Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
venge
aktív tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Korrekt.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
PowerBuldog
üzenetére
azt hiszi a kongoi ebayen van...

-
tomtrial
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Mindenben igazad van! Az árat is jól belőtted, de aki ennyiért szemüveget vesz az szerintem nem itt PH-n fog vásárolni sajnos (de ne így legyen
, inkább megveszi hivatalosan vagy ha jártas ebay-ben akkor ott.koxx: én a carbon-ra mint anyagra akartam rávilágítani, hogy nagyon erős és nem olyan könnyen törik ... szerintem elég jól szemlélteti a fenti videó. Szóval ha az a szemüveg eltörik akkor ahogy azt Power is írta már fejed is betört és egy kis karcolás már nem számít
Annyira nem mondanám kókálmánynak azért ... elég szép munka. -
válasz
tomtrial
üzenetére
Hogy jön egy nagy vázgyártó egy otthoni kókálmányhoz? A karbon juliet kopi vmi iszonyat tré lett, kár volt energiát pazarolni rá. A festett viszont elég jól néz ki.
PowerBuldog: nem volt az
A karbon egészen addig jó anyag amíg megfelelő hozzáértéssel és gépekkel végzik, ellenkező esetben egy törékeny sz.r lesz. Titánvázat se állsz neki darabolni és hegeszteni otthon.
-
PowerBuldog
veterán
-
TayRol
nagyúr
válasz
PowerBuldog
üzenetére
az a 2. juliet nagyon gagyi lett.
az első ellenben jól néz ki. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Aztán ha eltörik a fejeden, jól szétvágja az arcodat

-
hgizmo
csendes tag
valakinek egy új Ducati SJ 30-ért, vatera? Vagy cserélhető etetőszékre

[link] -
válasz
PowerBuldog
üzenetére
A polárnak van ára, 67e ft (kinti ár 200 usd) ha ehhez viszonyítom akkor a ($250-os) titan ch 78e ft-ra jön ki.
-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Hivatalosan nyártól lesz megvásárolható. De ez miért érdekel téged, van neked nem?
-
Brownie0306
csendes tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
amikor én voltam akkor volt belőle, igaz csak 1-et láttam, egy külön kis vitrinben volt a 2012-es twenty-vel
-
PowerBuldog
veterán
Lab-ban még mindig nem lehet kapni a 2012-es Crosshairt? Néztem a webshopban de még semmi.
-
hgizmo
csendes tag
válasz
Brownie0306
üzenetére
Szívesen! Szerintem próbálj fel valahol ha tudsz, mert csupán a méret sokat nem árul el, lehet hogy jól áll... én imádom ezt a formát. Ahogy a képeim nézem, kb. akkorának tűnik a fejemen mint egy Juliet (ha ez segít esetleg)
-
hgizmo
csendes tag
válasz
Brownie0306
üzenetére
-
tomtrial
tag
Nesze neked C6

Fire iridium lencsét fog belevágatni a srác ha jól vettem ki a szavait.
Since we are talking about carbon, SOMEDAY, far in the future I will finish these. I call them the "Deviate." I have some fire iridium lenses to put in them, but need to work on the earstems a bit more to get the fit right. Putting in the lenses is the scary part...
-
X-metal
tag
válasz
Brownie0306
üzenetére
Itt találsz párat.
-
Brownie0306
csendes tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
esetleg valaki akinek épp fényképezhetnékje van lőne egy összehasonlító képet valami más modellel?
Szerk: mondjuk kinyitott állapotban szemből?

-
PowerBuldog
veterán
válasz
Brownie0306
üzenetére
Kicsi szemüveg, keskeny a lencséje. Szóval túl nagy fejen érdekesen nézhet ki.
-
Brownie0306
csendes tag
A Splice mennyire "nagyfejű" emberekre való?
-
X-metal
tag
válasz
hgizmo
üzenetére
Ami azt illeti, én is beteg vagyok...
A minute nekem sem jön be, de van itthon Eye Jacket, első szériás Straight jacket, Trenchcoat, Topcoat, a Zerok meg egy Emerald Splice is.
Más...
Ma eladtam egy Carbon-Black Julit. Mondja a srác, hogy van neki egy ilyen csak régebbi, meg más a közepe. Esetleg eladó. Mindjárt megmutatja.
Kivett a kocsiból egy X-metal tokot, benne egy X-metal-Fire R1-el.
Azt mondta, már nem hordja, azért kell a Juli.
Hát mondom, esetleg megvenném később.
Mondja, nem tudja mennyi lenne az ára.
Kérdezem tőle, csere esetleg?
Az jó lenne mondja ő.
Igy egy Plasma Juliért elcseréltük elvileg,
de kell bele tennem holnap egy lencsét.
Remélem, nem gondolja meg magát...... -
-
venge
aktív tag
válasz
sz_proli
üzenetére
Jaj, de szíííp!
Én biztosan hordanám! Dehát tudjátok, hogy én kezdek áttérni az erő sötét oldalára!
Egyébként a fiam azt mondta, hogy ő végigjön velem az utcán akkor is, ha rajtam van az OTT! Nem úgy, mint az asszony! Ha hétvégén jó idő lesz, akkor vasárnap letesztelem a vásárhelyi (esetleg szegedi) emberek reakcióját!
hgizmo: ez is szíííp!
Méghogy válság van!!!

-
hgizmo
csendes tag
A hagyományos modellekre, formákra már senki sem kíváncsi? A jó öreg Minute, Eye Jacket... én most ezekre kattantam rá, de már az e-bay-en sincs túl sok belőlük. Valaki esetleg szenved még hasonló "ízlésficamban"?

Utcára nekem jelenleg a Splice meg a Monster Dog jön be a nem túl régi modellek közül, no meg persz az összes X-metal, a Mars-al kezdve
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
X-metal
tag
Ez az ember hülye? Vagy ez tényleg ennyire ritka?
-
-
sz_proli
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Scotty Cannon eredeti autójának 1:16-os változata. Belül szépen ki vannak dolgozva a részletek, így lehet látni hogy hogyan néz ki egy ilyen autó. Ja és összesen 3500 darabot gyártottak ebből.
Még egy adat. Kb 30 cm hosszú, úgyhogy nem is olyan kicsi. 
Koxx: a barátnőm nem biztos,hogy megengedné..

Na jó. vicc nélkül, ezt amúgy nem igazán hordanám, de főleg azért mert félteném nagyon. Viszont van egy subzero-m és azt sokszor viseltem, pl strandon, balcsin, korizáshoz stb...
-
-
tomtrial
tag
válasz
Butcher-HUN
üzenetére
Nocsak nocsak, tán megtetszett a fejemen a múltkor ez a szemüveg
Csak ajánlani tudom, nagyon vagány darab. Ja és koxx-tól nyugodtan vehetsz, 101%-ig megbízható ... 
-
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Ez a hirdetés itteni fórumtárs é? Azért kérdem mert érdekelne a szemüveg elég jó árban adja. Ja és még valami ez az oldal mennyire megbízható?
[link]Elég gáz ez a Vatera hírdetés!!! Ráadásul logo-val együtt adja mint ha eredeti lenne pff... Vatera és Teszvesz nálam le szerepelt.

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Gallardo007
üzenetére
Igen.
-
hgizmo
csendes tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
lehet hogy a belga sörözőben lehet kakaós sört is kapni
) ittam már fura dolgokat 
-
-
harryls
aktív tag
Még nem is láttam eladót, most fut egy pont majd kiderül mennyire lesz drága. Mondjuk az sem teljesen kerek mert az emerald eredetileg nem crater keretben volt.
De ha tényleg drága egy emerald mars akkor érdemes lehet egy eredeti emerald lencsét bele szabatni, mivel a marsoknál nincs szín szerinti serial mint pl a juliknál, egyedül a jordan marsnál van külön jelezve "M csillag"Ezt a hordó sört dolgot jól elszúrtad
Elmehettünk volna ide 
-
-
TayRol
nagyúr
sracok, ha valakinek kell egy alinghi ten most nagyon olcson odaadom (ár pm-ben), mert jön egy másik helyette (amit régóta kinéztem) ill. csak itthon áll a dobozában, nem használom.

-
-
X-metal
tag
Azért a Hordó sör ugye nem jár? Csak mert ha jól láttam már nem azon az áron volt hirdetve, mint régebben?

Ezek szerint az Ichiroból engedtek 300$-t? Egy nap alatt elkelt mind a 3 darab...
Azért az nem rossz.
Ha valaki vett 4-5 Db 24K Julit, az 3-4 év múlva mit kaszálhat majd...
-
B.Ricsike
őstag
válasz
harryls
üzenetére
Szerintem rám gondolsz, de ezt már hamarabb megtaláltam. Innen jött az ötlet.
-
harryls
aktív tag
Eladó split tumph 512 mb valaki ilyet keresett

-
Kifizették a 10w40 tent

szerk: ja, most fizették ki :)
Valaki $1000-t adott a slate ichiróért, cca. 230e ft, olcsóság

-
TayRol
nagyúr
-
B.Ricsike
őstag
Nekem egy ilyen Új Crosshair-t szerezzetek valahonnan!

-
-
tomtrial
tag
válasz
Butcher-HUN
üzenetére
Shawn White egy snowboard-os srac. A kep link-cimeben lathato a nev. De lehet trialozik is

-
-
DemonDani
addikt

-
IAjaxI
csendes tag
X-metal: [link]
Sorry! Már el is vitték! Grat a szerencsésnek!
-
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, inkább megveszi hivatalosan vagy ha jártas ebay-ben akkor ott.
Annyira nem mondanám kókálmánynak azért ... elég szép munka.

Jó kis anyag az ... ezt nézd meg 
az első ellenben jól néz ki.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de kell bele tennem holnap egy lencsét.

??? Mennyi volt ha szabad kérdezni?