- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Fotosoknak hasznos lehet.
DxO Filmpack version 3, Okt, 31-ig ingyen
nekem kuldtek a kulcsot kb 5 percen belul
-
Balinov
titán
Erdekes,tegnap nalam igy nezett ki a dolog. Play-rol telepit, elindit, wifi-n letolttott egy 1-2megas allomanyt, aztan egybol az a resz toltodott be, ahol a voice/map-okat tudod kivalasztani (+ letolt valami 69mb-ot,gondolom keretprogram reszeit).
Eloszor lekaptam egy masik angol hangot, aztan ramentem a map-ra, Europa kivalaszt, aztan kijeloltem (raboksz) a kivant orszagot (ilyenkor zoldre valt a szoveg az orszag nevetol jobbra), majd a jobb also sarokban raboktem a proceed-re. Letoltotte a mapokat, oszt csokolom.
Ha bemesz a Settings->Manage Maps reszre, nem listazza az elerheto orszagokat? Mint nalam pl.a kovetkezo screenshoton
csak kivalasztom, es proceed.
-
Balinov
titán
irom ide, vegulis kozerdeku. Meg ugy 2-2,5eve vettem meg a CoPilote-ot Market launch kereteben 15€-ert UK/IRL mappal, majd egy promo kereteben kiterjesztettem full EU terkepre. Gyorsan talal jelet, nem dobja el, adatbazis eleg pontos, sokszor megkapjuk az ingyen terkepfrissitest, neha vannak akcioban premium szolgaltatasok ingyert 1-2 honapig. POI-k is jok, hazszamokkal is jol elboldogul. Igaz, eddig csak Irorszagban, Skociaban, ill. tavaly olasz korutnal probaltam. Elnavigalt mindenhova.Ja, meg Legendre vettem meg, de ugyanazzal a licenszel kesobb tudtam hasznalni Sensation-on, One S-en meg most ONE-n is, a Nexus 7 mellett.
-
Balinov
titán
Sygic navigacio Androidra es IOS-ra 30% kedvezmennyel a Sygic nyari akciojanak kereteben
Play-en neztem, ahogy latom sztem ez in-app purchase-val el.
-
Balinov
titán
Eset Smart Security 7 Beta (1eves licenszel) innet
fontos: nem probaltam meg ki
-
-
Balinov
titán
válasz
Woo Woo #2246 üzenetére
probaljatok meg VPN-nel. OkayFreedom nekem mukodik UK/US es DE oldalakra. Free acc-cal kapsz 500mbyte forgalmat, annyinak boven elegnek kell lennie a reghez. Elore szolok, link referal-os, kapok erte 500mb + havi forgalmat, aki nem szeretne a referal linkel regelni, annak is nyitott termeszetesen a reg, viszont elobbi megoldast megkoszonnem
-
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
igen, olvastam en is valahol a hirt az utobbi napokban. Az amazonas lett volna a legjobb, annyiert plane ajandek, de hiaba probaltam dns buherat, amerikai vpn-nt, a jelenlegi amazonos accommal nem engedte a digital downloadot, valahogy lecsekkolja,hogy nem USA-bol erkezik a rendeles, valszeg szamlazasi adatok alapjan, amit meg nem tudok fakelni.
-
Balinov
titán
Adobe Photoshop Elements 11-hez merre erdemes promokat keresni? Ugye a multkori amazonos nem igazan volt az igazi
-
Balinov
titán
Xara Photo and Graphic Designer 6 Free
haha cigam, picit voltam csak gyorsabb
-
Balinov
titán
válasz
Visormail #1699 üzenetére
neked sikerult ezen a weboldalon regiszralni az 1eves licenszet? Se chrome, se IE alol nem muxik.
egyebkent koszi a linkert
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
O&O MediaRecovery 6.0 Free Promo oldalon megadod az emailcimed es kuldik a kulcsot, meg a D/L linket
-
Balinov
titán
Udv AtHoS, letoltottem, regisztraltam, feliratkoztam a paragon hirlevelere koszi erte
, erre most jott az email, hogy
Upgrade to the latest Paragon Backup & Recovery 2012 Free! Otthoni, szemelyes felhasznalasra szinten ingyenes.
'Me backupolni jo
-
Balinov
titán
Trendmicro Titanium AntiVirus+ 2012 1eves free licensz. Oldal aljan a link.
Negativum: bankkartyaadatot kell megadni a regisztracio aktivalasahoz. Azt irja az oldal, hogy nem terhelik meg a kartyat, csak cimellenorzeshez kell.
-
Balinov
titán
PowerArchiver 2011 Standard 22.95US$ helyett ingyen
Me' archivalni jo!
Szerk:
Ugyanitt Adobe Photoshop Elements 10 20%-al olcsobban, 79.99US$-ert ill. Adobe Premiere Elements 10 ugyanennyiert. Bar en ezt inkabb Adobe-tol vennem
Szerk2: PowerArchiver beszerezve, emailen jon a regisztracios kulcs, ill. a letoltesi link. Meg ez az allitas:
"Use this registration code to unlock the software after installation. You can instal/register the software at any time."
Tehat nem olyan, hogy 1x-ri telepitesre jogosit, akarmikor ujratelepitheto
-
Balinov
titán
Attol fugg, ugye, hogy mik az elvarasok
Most melobol irok, itt nem tudom felrakni, de ugy emlekszem, egy korabbi valtozatat 1-2 eve probaltam, nem volt rossz, egyszeru hasznalat, viszonylag atlathato, web publish resze sem volt rossz, csak mar tenyleg reg probaltam. Ha lesz idom, kesobb a heten kiproszalom megint.
-
Balinov
titán
Website X5 Smart 9 Free Download
Sablonok van kozte fizetos
es ingyenes is.
Hogyan szerezd meg?
Regisztralni kell ezen a cimen: Par percen belul kapsz egy ellenrozo emailt verification linkkel.
Miutan ez megvan, belepsz az accountoddal majd klikk erre a promo-s linkre
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
ESET Smart Security 5 and NOD32 AntiVirus 5 Free 120 Days License Key
"mert nehogy balESET legyen"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyermek PC játékok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged