- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Ha gondoljátok, eladom a Plasma/Emerald Juliet-emet.
Fórumosoknak némi engedmény belefér!
-
venge
aktív tag
Jelentem fotók a facebookon!
-
venge
aktív tag
válasz
PowerBuldog #19987 üzenetére
A Plázában van egy bolt, nem nagy kínálattal, de vannak baseballsapkák is!
-
PowerBuldog
veterán
venge (vagy bárki aki tudja): Nem tudod, h Szegeden hol lehet kapni Oakley ruhákat? Siltes sapkát akarok venni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
venge
aktív tag
Hiába lett Moderátor, fogalma sincs, hogyan kell egy napszemüveget használni!
-
válasz
PowerBuldog #19977 üzenetére
köszi az infot!
féltem, hogy ezt lehet nem tudják kicserélni, mert nekem úgy tűnik, hogy nagyon egyben van a szemüveg.
remélem azért nem egy új szemüveg ára lesz majd a művelet -
Egy kis segítség kéne, eladtam a tens szemümet egy amcsi srácnak, hamar meg is kapta, de elég szar állapotban. Dupla dobozba csomagoltam, bubis fóliába, szivaccsal, újságpapírral és mégis. Mit tehetek ezügyben? Csatolom mit írt és a képeket.
I received the package today, but in bad condition. The outside box shows a lot of damage, and the inside box was party crushed. One of the lens has come out and it was loose in the bag, making scratches, so both lenses are not in good condition anymore.
You packed them so well it's surprising this has happened!
In the picture it shows the lens, it looks like marks made from rubbing or something. I used the Oakley cleaning kit and the marks did not go away.
-
B.Ricsike
őstag
válasz
PowerBuldog #19977 üzenetére
Sorry, Privi akart lenni!
-
sziasztok skacok!
van egy buce irons hijinx-em. a lencse belső felülete kezd lekopni. gondolom nem birja a zsiros bőrömet.. lehet lencsét cseréltetni vajon benne?
illetve kishazánkban ez kivitelezhető? maga a keret elég jó állapotban van és nem akarok lemondani róla. -
teratti
senior tag
Helló!
Szerintetek ez eredeti? -
harryls
aktív tag
hgizmo: Ez a minute 1 elég szép, nem ? [link]
-
harryls
aktív tag
válasz
PowerBuldog #19966 üzenetére
Itt meg tudod nézni az alaplencséket és a coating-okat [link]
-
PowerBuldog
veterán
Vááá, na erre megpróbálok rámozdulni.
-
X-metal
tag
A képekre én is kíváncsi vagyok......
Felprobáltam a Jupiter Squared-et, és meglepően jó volt.
Amennyiben jó pénzért hozzájutok, frankón megveszem.
Ez, meg ez nagyon bejön.
De inkább a polár verzió.Pénteken vezettem pár száz kilométert. Két szemüveg volt a kocsiban.
Az egyik Black Iridium (XX), a másik egy VR28 Black polár (Juli). 2X próbáltam cserélni, és a VR 28 annyival jobb volt, hogy át kell gondoljam a lencsékről eddig alkotott véleményemet.
Ice, Fire, Black, Ruby, Emerald hanyagolva lesz.
Barnás árnyalatok...........
A Gold-ot eddig is szerettem, de Tungsten és Bronze, lencsém például még nem volt soha.
Most nagyon kiváncsi lettem rájuk!
Kár, hogy eladtam a Julikat.
Mindegy majd cserélgetem a lencséket.A legnagyobb baj, hogy nem gyártanak belőllük sem az XX-be, sem az R1-be...
Jawbone-ból, vagy Split Jacket-ből kell vágatni. -
várom a képeket, sajnálom, hogy most nem tudtam ott lenni
-
tomtrial
tag
Akinek esetleg lenne Holbrook-ja eladó az írjon nekem
A mai találkozón nagyon megtetszett ez a modell.
Amúgy jó volt végre a hús-vér fanatikusokkal találkozni. Köszi a szervezést SupaCow !!! A pizza és a sör is nagyon jól esett
-
X-metal
tag
Amennyiben valakit érdekel a matt fekete Emerald Juli, vagy egy vadi új Carbon kerettel, akkor írjon Pü-t. Hibátlan lencse, új gumik. Konkrétan új szemüveg, mindkét kerettel.
Ebay ár alatt. Az ajánlatokat várom pü-benAzért kérnék mindenkit, hogy 20-30.000Ft-os ajánlatoktól kíméljetek meg, nem elajándékozni akarom....
-
hgizmo
csendes tag
kígyógerinc nyaklánc ügyben elérhetőség, a talin megbeszéltek szerint
http://www.wildcat.hu/wildcat/CBN.html -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
PowerBuldog #19944 üzenetére
Remélem ez sem fog. Igazából eddig nekem is csak két dolgot fogtak meg, az egyik egy hatalmas csomag volt tele vitaminokkal (kb 50 üveg), a másik egy távirányítós heli. Azokra viszont fizettem mint a katonatiszt. Nem lenne fun itt kipengetni még mondjuk egy tizest vámra.
-
hgizmo
csendes tag
válasz
PowerBuldog #19945 üzenetére
nekem benn van figyelőben
-
panapio
csendes tag
-
X-metal
tag
válasz
PowerBuldog #19949 üzenetére
Hát, ha az ötödik képet megnézed, akkor mutatja a tipikus 1st gen Plasma-Titanium betegséget. Az általad linkeltnél erről nem szól a fáma. Vagy sunnyog, vagy nincs ilyen.
Ha szembejönne valahol egy hibátlan dobozos 1st gen Titanium-Gold, azért hajlandó lennék egy jelentősebb összeget fizetni.
Számokban meghatározva akár 30 ezret is. -
X-metal
tag
válasz
PowerBuldog #19947 üzenetére
Nincs valakinek egy X-metal színű Juliet kerete? Adnék érte Plasmát, vagy Polished-et.
Persze állapot függő a csere. -
X-metal
tag
válasz
PowerBuldog #19945 üzenetére
Nekem figyelőben van, de megvenni nem áll szándékomban.
Csupán csak kíváncsi vagyok mennyiért megy el, mert én 3 hete eladtam egy ugyanilyet, és érdekel mennyi lesz a vége.
Mondjuk az enyém rosszabb állapotban volt, viszont dobozos...
Kicsit már bánom, hogy eladtam, de lett belőle R1.Harryls: És ne tudd meg, hogy bánom, hogy nem vettem meg... Akkor soknak találtam az 57 Fontot... Azóta sem tűnt fel belőle.....
-
PowerBuldog
veterán
Ezt figyeli valaki?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Kicsit későn kérdezem, de ez ugye szerintetek sem kamu?
Napszemüveget még nem rendeltem ebay-ről, mennyi az esélye, hogy a vámon fennakad?
-
XSiGma
aktív tag
válasz
PowerBuldog #19938 üzenetére
mekkora érték lehet rajta?csak kíváncsiságból
-
X-metal
tag
válasz
PowerBuldog #19938 üzenetére
Rosszul írtad...
A beteg eladja.
-
hori13
tag
Szerintem hamisítvány, persze ez nem biztos.
Olyan mintha az ikon színe nem egyezne a felirat színével, enyhén narancssárgának tűnik. És ahogy már előttem írták, a lencse színe is gyanakvásra ad okot. Árulnak a vaterán egy másik hamis VR Holbrookot azzal lehet hasonlítgatni -
SupaCow
aktív tag
Oakley Dispatch EP2 - Oakley House Hawaii 11 perces rövidfilm szörfösökről
-
PowerBuldog
veterán
Eredetinek tűnik, bár az SKU szerint a lencse a VR46-ban sima warm grey, és még csak nem is poláros. Szóval ha eredeti is, akkor a lencse már biztos, hogy cserélve lett benne.
E szerint a kép szerint pedig az SKUnak a másik száron kéne lennie.biztos megnézi más is aki jártasabb a holbrookokban.
-
Desmo
csendes tag
Tisztelt fórumozók! Segítség kellene, amolyan szakértői vélemény
Vaterán találtam egy oakley holbrook vr-t.
Link[link]szerintetek eredeti? Jah és ha nem, akad valakinek egy eladó?
Köszöntem
-
venge
aktív tag
Ez is betyárul néz ki!
-
europe
újonc
Köszönöm a válaszokat, akkor kihagyom a vételt.
-
europe
újonc
Sziasztok!
Szerintetek ez eredeti vagy hamisítvány? Van sejtésem, de megerősítést várnék szakértőktől...
[link]
Köszi -
harryls
aktív tag
válasz
PowerBuldog #19920 üzenetére
Van neki Dave Flores gascan is
-
Brownie0306
csendes tag
válasz
PowerBuldog #19920 üzenetére
elvileg a 3D-s lencse az nem olyan strapabíró, mint a plutonite lencsék, ha jól tudom, valami youtube-os videóban mondták
de a keret az ugyanaz mint a sima, szóval beletenni biztos lehet normál lencsét, csak lehet h a 3D-s nem éli túl a beavatkozást.... -
SupaCow
aktív tag
Azéé total_o-ék nyaljanak sót - Ended - Transformers Gascan
-
harryls
aktív tag
válasz
Brownie0306 #19917 üzenetére
Aha igen érdekes színe van
erre én is kíváncsi leszek
-
SupaCow
aktív tag
-
harryls
aktív tag
Ha jól emlékszem utoljára 4 éve volt monster 10w40 az ebay-en
Koxx Vigyem a talira?
-
Brownie0306
csendes tag
valakinek van esetleg new straight jacket 2-be fire iridium lencséje?
akár polár, akár sima?Szerk: ja elfelejtettem h új, használatlan
-
Butcher-HUN
senior tag
Újabb fake eladó! Eredetiként árulja olvassátok el a kommentet! Bevezető ár azért ilyen olcsó na meg a jó k*rva édes anyádat!
[link]
-
B.Ricsike
őstag
válasz
PowerBuldog #19908 üzenetére
hmm... nem szégyenlős! A ROMEO-ért 750$ + postát kér. Pedig ahogy mondtátok is, utángyártott lencse van benne.
Na mind1, nem írok neki csúnyát, csak megköszönöm a lehetőséget! -
tomtrial
tag
válasz
PowerBuldog #19908 üzenetére
Ejha
Rendesen megkeri az arat a srac. Egy probat megert.
-
Butcher-HUN
senior tag
koxx & tomtrial Köszönöm mindkettőtöknek a hasznos információkat! Kicsit túl lihegtem ezt a " karc " ügyet.
-
tomtrial
tag
válasz
Butcher-HUN #19904 üzenetére
Ezzel csak a viselője testi épségét védi a szemüveglencse. A lencse utána kidobható a maradandó károsodás miatt. De legalább nem kell üvegszemmel járnod
Amúgy már régen láttam ezt a videót és nem is emlékeztem a MARS-ra benne. Nagyon durva ahogy a keret is "hullámzik" a becsapódást követően...
Ezért nem érdemes utángyártott lencsét vásárolni ! Ha mégis veszel ... MEGHALSZ
-
válasz
Butcher-HUN #19904 üzenetére
Nem látom az összefüggést. Itt arról szól a teszt, hogy ha a szemednek csapódik nagy sebességgel pl egy cserebogár, apró kavics stb. akkor ne törjön szilánkosra a lencse. Azt soha nem mondták, hogy karcálló a lencse, sőt ki is emelik, hogy ebben az esetben nem gariztatható.
-
válasz
Butcher-HUN #19902 üzenetére
Teljesen normális jelenség, nem tudsz vele mit kezdeni. Azt meg végképp nem tudom honnan vetted, hogy ezek a polikarbonát lencsék karcállók
ez nem gorillaglass
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Lenne egy amatőr kérdésem. Pici hajszál karcot vettem észre a Fuel Cell DE bal oldali lencsémen. Egyáltalán nem észrevehető csak ha nagyon megnézed fénynél. Normális ez? Elvileg karcállók ezek a lencsék vagy nem? Igaz hordom látástól vakulásig.
-
SupaCow
aktív tag
Hasznos infő a holnapi találkozóra
A dunakorzón drága a parkolás, ha jól emlékszem 320 Ft/óra. Így nem javaslom, hogy ott tegyétek le az autókat. A motorosok talán olcsóbban kijönnek, mert sok motort szoktam látni az éttermek előtt amire nem tűznek parkolós matricát. Meg azt el lehet tolniAz étterem itt van
Trattoria Cardinale 2000 Szentendre, Dunakorzó 7.Parkolni pedig itt érdemes, mert ez ingyenes. 1km séta idilli környezetben a pizzériázóig, ami alatt megismerhetitek Szentendre nyugodt dunakorzós környezetét, és ráhangolódhattok a remélhetőleg nagyszerű időjárásra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest