-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomp
félisten
válasz
Dave1984 #42632 üzenetére
Hát magának a cellának nincs hozzá köze. Metróban is lassabb lett. Pedig a metró hálózat optikán megy. Mármint nincs közvetlen drót a telenorhoz. Volt már olyan országos hálózati hiba mikor a felszínen halt le a hálózat. Lementem a metróba és vígan üzemelt minden.
Tuti valami nagy jelentőségű eszköz halt meg Törökbálinton.szabessz
Ha a MyTV-t telenor hlózatról nézed akkor nincs számolva a forgalma. Az mindegy, hogy a telefon netkapcsolatát megosztva használod. A lényeg, hogy a telenor hálózatán keresztül megy. -
válasz
Dave1984 #42280 üzenetére
Hát persze.
Este van, mindenki nekilátott az ingyenes mobí'net kihasználásának.Kis falunkba' max 2g van, néha 1-es "csíkkal" 4G vagy 3G, de ha használni akarnám, akkor rögtön 2g-re vált.
Telenor, de Hosted by Magyar Telekom a "speedtest.net by ookla" szerint.
0,02 down
0,05 up
ping 159msMondjuk engem ez nem hoz se' lázba, sem semmibe, lévén a garantált sebesség 0/0
-
PistiSan
addikt
válasz
Dave1984 #40907 üzenetére
Szia!
Nekem is van ilyen opció a webes felületen, tehát ha jól értem akkor 1 hónapig él az ingyen 5GB, lehet hogy csak 1 alkalomra szól?
Nekem flottás Telenoros előfizetésem van, akármivel hívtam eddig az ügyfélszolgálatot, csak hebegés habogás volt, nem aktuális információkat találnak.... gondoltam én is megkérdezem itt mi lehet ez az opció.
"Díjmentes Plusz 5 GB" a csomag neve. -
-
Gedeon31
addikt
válasz
Dave1984 #40210 üzenetére
Pakson az erőmű miatt szinte az egész város Telenoros az MVM flotta miatt. Egy ember már 6 előfizetést vehet az egész város ingyen beszél egymással, már az önkormányzati nem tudom milyen csomaggal is és gondolom ilyenkor előbb raktak ilyen helyre 4G-t ,mint Szekszárdon ahol a Telekom a nyerő.
-
4Grider
félisten
-
-
-
-
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
Dave1984 #37698 üzenetére
Dehogynem, én a keleti országot járom, 1 éve sok helyen Edge ha volt, most már LTE is. Az, hogy a hálózat váltás néha nem a leggyorsabb az a másik kettőnél is meg van, max Vodánál a jobb 3G miatt ha only 3G-n vagy nem nagyon veszed észre. Ma is voltam nagyszülőknél, pár hete egy emailt nem tudtam letölteni, most meg láttam a 3 csíkot meg a LTE jelet és mértem is egyből egy 90/40-et
(#37700) 4Grider: melyik nem tudja az only 4G-t? Azért elég ritka.
-
-
-
-
Sayuar
senior tag
válasz
Dave1984 #36415 üzenetére
Azért érdekes....
Lefedettség, Budapest, Zugló
Dual SIM-es telefonnal, mind a két slot 2G-re állítva:
1 slot: telenor
2 slot: vodafoneViktor77
Na de munkahelyen és otthon is a Voda tornyához vagyok közelebb?
Talán valószínűbb, hogy sűrűbben vannak a cellák, vagy erősebben sugároznak ...
-
törölt tag
válasz
Dave1984 #30840 üzenetére
Hidd el, ez a fajta ecccerűség nekem is fáj! Szerinted nem tudom, hogy a teló beállításaiban mi a különbség az adatmódok között? Szerinted nem tudom beállítani a kívánt adatmódot? Ha akarod, azt is megmondom, hogy a telómon, a módváltó parancshoz, a "user_preferred_network" -ben, melyik kód, milyen kapcsolatmódot takar. Ezzel akár automatizáltan is tudom váltogattatni. De ez a Telenor topik, a kérdésem pedig nem az, hogy a telón mi a különbség a beállítható adatmódok között, hanem az, hogy a választható szolgáltatói hálózatmódok között mi a különbség! Ha tudod a választ és megosztod velünk, akkor köszönöm szépen. Ha viszont nem tudod, akkor légyszi, ne minősíts engem, mert kevés vagy hozzá!
-
asdf_
veterán
válasz
Dave1984 #20679 üzenetére
Azert belteri es belteri lefedettseg kozott is van kulonbseg. Konnyuszerkezet vs. panel vs. valyog vs. tegla, stb. es akkor ezt az egeszet meg meg lehet spekelni pl. egy haromretegu ablakkal, amibol ket uveg ugyebar femgozolt... Nalam negyven centi valyog es 3 retegu ablak van, 10 meterre a kertkapuban kvazi nincs/epphogy van terereje az 5 dB-s antennaju wifimnek.
-
club1
veterán
válasz
Dave1984 #20679 üzenetére
Olyan nagyon nem izgat.
Persze abszolút megértem, hogy egy ott élő Vodafone előfizetőt jobban.
A térképeket egyébként úgy pontosítják, hogy az utcán mérőautóval végigmenve, egy adott jelszint feletti érték jelenti az adott ponton a beltéri lefedettséget. Mivel a mérőautók nem igazán mennek be az épületen belülre, ezért az így pontosított térkép nem lesz 100%-os, de attól még utcaszinten működnie kell, hiszen a mintavételezés néhány méterenként megtörténik. -
bopeti98
őstag
válasz
Dave1984 #14576 üzenetére
Mondjuk a Telenornak egész jó az Edge hálózata:
De bárhogy is nézzük a Vodának van a legjobb lefedettsége itt M.o-m. Most az hogy az országban van 2-3 olyan hely ahol nincs Voda de Telenor van az semmit sem jelent. Országos szinten akkor is a Vodának a legjobb a lefedettsége.
Szerk: Bocsi, az a fenti kép egy kicsit belassítja a gépet
-
bopeti98
őstag
-
Landsmann
addikt
válasz
Dave1984 #13541 üzenetére
Valószínűleg ezért a változtatgatások miatt nem fogok én többet hűséget vállalni. Az utóbbi években egyszerűen nem lehet kiszámítani, hogy mi lesz fél, vagy egy év múlva. Legalábbis a Telenornál ezt látom. Nem tudom mi a helyzet a másik két szolgáltatónál, dehát ugye kartel nincs.
-
Landsmann
addikt
-
club1
veterán
válasz
Dave1984 #10956 üzenetére
Nagyvárosi környezetben használod a telefonod, vagy inkább vidéken? Merthogy Budapesten a vodás kétnormás készülékkel bíró és sokat telefonáló ismerőseim is panaszkodnak... Egyedül a T-sek szoktak bután rám nézni amikor megkérdezem, hogy mennyi hívásuk szakad meg 10-ből ha nem csak GSM only módot használnak...
-
club1
veterán
válasz
Dave1984 #10952 üzenetére
Ez nem jó tipp. Én a lakásomból 3 db 3G cellát látok (kb. 250, 300 és 400 méterre van egy-egy), de ha úgy gondolják hogy túl sokan vannak rajtuk, simán ledobnak. WCDMA only esetében pedig ez a hívás megszakadásával jár. A WCDMA only ezen a tökéletes hálózaton csak annak ajánlható, aki gyakorlatilag a cella mellett él...
-
WZP
aktív tag
válasz
Dave1984 #10948 üzenetére
Only 2G-n szoktam használni a telefont hacsak nem kell gyors mobilinterner valamiért, de akkor most választhatok, hogy 2G only-n mindig rossz a hangminőség, vagy WCDMA-n jó, amíg olyan helyre nem érek ahol nincs és eldobja a vonalat. Tök jó, nincs olyan verzió hogy jó a hangminőség ÉS a jelerősség is ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest