-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arfer
senior tag
válasz
LeroyJetro #20432 üzenetére
Kár hogy 1 éves licenszek, és 12.31-ig telepítenii kell őket
-
arfer
senior tag
válasz
fateless #18659 üzenetére
Én ezt úgy csinálnám, hogy a Macriummal csinálnék egy bootolható USB pendrive-ot/küldő vinyót/SSD-t, arról bebootolnék, image-be menteném a klónozandó egyedet, persze az image-et a bebootolt vagy egy másik külső egységre tenném, majd az m.2 cseréje után ismét a macriumról bootolnék és visszaállítanám az image-et a kellő helyre... Bár ha nem az m.2-ről bootolsz, és nem azon van a rendszer, akkor a Win-en futó macrium is megcsinálja, a külső eszköz bootolását megspórolhatod.
-
arfer
senior tag
válasz
l.skywalker #16739 üzenetére
"The inventor of Autocorrect is dead. Restaurant in peace!"
-
arfer
senior tag
Én a Double Commandert preferálom...
-
arfer
senior tag
BD engem is megsz*patott most, beadtam neki az új kódot, elfogadta, de onnantól kezdve nyista net, csak ha a tűzfalát kikapcsoltam. Törölni kellett a tűzfalszabályokat és újra kellett indítani a gépet ahhoz, hogy bekapcsolt tűzfal mellett ismét tudjak netezni. A szabályokat meg újra beállítani. Csak azért írom le, hátha más is belefutna, mert számomra ez nem volt evidens.
-
arfer
senior tag
Ma megint van HD Sentinel Pro Family licensz akció a http://www.bitsdujour.com/ -on. Ha öten összeállnak, akkor csak 6 dollár egy példány!
-
-
arfer
senior tag
És már meg is találtam a választ
... Igen, az
!
-
arfer
senior tag
Hát ez így ránézésre átcímkézett DataRAM Ramdisk, nem?
-
arfer
senior tag
Bitsdujour-nál HDSentinel akció. Az 5 példány 5 különböző embernél is lehet, legalábbis mi innen a fórumról így vettünk családi csomagot. Ez itt most olcsóbb
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest