappába és elindítjuk a setup.exe fájlt, ami ellenőrzi a giveaway szerverén a promo érvényességét és amennyiben még a promo letelte előtt vagyunk, akkor kibont a TMP könyvtárba egy archív és rejtett attribútumokkal ellátott .tmp kiterjesztésű (sfx rar) fájlt, majd el is indítja/futtatja, ahol meg tudjuk adni hová bontsa ki magát.
- A kibontás megtörténtével a setup progi kiír egy kis ablakban üzenetet, hogy a telepítéshez kövessük a readme.txt-ben olvasható infókat. Na ekkor a .tmp fájlt szépen el lehet menteni későbbre, bár a kibontott telepítő is pont jó lesz számunkra.
- a telepítőfájlok között található egy EXPLAUNCHER.INI fájlocska, amiben feltűnhet egy weboldalcím, az adott program weboldala általában. Na, itt kell regizni a szoftverhez telepítőkulcsotA kapott e-mail-ben lévő kulccsal és sorozatszámmal bármikor telepíthető a program.
Hasonló elven működik az összes gotd oldalról elérhető promo program telepítése 1-2 kivétellel
Az elmentett .tmp fájllal 95%-ban bármikor után tudunk telepíteni.A .tmp kiterjesztésű fájlt miután elmentetted nevezd át valami.exe -nek (a "valami" szöveg helyett akármit beírhatsz) és szedd le a rejtett attribútumot róla.
A kapott exe fájllal bármikor, bárhonnan tudod indítani majd a telepítést.Nem mindegyik telepítő sfx rar fájl, szóval ezen ne lepődj meg. Az akkori éppen sfx rar volt.
A letöltött telepítő exe-re továbbiakban nincs szükség, ha megvan a .tmp-ből .exe-re alakított nem védett telepítőcsomag.Maga a kinyert .exe fájl csak arra jó, hogy legyen telepítőcsomag. A program aktiválása elég sokféle kialakítású lehet.
Pl.
- egy weblapon kell regisztrálni aztán e-mail-ben kapunk sorozatszámot
- a GOTD oldalról letöltött readme.txt-ben le van írva az aktiválási infó
- olyan is van, mikor nem kell semmilyen regisztrációs szám a programhoz
- a gotd telepítő létrehozza a registry-ben a szükséges kulcsokat -
-
-
Mosanke
senior tag
Szia!
Ha akarják akkor majd a frissítő szervereik, melyek általában 10 naponta szokták ellenőrizni a regiós/területi szűrést, az egyik dekád után letiltják majd azokat a kulcsokat amelyeknek a használói kívül esnek. Volt ilyen gyakorlatra már példa több promóciós AV-nél is. (például az ESET is csinált már ilyet)
Addig meg és ha már minden képpen jelzővel akarnánk illetni, akkor inkább csak max. nem etikus az ilyen tevékenység, de semmi képpen sem nem szabálytalan. -
kenand
veterán
Igen itt a hardveraprón
Tuti áron lehet venni, megkímélt üzleti notikat nagyon jó áron, 6 hónap garanciával.
Pl 50 000FT alatt van HP2510p fém házzal, cserélhető akksival, DVD, vel, jogtiszta Windows XP-vel 3G modemmel, alacsony fogyasztású 2 magos procival.
vagy
2530p 70 000Ft körül, kicsit jobb procival, billentyűzet világítással, cardbus slottal, 3 modemmel stbDe szokott lenni DEll és Lenovo is ha valakinek az tetszene...
Az ott belinkelt, felújított eePC-ket 3x megeszik reggelire, az áruk meg a fele/harmada
(még szerencse, hogy azok AMD procisak, grafikájuk azoknak jobb) -
-
Visormail
addikt
Azt írják hogy 15.ig él nem azt hogy 15.től.
bugizozi: A faq-ban ez van: Our 10GB Free Plan has a 10MB per file size limit for video and audio files, with a total size limit of 2GB. There are no limits with the paid plans.
Úgy látom hogy erre a promósra az utóbbi fizetős nincs limit szabály él. Ha elkezdek feltölteni egy 4.7GB-os iso-t vagy egy 11GB-os mkv-t nem szól rá semmit simán elkezdi. -
kenand
veterán
Cikket még a lelkesedés idején írták, aztán kiderült még sem ingyen van...
Magyar supportot nem érdemes megkérdezni...nincs magyar Adobe, ahogy Apple sincs.
Egyszerűen nem számítunk, nem vagyunk számottevő piac.
15 évvel ezelőtt voltam a "magyar" Macromedia support embere -egyetemistaként, mellékállásban-, ismerem a dörgést. Magyar Adobe/Macromedia akkor sem volt csak magyar hivatalos forgalmazó és az egészen más.Tényleg nem történt más, mint hogy kiadták a kulcsokat, mivel a nem működő aktiváció miatt muszáj volt
De jelentősen félre lett kommunikálva.
Sajnos nem legális a használata a kulcsoknak, de szerintem senki sem fog üldözni, ha saját célra ezután használni fogod. Ha pénzt keresel vele az más kérdés...
Adobe megtehetné, hogy ezeket otthoni célra átadja, de egyelőre ilyet nem jelentett be.
Támogatást ezekhez már nem nyújt.
Még jó reklám is lenne, de úgy látszik nem látnak benne fantáziát.Vannak korábban fizetős, ma már ingyenes appok pl a Truespace 7.6, persze ott a cég is megszűnt
-
Visormail
addikt
Ja egyforma az összes én is írtam már korábban mikor kipróbáltam egy csomót.
"A xilisoft programja pl ugyanaz mint az imtoo fel is vannak tüntetve egymás felületén. A többi amiket néztem odin, besthd, 4media, leawo, itoolsoft, holeesoft is feltűnően hasonlítanak egymásra vagy ugyanaz csinálja mindet vagy van valami konvertáló program író sablon" -
Visormail
addikt
Milyen special edition nem látok ilyet sehol, a promóba is a professional van. Egyébként 6os változatok
-
Visormail
addikt
WinX DVD Ripper Platinum
Tud másolni is:
Copy DVD to ISO. Copy full title/main content of a DVD to hard drive with 5 minutes!
Bypass all Copy Protections & Region Locks -
Visormail
addikt
Sokszor előfordul hogy lejár a kód de amíg fent van ez nem okoz gondot csak ha újra akarod telepíteni. Szerintem kár foglalkozni vele, minden hónapban van egy dvd copy/ripper promóció. Ma épp ez van pl Giveaway of the Day - Longo DVD Ripper, ha nem tetszik vársz 1-2 hetet jön a következő.
-
moonguru
őstag
"The giveaway has not started yet. Majorgeeks will announce the giveaway link Monday morning September 10th, 2012 at 9:00 A.M EST. I will update the the post with the giveaway link then."
"North American time zones:
EST – Eastern Standard Time""Amikor a Eastern Time Zone szerint dél van, akkor Magyarországon este 6 óra van, télen éppúgy, mint nyáron.
Kivétel ez alól az átállás időszaka: tavasszal 2-3 héten keresztül, ősszel pedig egy héten át a különbség csak 5 óra." -
szeva000
addikt
Sztem fogjatok össze és vegyetek több kulcsot,úgy az occsó.Nekem a haver most hozta 7végén haza a kaspykat.10X3PC-re(DVD verzió)... gyakorlatilag 1700ft/személyre jött ki .De kint még az 1db 3PC-s DVD verzió is max. 7k .
A 2012 kulcs jó a 2013-hoz,én is már azt próbálgatom. -
-
Visormail
addikt
Nem tudom melyiket szeretnéd de ez él még O&O DiskImage 5.6 Professional
Mondjuk ez O&O Defrag 12 Professional is él de UK users only korlátozással.
-
-
-
-
Mercutio_
félisten
Melyik verziót lehet élesíteni a generált user/key párossal?
-
-
cigam
titán
Lejárt a mod.idő...
Csak egy pici "downloader"-t töltesz le alapból a regisztáció után. Ez telepítéskor kimegy a netre, letölti a BigFish" futtató "keretrendszert" bfgsetup_s1_|1.exe néven (kb 16MB). Ebbe a "felületbe" jelentkezel be a regisztrációkor megadott e-mail címmel/jelszóval. Így azonosít téged, és tölti le magának a játéknak a telepítőjét, amit fel is installál (alapból a Program Files mappába), és aktivál.Ezután már nyugodtan eltávolíthatjuk a "keretrendszert"(BigFishGames:Game manager). A telepített program fut nélküle is.
A tényleges játék telepítőjét (~50MB) ide tölti le: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\BigFishGamesCache\GameManager\GameDB
Mivel nálam már telepítve, és aktiválva van, fogalmam nincs mit lép arra, ha ezt egy szűz gépen elindítom. -
szeva000
addikt
én meg mint mondtam,dolgozok!Ahol nincs idő erre pl...Sokszor a telfont felvenni sem.
De egyébként nagyon szívesen intézek bárkinek,persze,ha az ismerősöm bevállalja,elküldözgeti az összes kulcsot és még talán adunk is neki egy kis jutalmat.Mert kint pont ilyen rózsás a helyzet,hogy nincs erre ideje,nem fog 3-4 órát elqúrni,mert kint ennyi idő alatt talán van ideje aludni.Nekem is szerencsém volt,hogy valahová utazott éppen és így el tudott menni.Nah,induljak nyaralni.... -
szeva000
addikt
Miért és hova szólnék,mikor azt sem tudtam mennyi lesz?Én beküldtem,hogy nézzen szét,felhívott,mondtam azonnal,hogy kell. ennyi.Én barátom nem itt ülök napközben,hanem ma is toltam a melót reggel 5-től este 8-ig,így nem hiszem,hogy erre várjak napokat,hogy ki fog majd fizetni,ki meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- BestBuy ruhás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged