Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Na neeeee..... Olvastam a fórum szabályzatot. Én betartom.
Ha már szóba került a warez... Az "OSX PC-re" fórum ezzel kezdi "A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. "
Ami nevetséges. Szóvá is tettem:
A vásárláskor/telepítéskor elfogadod az EULA-t. Ebben pedig kerek perec kimondják, hogy tilos a nem Apple által gyártott gépre telepíteni.
"You agree not to install, use or run the Apple Software on any non-Apple-branded computer, or to enable others to do so."
Mivel a mezei PC-re történő telepítése a végfelhasználói lincencszerződés megsértése, egyértelmű az illegális szoftverhasználat.A válasz: Megbeszéljük.
1 héttel később érdeklődtem mire jutottak: Azt eláruljátok, hogy mely gondolatmenet/paragrafus/szerződés alapján "nem illegális"?!
A válasz: Kérlek ne spameld a modkert. Jelentkezünk, ha döntésre jutottunk!
Ez volt majd 1 éve, 2013 augusztusában volt. Szóval ez a "warez mellőzése" igencsak szelektív, képmutatás!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós kamerák
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest